My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Lubię i nie lubię......
psikam, kicham, smarkam, obcieram się dopóki mogę....#*#*#*#*#*#* zostawiam Ci wiruski - mam nadzieję, że jeszcze nieprzeterminowane....
Nowy Rok 2015 przyniesie same fasolki na 30stkach zobaczysz:)Ale nie będę się myła niech się wiruski wchłaniają
Nie wiem czemu ale spokojna jestem
Nawet jakoś smutno mi nie jest. Może to dlatego, że wreszcie mam normalną @ i widzę że się rozkręca, więc endo sobie poprawiłam a to zawsze jakiś postęp
No i mam zapewnioną pracę do września i nie mam tego stresu, że zostanę bez niczego. Kurczę i może faktycznie dam radę się zrelaksować wreszcie
W międzyczasie wykończymy sobie górę w domu, bo pokoje dla dzieciaków nadal nie skończone a zamiast akwarium w salonie zieje pusta dziura ze ściany
A dzidziol niech mnie w tym czasie zaskoczy
Mona_M, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki ja juz po lekarzu z Marcelem. Zapalenie ucha. Dostal krople z antybiotykiem... Ja w łóżku leżę bo strasznie mi niedobrze.... Jadąc do szpitala musiałam sie zatrzymać na awaryjnych... Zwymiotowalam do reklamówki a jakiś denil jeszcze na mnie trąbił, ze sie zatrzymuje.... Powiedziałam mężowi, ze więcej w takim stanie nie jadę sama nigdzie...
marnut lubi tę wiadomość
-
Nastka uważam jak większość jedźcie tam gdzie Wam najlepiej, jeśli to Filipiny to do dzieła. A tęsknota za rodziną i domem rodzinnym będzie zawsze bez względu na to gdzie wylądujecie.
Anusia kciukam za owocny w fasolinki Nowy 2015 rok, w ogóle za Was wszystkie trzymamA Tobie szczególnie wystrzałowego sylwestra
Anuśka, Mona_M, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Dziewczynki ja juz po lekarzu z Marcelem. Zapalenie ucha. Dostal krople z antybiotykiem... Ja w łóżku leżę bo strasznie mi niedobrze.... Jadąc do szpitala musiałam sie zatrzymać na awaryjnych... Zwymiotowalam do reklamówki a jakiś denil jeszcze na mnie trąbił, ze sie zatrzymuje.... Powiedziałam mężowi, ze więcej w takim stanie nie jadę sama nigdzie...
Zdróweczka dla Marcelka niech szybko minie choróbsko -
Cześć dziewczynki
Przepraszam, ze do Was nie zaglądam ostatnio, ale jakoś mi nie najlepiej i organizm broni się trochę przed tematami okołostaraniowymi. Czasem żałuję, że nie spotkałam Was w innych okolicznościach, bo niestety wszelkie próby odgonienia takich myśli wiążą się z unikaniem OF, własnego wykresu itd, więc siłą rzeczy i naszego wątku, który tak baaaardzo polubiłam.
Na szczęście z pomocą przychodzi mi praca, bo ile bym jej nie poświęcała czasu, zawsze jest mało. A zaraz po niej mąż, który jak nikt potrafi mnie podnieść na duchu
Chciałam tylko, żebyście wiedziały, że sercem jestem z Wami i każdej bardzo mocno cały czas kibicuję czy to w staraniach, czy w walce z porannymi mdłościami, czy w każdej innej dziedzinie życiaSmoczyca1, marissith, Malenq, Mona_M, Pati Belgia, Asiula86, Katjaa, Blondik, marnut, Nieukowa lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
momo1009 wrote:Chciałam tylko, żebyście wiedziały, że sercem jestem z Wami i każdej bardzo mocno cały czas kibicuję czy to w staraniach, czy w walce z porannymi mdłościami, czy w każdej innej dziedzinie życia
Momuś kochana buziole ogromneWiem jak się czujesz
Nadal Cię gonię
Jestem dwa dni za Tobą
Ściskam i wspieram
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Kochana momo nie masz za co przepraszać przynajmniej mnie bo ja się nie gniewam
i rozumiem jak pewnie Wszystkie z nas
jesteśmy z Tobą myślami i bezustannie życzymy fasolki, a nie u Ciebie to mają być dwie
Trzymaj się kochanamomo1009, Misi@, Mona_M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:Kochana momo nie masz za co przepraszać przynajmniej mnie bo ja się nie gniewam
i rozumiem jak pewnie Wszystkie z nas
jesteśmy z Tobą myślami i bezustannie życzymy fasolki, a nie u Ciebie to mają być dwie
Trzymaj się kochana
i ja się podpisuję Momuś pod słowami Smoczka...
wszystkiego dobrego skarbie i MY 3mamy kciukasy za Ciebie:)momo1009, Smoczyca1 lubią tę wiadomość
-
Anusia olubiłam wiesz za co. Bo za to, że bierzesz ze mnie zły przykład to nie lubię wcale a wcale:*
No i obił mi się o oczy Twój STOSUNKOWO udany Sylwek. To jest plan!Anuśka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyPati co za dupek, ja bym też na niego haftnęła, a co, zachciało się palantowi trąbić to niech ma
ale tak na serio, to nie jeździj w takim stanie bo to niebezpieczne
Od lutki mam uderzenia gorącaczuje się, jakbym miała menopauze.. siedze w pracy przy uchylonym oknie... ja, której wiecznie zimno... w dodatku mam gastrofaze, poleciałam po sałatkę i wafle ryżowe z czekoladą do sklepu, bo myślałam, że mi żołądek do kręgosłupa przyrośnie (taaa, hrhrhr)
I dzisiaj spotykam się z Cymkiem, nie wiem czy pamiętacie Cymcię ale idziemy dzisiaj na sushi (wspominałam o gastrofazie?)
I z efektów ubocznych lutki mam jeszcze głupkowaty humor, generalnie ze strajnego doła do mega radości... to nie jest normalneSmoczyca1, Pati Belgia, momo1009 lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:Pati co za dupek, ja bym też na niego haftnęła, a co, zachciało się palantowi trąbić to niech ma
ale tak na serio, to nie jeździj w takim stanie bo to niebezpieczne
Od lutki mam uderzenia gorącaczuje się, jakbym miała menopauze.. siedze w pracy przy uchylonym oknie... ja, której wiecznie zimno... w dodatku mam gastrofaze, poleciałam po sałatkę i wafle ryżowe z czekoladą do sklepu, bo myślałam, że mi żołądek do kręgosłupa przyrośnie (taaa, hrhrhr)
I dzisiaj spotykam się z Cymkiem, nie wiem czy pamiętacie Cymcię ale idziemy dzisiaj na sushi (wspominałam o gastrofazie?)
I z efektów ubocznych lutki mam jeszcze głupkowaty humor, generalnie ze strajnego doła do mega radości... to nie jest normalneI pozdrów Cymcię
-
nick nieaktualnyMomo - ja tez doskonale wiem jak się czujesz. Ja gdyby nie tabsy anty chyba całkiem bym zbzikowała. W pewnym momencie byłam baardzo tym zmęczona. Teraz na spokojnie odpoczywam, nie ganiam męża nie zmuszam go do sexu jak nie ma ochoty.
Jak już żal opadł stwierdzam, że tego mi trzeba było.momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny