X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :), zrobiłam dziś drugi test, z innej firmy, i nie chce być inaczej :P 2 krechy, co prawda jedna słabsza, ale jest :) do tego temperatura mi skoczyła na 37,2 XD dzidzia rośnie :) już nie mogę się doczekać 8 by na betę jechać :)

Malenq, Asiula86, Misi@ lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Asiula86 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was Dziewczynki!

Lady, super, gratulacje!

Pati, dasz radę!

Choco, musisz zadbać o Twego mężulka.

Anuśka, podziwiam, ja w tym roku niewiele robię na święta.

Misi@, mnie też się nie chce pracować. A przez najbliższe 3 dni jestem jedną z nielicznych w pracy ;) więc będzie się działo :P

Malenq, trzymam kciuki za wizytę!

Miłego dzionka Wam życzę!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 07:57

Misi@ lubi tę wiadomość

Słabość jest siłą w nas...
    Starania od 2014
    2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
    2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
    2020-2023 5 transferów po porodzie
    2024 5ta procedura in vitro 1 transfer :-(
    5 ❄️ czeka
    Łącznie 18 transferów
    23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB :(
    31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA :(
    08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB :-(
    10.2019 Synek (4BA) ❤️
    Never give up

13.11.2024 transfer 4BA
    10 dpt beta 84,8
    12 dpt beta 122,0
    14 dpt beta 294,5
    17 dpt beta 1.247,0
    22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
    26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
    29 dpt beta 22.515,0
    30 dpt CRL 5,9mm
    05.2025 Córeczka (4BA) ❤️
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq przeczytalam o Kosi I o tym, ze mozesz rodzic sn. Bardzo sie ciesze. Czekam na dzisiejsze wiesci I nadal trzymam kciuki:-):-):-):-)

Malenq lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • choco Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Laseczki, mąż wrócił z pracy o 1 więc mogłam spokojnie spać do rana :-)
    Dziewczynki z tęczą wspieram i życzę wytrwałości i braku mdłości (aż się zrymowało).
    Owulantki sio z przed monitorów, do serduchowania proszę się zabrać.
    Sikające proszę o info o dwuch kreseczkach.
    Reszta proszę dongować. A kogo nie wymieniłam to ściskam i przytulam :-D
    No a teraz już mogę zabrać się za udawanie że pracuję.

Misi@, konwalianka, ara, marissith, Malenq lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ledy gratuluję i dziękuję za wiruski, oby były zaraźliwe..daj znac jak wyniki bety :)

Asiula, ja jutro też jestem , ale krócej w środe mam wolne, a Ty uważaj na siebie, bo święta mogą być dla Ciebie pracusiu niezłym szokiem :p

Ja w pracy z kolegą włączyliśmy internetowe świąteczne radio i śpiewamy :p
    Weoło a co tam, może mi się ciśnienie podniesie:)
    Choco całe szczęście wszystko dobrze się skończyło:)
    Buziaki

Asiula86, konwalianka lubią tę wiadomość

• Asiula86 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Ledy gratuluję i dziękuję za wiruski, oby były zaraźliwe..daj znac jak wyniki bety :)

Asiula, ja jutro też jestem , ale krócej w środe mam wolne, a Ty uważaj na siebie, bo święta mogą być dla Ciebie pracusiu niezłym szokiem :p

Ja w pracy z kolegą włączyliśmy internetowe świąteczne radio i śpiewamy :p
    Weoło a co tam, może mi się ciśnienie podniesie:)
    Choco całe szczęście wszystko dobrze się skończyło:)
    Buziaki

Właśnie się zastanawiam, co ja przez 4 wolne dni będę robić :P
    strach się bać ;)

Jutro pracuję normalnie, ale w środę krócej (pewnie 4h).

Misi@ lubi tę wiadomość

Słabość jest siłą w nas...
    Starania od 2014
    2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
    2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
    2020-2023 5 transferów po porodzie
    2024 5ta procedura in vitro 1 transfer :-(
    5 ❄️ czeka
    Łącznie 18 transferów
    23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB :(
    31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA :(
    08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB :-(
    10.2019 Synek (4BA) ❤️
    Never give up

13.11.2024 transfer 4BA
    10 dpt beta 84,8
    12 dpt beta 122,0
    14 dpt beta 294,5
    17 dpt beta 1.247,0
    22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
    26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
    29 dpt beta 22.515,0
    30 dpt CRL 5,9mm
    05.2025 Córeczka (4BA) ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati a moja kartka dotarła? wysłałam 2.12.2014
    Mam nadzieję, że w święta mdłości odejdą :)

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Pati a moja kartka dotarła? wysłałam 2.12.2014
    Mam nadzieję, że w święta mdłości odejdą :)
    Misiu jeszcze Twoja kartka nie doszla... moze na dniach dojdzie... a mdlosci moglyby juz odejsc. Bo budze sie z nimi I zasypiam z nimi. Siatke tez zawsze musze miec ze soba...

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się laseczki, mam nadzieję ostatni dzień z łóżka i lekarz mi jutro odwiesi zakaz ;)
    Witaj Anastazjoooooo :) miło Cię widzieć choć przez chwilę i wiedzieć że u Ciebie ok. I Tobie spokoju i więcej wolnych i leniwych chwil życzę i oczywiście fasolki w Nowym Roku :)
    Misi@ ciśnienie masz mega...ja to bym się słaniała przy takim, a i mężem sie zaopiekuj oczywiście :) i miłego śpiewania w robicie :D
    Pati mniej tęczowania życzę...:)
    A i Lady gratuluję oczywiście :D
    Ja miałam dziś iść wreszcie do fryca, ale mama na mnie wsiadła że mam leżeć i próbuję teraz przełożyć :/ ehhhh oby jutro same dobre wieści u gina były :)
    MIłego i spokojnego dzionka życzę dziewczynki :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyco..ech mam nadzieję, że będzie dobrze i będziesz mogła cieszyć się świętami :)
    Ja już nie mogę się doczekać, bo nie jadłam słodyczy przez adwent, więc 24..po wieczerzy będzie wyżerka :)
    Ciekawe co dziś Malnqej powie lekarz..kciukam za dobre wieści..Pati kurcze a podobno wyszła kartka priorytetem, martwi mnie to trochę :( Trzymaj się.

