My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Dobrze, że tego nie brałam, choć mam je wykupione :p
a po odstawieniu waga wraca do normy? -
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Pati co za dupek, ja bym też na niego haftnęła, a co, zachciało się palantowi trąbić to niech ma
ale tak na serio, to nie jeździj w takim stanie bo to niebezpieczne
Od lutki mam uderzenia gorącaczuje się, jakbym miała menopauze.. siedze w pracy przy uchylonym oknie... ja, której wiecznie zimno... w dodatku mam gastrofaze, poleciałam po sałatkę i wafle ryżowe z czekoladą do sklepu, bo myślałam, że mi żołądek do kręgosłupa przyrośnie (taaa, hrhrhr)
I dzisiaj spotykam się z Cymkiem, nie wiem czy pamiętacie Cymcię ale idziemy dzisiaj na sushi (wspominałam o gastrofazie?)
I z efektów ubocznych lutki mam jeszcze głupkowaty humor, generalnie ze strajnego doła do mega radości... to nie jest normalne -
nick nieaktualny
-
witam się popołudniowo!
Pati współczuję kochana jazdy w takim staniezdrówka dla Marcelka! nie lubię bolących uszu.
Anuśka, momo walczcie dzielnie, będziemy tu odpędzać wasze @ na długie miesiące
aa i Anuśka pięknie Ci waga leci, brawo!
Ani masakra z tą robotą Twoją, współczujęjeśli czujesz, że to nie Twoje miejsce na ziemi to ja bym wybyła tam gdzie mi dobrze
sama się przymierzam do wyjazdu dłuższego ale wiąże się to u mnie z rzuceniem wszystkiego tu w pizdu ale może, może...
wszystkie dziewczynki pozdrawiam i życzę miłego popołudnia!Anuśka, Malenq, Pati Belgia, marnut lubią tę wiadomość
-
Momo .. nie raz kazdej jest potrzbeyny odpoczynek ale wiedz z emy tu jestesmy i cekamy
Pati zdrówka dla Marcelka
ja juz po spotkaniu.. ogarnelam troche chałupe przy okazjiPati Belgia, momo1009 lubią tę wiadomość
-
no i zaczęłam plamić
znaczy pojawił się różowy śluz i nie wytrzymałam zrobiłam test , wiem że popołudnie jest i nie z porannego moczu i w ogóle, ale chciałam się przygotować emocjonalnie bo wolałabym jutro w męża urodziny nie płakać- oczywiście negatyw, jutro zrobię jak gdyby nigdy nic drugi ale będę emocjonalnie przygotowana i nie będę przynajmniej płaczem mężowi przykrości robić.... czyli pod choinkę nie będzie prezentu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny