X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani86 wrote:
    Anuska seksuj sie przy choince!!! :)
    hehe magia świąt zdziała cuda :)

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Lubię i nie lubię......
    psikam, kicham, smarkam, obcieram się dopóki mogę....#*#*#*#*#*#* zostawiam Ci wiruski - mam nadzieję, że jeszcze nieprzeterminowane....
    Nowy Rok 2015 przyniesie same fasolki na 30stkach zobaczysz:)
    Ale mnie usmarkałaś :P Ale nie będę się myła niech się wiruski wchłaniają ;) Nie wiem czemu ale spokojna jestem :) Nawet jakoś smutno mi nie jest. Może to dlatego, że wreszcie mam normalną @ i widzę że się rozkręca, więc endo sobie poprawiłam a to zawsze jakiś postęp :) No i mam zapewnioną pracę do września i nie mam tego stresu, że zostanę bez niczego. Kurczę i może faktycznie dam radę się zrelaksować wreszcie :) W międzyczasie wykończymy sobie górę w domu, bo pokoje dla dzieciaków nadal nie skończone a zamiast akwarium w salonie zieje pusta dziura ze ściany :) A dzidziol niech mnie w tym czasie zaskoczy ;)

Mona_M, Malenq lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka weź tą robotę rzuć w pizdu i poszukaj czegoś lepszego! Na Filipiny zawsze zdążycie wrócić. A może Indie dla odmiany?
    Anuśka lubię twójego stosunkowego sylwestra

Anuśka lubi tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja juz po lekarzu z Marcelem. Zapalenie ucha. Dostal krople z antybiotykiem... Ja w łóżku leżę bo strasznie mi niedobrze.... Jadąc do szpitala musiałam sie zatrzymać na awaryjnych... Zwymiotowalam do reklamówki a jakiś denil jeszcze na mnie trąbił, ze sie zatrzymuje.... Powiedziałam mężowi, ze więcej w takim stanie nie jadę sama nigdzie...

marnut lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka uważam jak większość jedźcie tam gdzie Wam najlepiej, jeśli to Filipiny to do dzieła. A tęsknota za rodziną i domem rodzinnym będzie zawsze bez względu na to gdzie wylądujecie.
    Anusia kciukam za owocny w fasolinki Nowy 2015 rok, w ogóle za Was wszystkie trzymam :) A Tobie szczególnie wystrzałowego sylwestra :D

Anuśka, Mona_M, Misi@ lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Dziewczynki ja juz po lekarzu z Marcelem. Zapalenie ucha. Dostal krople z antybiotykiem... Ja w łóżku leżę bo strasznie mi niedobrze.... Jadąc do szpitala musiałam sie zatrzymać na awaryjnych... Zwymiotowalam do reklamówki a jakiś denil jeszcze na mnie trąbił, ze sie zatrzymuje.... Powiedziałam mężowi, ze więcej w takim stanie nie jadę sama nigdzie...
    Ale masz przygody... No powiem Ci że ja też bym nie pojechała w takim stanie. A ten debil co trąbił to wyszłabym na Twoim miejscu i na niego zwymiotowała ;)
    Zdróweczka dla Marcelka niech szybko minie choróbsko :)

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Anusia... A facet straszny... Następnym razem jak ktoś bedzie na mnie trabił w takiej sytuacji to naprawdę tak zrobię:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 12:22

marnut lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki
    Przepraszam, ze do Was nie zaglądam ostatnio, ale jakoś mi nie najlepiej i organizm broni się trochę przed tematami okołostaraniowymi. Czasem żałuję, że nie spotkałam Was w innych okolicznościach, bo niestety wszelkie próby odgonienia takich myśli wiążą się z unikaniem OF, własnego wykresu itd, więc siłą rzeczy i naszego wątku, który tak baaaardzo polubiłam.

Na szczęście z pomocą przychodzi mi praca, bo ile bym jej nie poświęcała czasu, zawsze jest mało. A zaraz po niej mąż, który jak nikt potrafi mnie podnieść na duchu :)

Chciałam tylko, żebyście wiedziały, że sercem jestem z Wami i każdej bardzo mocno cały czas kibicuję czy to w staraniach, czy w walce z porannymi mdłościami, czy w każdej innej dziedzinie życia :)

Smoczyca1, marissith, Malenq, Mona_M, Pati Belgia, Asiula86, Katjaa, Blondik, marnut, Nieukowa lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Chciałam tylko, żebyście wiedziały, że sercem jestem z Wami i każdej bardzo mocno cały czas kibicuję czy to w staraniach, czy w walce z porannymi mdłościami, czy w każdej innej dziedzinie życia :)

