X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna nadal trzymam kciuki!

Pati, trzeba bylo na tego dupka, który na ciebie trabil zwymiotować. O!

Dzieki dziewczynki za rady. Macie racje i chyba tak wkrótce zrobimy. Póki co z pracy zwolnic sie nie mogę, ale zwolnię sie wkrótce, obiecuję! :)

Moja szefowa ma takie wredne teskty. Jest bardzo sarkastyczna i często mówi zanim pomyśli o konsekwencjach. Juz wiele razy mnie zdenerwowała swoimi docinkami. Tu niby jest fajna w cztery oczy, uśmiecha sie a jak sie odwrócisz to obrobi ci dupe do wszystkich pracowników a potem obrabia dupe innym pracownicom do mnie i tak w kółko plotki, plotki, plotki.

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa81 wrote:
    u mnie niestety przyszła @ :(, zaczęłam kolejny 7 cykl starań wrrr
    Witam w klubie złamanych serc :) Mnie też dzisiaj zalało... Ja zaczynam 10ty cykl. Boziu to już prawie rok... Malgo86 to mówisz że mam już z górki :D
    Arienka mocno trzymam kciuki, żeby to była implantacja u Ciebie... Bo najgorszy jest ten brak prezentu pod choinkę :/ Ale nie ma co się załamywać... Trza się wykrwawić, wypłakać, poprawić koronę i dumnie ruszyć naprzód :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 15:50

Arienna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq - dziękuję, a Ty jak się czujesz przed rozpakowaniem się, bo to już zaniedługo :)

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusia i ewa tulam <3
    Ari też tulam, ale nadal kciukam po cichutku :)

Anuśka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa81 wrote:
    malgo86 - dziękuję, oby ta siódemka była szczęśliwa :)
    bedzie :) ni emoze byc inaczej ;)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    bedzie :) ni emoze byc inaczej ;)

:) :)

• malgo86 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Witam w klubie złamanych serc :) Mnie też dzisiaj zalało... Ja zaczynam 10ty cykl. Boziu to już prawie rok... Malgo86 to mówisz że mam już z górki :D
    Arienka mocno trzymam kciuki, żeby to była implantacja u Ciebie... Bo najgorszy jest ten brak prezentu pod choinkę :/ Ale nie ma co się załamywać... Trza się wykrwawić, wypłakać, poprawić koronę i dumnie ruszyć naprzód :D

No pewnie, że z górki. Moja siostra zaszła właśnie w 7 cyklu starań więc i może dla Was 7 okaże się szczęśliwa. Pisałam w grudniowych o moich dzisiejszych objawach i czuję że coś się dzieje. Oby to nie była tylko pomyłka

Anuśka lubi tę wiadomość

Natalka <3 już jest na świecie
    36rv4zp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewuś...kalendarz na belly, działa jak kreski odznaczane w więzieniu do wyroku....
    a to nie zbyt dobrze działa na psyche...dzisiaj pokazało 91% ciąży za Tobą...
    OMG ja się pytam kiedy? jak? i dlaczego ja nic nie wiem???

a tak poza tym to ok., tylko snu mi brakuje, strach o małą, wszystko boli już, 2-3h w nocy pośpię i tyle...a to daje się we znaki...płaczliwa i nie do wytrzymania się zrobiłam....

I KAŻDEJ Z WAS ŻYCZĘ takiego stanu............nie mogę się doczekać na Wasze "marudzące" wpisy....dobrze, że mam abonament na belly:)

Smoczyca1, Ani86, Blondik, Pati Belgia, marissith, ara, Asiula86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa a czy czujesz jakby brzuszek Ci się juz powoli obniżał?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka nie, może pępek jest trochę niżej........ale małą nadal czuję pod piersiami wysoko......

Ani86 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq juz niedlugo bedziesz narzekala ze nie mozesz przespac nocy bo mala cie budzi na papu :D

Mona_M lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu i będę bardzo szczęśliwa, bo wtedy i mój małż nie będzie spał.........
    a teraz to tylko JA w ciemność się patrzę, sapię i wzdycham..........a on śpi....
    mała wierci się w nocy, na żadnym boku nie da mi się położyć, na plecach się duszę...więc na pół siedząco leżę i drzemię....a on z rana: "KOchanie znowu się nie wyspałaś..." czasem mam ochotę kopnąć Go z całych sił...
    więc jak mała będzie z nami w domku to i On poczuje rodzicielstwo hehehehehhe

Ania_84, Ani86 lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    a teraz to tylko JA w ciemność się patrzę, sapię i wzdycham..........a on śpi....
    mała wierci się w nocy, na żadnym boku nie da mi się położyć, na plecach się duszę...więc na pół siedząco leżę i drzemię....a on z rana: "KOchanie znowu się nie wyspałaś..." czasem mam ochotę kopnąć Go z całych sił...
    aaa tototot :D nooo to mam nadzieje ze poczuje co to znaczy Rodzicielstwo :D

Malenq lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa a moze wez kilka miękkich poduszek i ułóż je wokół brzuszka a męża wygoń na kanapę do salonu? Moja koleżanka w zaawansowanej ciąży spała tylko z poduszkami wokół siebie a mąż w innym pokoju. :D

Malenq lubi tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Ja pamietam, ze w pierwszej ciąży od 7 miesiąca drzemalam na siedzaco... I poduchy nie pomagały

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Ja pamietam, ze w pierwszej ciąży od 7 miesiąca drzemalam na siedzaco... I poduchy nie pomagały
    no mnie już mój rogal do spania nie pomaga, ale bez niego jeszcze gorzej....

Nastka próbowałam, ale moja mała nie lubi jak "COŚ" dotyka brzuszka, ja sobie to tłumaczę, że gdybym miała więcej wód płodowych to by było lżej, a tak pod samą skórą malutką czuję i ona też, ja w domku to z odsłoniętym brzuchem w większości czasu chodzę....hehehehe

jeszcze trochę, jeszcze trochę....a potem pobawię się w księżniczkę, coby mi na karmienie małą donosili hehehehehe

Ani86, ara lubią tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam;) mój ma jelitówkę, aż się boje jego powrotu do domu....gorsze niż własna choroba jest chory chłop

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    witam;) mój ma jelitówkę, aż się boje jego powrotu do domu....gorsze niż własna choroba jest chory chłop

POTWIERDZAM......

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Marlenqa - mój małż to nawet nie wiedział ile razu ja w nocy wstawałam do małego. Tak spał, że nic mu nie przeszkadzało.
    Ja to znowu spałam na siedząco bo miałam gigantyczną zgagę, bo mały głową mój żołądek uciskał.

Teraz tak siedzę i myślę, czy ja się nie przestraszę drugiej ciąży, bo jakoś nie widzę siebie z dwójką dzieci. Nie wiem czy ja to ogarnę.

Ewa- tulam. Oby 7 cykl był szczęśliwy.
    Blondik - idź na zakupy, wróć do domu później :) Dzięki Bogu mój małż jak choruje, to po sobie nie pokazuje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 16:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOna OGARNIESZ.....ogarniesz...jak każda mama.....

no mnie zgaga też męczy, z rennie wieczorkiem i w nocy się nie "rozstaję"...
    jak już mała będzie z NAmi, to nie dam spać mojemu heheheheh, albo łóżko będzie moje i Kośki a On pójdzie do salonu heheheheh

‹‹ 3212 3213 3214 3215 3216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