My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie dziewczęta,
chciałam się dołączyć do tematu, jako że właśnie zaczęliśmy z mężem pracę nad pierwszym potomkiem i obawiam się, że nie będzie to tak, jak on sobie wyobraża "One shoot, one kill"
Życzę owocnych przedświątecznych przygotowań.Ania_84, Katjaa, Blondik lubią tę wiadomość
-
Izoleccc wrote:Witam wszystkie dziewczęta,
chciałam się dołączyć do tematu, jako że właśnie zaczęliśmy z mężem pracę nad pierwszym potomkiem i obawiam się, że nie będzie to tak, jak on sobie wyobraża "One shoot, one kill"
Życzę owocnych przedświątecznych przygotowań.No niestety nie zawsze jest tak łatwo, ale tutaj jakoś raźniej
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Groszku hejka, jakie potrawy już zrobione???
Izo WITAJ:)Jeszcze sporo pracy przede mną
O której masz wizytę jutro?Malenq, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeju, ja też nic nie gotuję..ale chyba w wigilie przyjdzie mi pierogi ruskie zrobić.. wigilia w tym roku u siostry.. a na 13 jeszcze mam kosmetyczkę..
witaj Iza
Anaastazja, to życzę mniejszej bieganiny przed i po noworocznej, pięknych świąt i maluszka w 2015 roku!
dobrej nocyAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór
U mnie już pierogi ulepione. Firnaki uprane, ale jakoś za umycie okna nie mogę się zabrać.
Wczoraj mąż wrócił i już po 30 sekundach mnie zdenerwował ale wspaniałomyślnie mu wybaczyłam
A dziś byliśmy na zakupach i mi mąż odfrunął na koszu z promocjami. Powiedział że się źle czuje więc mówię wychodzimy na zewnątrz a dwa kroki dalej on już leżał. Myślałam ze na zawał zejdę. Ale jak tylko odzyskał przytomność to od razu na baczność stał i za żadne skarby nie chciał wyjść ze sklepu tylko dokończyć zakupy.
Teraz pojechał do pracy a ja się martwię bo musi kawał drogi do domu wracać.Chyba nie pójdę spać tyljo będę czekała aż wroci.**********************Gang 18+***********************
-
A żebym to ja wiedziała co. Mógł mu spaść cukier, albo było za gorąco bo tłum ludzi a on kurtki nie zdjął. Do tego na pewno doszło osłabienie organizmu po operacji którą miał dwa miesiące temu, ale widzę ze jeszcze nie do końca doszedł do siebie i szybki spadek wagi (28kg od operacji). Na szczęście obsługa sklepu szybko zareagowała zaoferowali pomoc itd.
Myślę że muszę go jakoś dodatkowo dowitaminizować bo bierze jakieś witaminy, ale te w tabsach chyba mu się słabo wchłaniają. Muszę mu coś w płynie kupić.**********************Gang 18+***********************
-
Misi@ no kurcze niziutkie to ciśnienie masz! Może mocniejsza kawka?
Ja się czuję nawet w porządku dzisiaj, przynajmniej dzień bez tęczy. :]
Jutro wizyta i mam nadzieję że doktorek daruje już sobie te nakazy leżenia.(Brzuch mam nadal nieco twardy).
Malenq cisnienie 100/70 lub 100/60 to u mnie standardowe takie.A w ogóle przedwczoraj zakupiłam ciśnieniomierz bo nie miałam wcześniej a widzę że pasuje mierzyć.
Anastazja Tobie również życzę Wesołych Świąt i spełnienia marzeń w tym Nowym Roku!
choco kurcze, ale sytuacja z mężem.
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry! Ech dzis do pracy. A tak mi sie nie chce :p
Czoko biedulko pilnuj mezusia..może organizm nie przyzwyczaił sie jeszcze do niższej wagi
Kroko odpoczywają polki mozeszesz:)
Malenq trzymam kciuki za konsultacje:)
Anastazja wszystkiego naj naj
Buziaki dla wszystkich i miłego dnia.
A ja sie nie przejmuje niskim ciśnieniem bo czuje sie dobrze. Kawy nie wypije bo strasznie nie Lubie i pozniej wymiotuje to samo z energytekami .Malenq lubi tę wiadomość
-
Cześć, wstałam, maz zaspał do pracy, na dworze chlupa, pada wrr, w domu mi jakoś zimno.. Tak już od wczoraj.. Ja ciśnienie miałam zawsze niskie, na początku ciąży tez a teraz.. 120/80 100/85 dziwnie tak
Choco loo ale akcja, nie zazdroszczę tego stresu, mam nadzieje ze coś się przespalas.
Anuska ale szalejesz z tymi smakołyki
Kroko trzymam kciuki za wizytę
Lecę się położyć jeszcze. Owsianka zjedzonaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 06:52
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny!
ło matko choco to żeś się stresu najadła, mam nadzieję, że mąż powrócił cały i zdrowy!
ja już z pracy nadaję więc wszystkim, którzy dziś podzielą mój los życzę pomyślnego zwlekania się z wyrano i miłego dzionka wszystkim
Malenq, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Pati niech mdlosci juz tak nie daja w kosc .. obys szybko lepiej sie poczula
Pati doszla moze karteczka ??
Witam sie z Wami. Obudzily mnie mdlosci wiec dzien pewnie przesrany a tu na zakupy trzeba jechac.... no nic, plastikowa torba w reke I w razie co to do niej.
Milego dnia....