Momuś kochana buziole ogromne :) Wiem jak się czujesz :/ Nadal Cię gonię :) Jestem dwa dni za Tobą :) Ściskam i wspieram :D

momo1009 lubi tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana momo nie masz za co przepraszać przynajmniej mnie bo ja się nie gniewam :) i rozumiem jak pewnie Wszystkie z nas :)
    jesteśmy z Tobą myślami i bezustannie życzymy fasolki, a nie u Ciebie to mają być dwie :)
    Trzymaj się kochana :)

momo1009, Misi@, Mona_M lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo jak Ci trzeba to zrób przerwę a później wróć do nas, albo chociaż zajrzyj na chwilkę :) Trzymam za Ciebie kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 12:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Kochana momo nie masz za co przepraszać przynajmniej mnie bo ja się nie gniewam :) i rozumiem jak pewnie Wszystkie z nas :)
    jesteśmy z Tobą myślami i bezustannie życzymy fasolki, a nie u Ciebie to mają być dwie :)
    Trzymaj się kochana :)

i ja się podpisuję Momuś pod słowami Smoczka...

wszystkiego dobrego skarbie i MY 3mamy kciukasy za Ciebie:)

momo1009, Smoczyca1 lubią tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) :)

Anusia olubiłam wiesz za co. Bo za to, że bierzesz ze mnie zły przykład to nie lubię wcale a wcale ;) :*
    No i obił mi się o oczy Twój STOSUNKOWO udany Sylwek. To jest plan! :D

Anuśka lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati co za dupek, ja bym też na niego haftnęła, a co, zachciało się palantowi trąbić to niech ma ;) ale tak na serio, to nie jeździj w takim stanie bo to niebezpieczne :(

Od lutki mam uderzenia gorąca :) czuje się, jakbym miała menopauze.. siedze w pracy przy uchylonym oknie... ja, której wiecznie zimno... w dodatku mam gastrofaze, poleciałam po sałatkę i wafle ryżowe z czekoladą do sklepu, bo myślałam, że mi żołądek do kręgosłupa przyrośnie (taaa, hrhrhr)
    I dzisiaj spotykam się z Cymkiem, nie wiem czy pamiętacie Cymcię ale idziemy dzisiaj na sushi (wspominałam o gastrofazie?)

I z efektów ubocznych lutki mam jeszcze głupkowaty humor, generalnie ze strajnego doła do mega radości... to nie jest normalne

Smoczyca1, Pati Belgia, momo1009 lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Pati co za dupek, ja bym też na niego haftnęła, a co, zachciało się palantowi trąbić to niech ma ;) ale tak na serio, to nie jeździj w takim stanie bo to niebezpieczne :(

Od lutki mam uderzenia gorąca :) czuje się, jakbym miała menopauze.. siedze w pracy przy uchylonym oknie... ja, której wiecznie zimno... w dodatku mam gastrofaze, poleciałam po sałatkę i wafle ryżowe z czekoladą do sklepu, bo myślałam, że mi żołądek do kręgosłupa przyrośnie (taaa, hrhrhr)
    I dzisiaj spotykam się z Cymkiem, nie wiem czy pamiętacie Cymcię ale idziemy dzisiaj na sushi (wspominałam o gastrofazie?)

I z efektów ubocznych lutki mam jeszcze głupkowaty humor, generalnie ze strajnego doła do mega radości... to nie jest normalne
    Uważaj Kochana bo ja po Duphastonie nagle zrobiłam się 10kg cięższa :D I pozdrów Cymcię :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo - ja tez doskonale wiem jak się czujesz. Ja gdyby nie tabsy anty chyba całkiem bym zbzikowała. W pewnym momencie byłam baardzo tym zmęczona. Teraz na spokojnie odpoczywam, nie ganiam męża nie zmuszam go do sexu jak nie ma ochoty.
    Jak już żal opadł stwierdzam, że tego mi trzeba było.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari.... jak nie, jak tak...oczywiście, że pamiętamy i myślimy, czasem zaglądamy na fb, co tam u niej....pozdrów od malenqi i Kośki i oczywiście smacznego:)

marissith lubi tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari Mari i ode mnnie i mojej panny też cymcię pozdrów :D

marissith lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Uważaj Kochana bo ja po Duphastonie nagle zrobiłam się 10kg cięższa :D I pozdrów Cymcię :D
    10 kg cięższa ło matko...mam nadzieję, że długo nie będę musiała tego łykać :/

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Dobrze, że tego nie brałam, choć mam je wykupione :p
    a po odstawieniu waga wraca do normy?

‹‹ 3210 3211 3212 3213 3214 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