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Smoczyco..ech mam nadzieję, że będzie dobrze i będziesz mogła cieszyć się świętami :)
    Ja już nie mogę się doczekać, bo nie jadłam słodyczy przez adwent, więc 24..po wieczerzy będzie wyżerka :)
    Ciekawe co dziś Malnqej powie lekarz..kciukam za dobre wieści..Pati kurcze a podobno wyszła kartka priorytetem, martwi mnie to trochę :( Trzymaj się.
    podziwiam za silną wolę kochana :) ja za słodkim nigdy nie byłam, ale odkąd w ciąży jestem to nawet dnia nie wytrzymam...ale tłumaczę sobie że mała po ojcu taka łasa na słodycze ;) To ja już widzę Twoją minę oczami wyobraźni po północy :D
    A i nie dziękuję za jutro ;) co by nie zapeszać ;)
    Myślę że Malenq pozwolą święta spędzić w domu i wezwą ją po :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej misie :)

ale mam od wczoraj doła, wiecie co? stwierdzenie : nie rób innym dobrze a tobie nie będzie źle, jest jednak prawdziwe. Dzieciak z mojej byłej pracy, dla którego byłam czasami jedynym oparciem, z którym gadałam czasami do 4 nad ranem wysłuchując bolączek i narzekań na cale zło tego świata i na to że znów go dziewczyna zostawiła, który zarzekał się że do końca życia będę jego najszczerszym przyjacielem (tak nastolatki takie przyrzeczenia składają ;))wczoraj zmienił konto na FB i wyrzucił mnie ze znajomych..... :/ no brakło mi słów, wiem przewiniłam strasznie, bo ostatnio nagadałam mu że ma się wziąć w garść i postawić na nogi, bo jest na tyle wartościowym człowiekiem by mieć w dupie ludzi i żyć szczęśliwie, a upijanie się, ćpanie, cięcie się i myśli samobójcze nie są rozwiązaniem problemów... ale żeby mnie zaraz ze znajomych wyrzucić to przegięcie pały jest.... wiem ani t moja rodzina, ani moje dziecko ( w sumie to już pełnoletni facet) ale jednak jakoś mi się przykro zrobiło, bo człowiek się stara, wyciąga rękę (nawet jeśli osoba nie chce pomocy- czeka z wyciągniętą ręką na wszelki wypadek) a tu ktoś Cię wyrzuca ze znajomych ...

w sumie potraktowałabym to jako przeoczenie przy zmienianiu konta na nowe ale ma w znajomych takich mało istotnych ludzi że jakoś mnie to ukłuło ....

matko jacy ludzie są straszliwie niewdzięczni....... wiecie co od każdego takiej akcji bym się spodziewała, ale nie od mojego placówkowego ulubieńca, o którym miałam naprawdę dobre zdanie i uważałam go za myślącego mądrego dzieciaka.... ech.... tracę wiarę w ludzi

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari kochana znam to z doświadczenia... też takiego "znajomego" miałam, jak on coś potrzebował, miał interes albo pogadać chciał, zawsze byłam pod ręką...no co lubiłam go, jakiś taki podobny do mnie był, tak mi się wydawało... pokłóciliśmy się kiedyś bo wygarnęłam mu kiedyś że pamięta o mnie tylko jak ma interes... wchodzę kiedyś na fb a tam nie ma go w moich znajomych, cham usunął..to i ja go zablokowałam żeby jakby co mi tu nie zaglądał...to było prawie rok temu, pamiętam o nim ale trudno było minęło.
    Więc laseczko tak bywa, uszy do góry i do przodu...

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari t jest nastolatek..niestety oni nie myślą racjonalnie, choc pewnie i tak Cię to nie pocieszy :(
    Tulę i wspieram...a co tam na blogu słychać ? Muszę tam zajrzeć :D

• Arienna Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie, ja w sumie nie będę zabiegać o uwagę smarkacza bo to był mój wychowanek, ale przykro mi się zrobiło jakoś bo starasz się przez całe życie pomagać innym a inni mają cię w d*pie, pewnie zmieniał konto na FB i nie wysłał zaproszenia, ale ja na pewno tego nie zrobię, bo w końcu jak pisałam wcześniej nie będę zabiegać o uwagę smarka... ale przykro mi jest że Pani Agusia była najwspanialsza jak czegoś potrzebowali bądź jak waliło im się wszystko na głowę a potem nawet nie pamiętają by wysłać zaproszenie na FB czy życzenia na cokolwiek ... w końcu to ja jestem starsza, to ja jestem panią (byłą) wychowawczynią i w ogóle.... ech

edit: zajrzyj ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 10:58

ewebii4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari a myślałaś, żeby na yuotobe pokazywać swoje zmagania i linki wklejać w bloga..np rzęsy, jak zakładać, albo ich testowanie :)
    I chciałam Cię zapytać, bo ja bardzo lubie kosmetyki firmy Kobo czy one są rzeczywiście dobre?

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ nie tylko nastolatki tak myślą... bardziej to niektórzy faceci tak myślą ;) Kochana musisz przeboleć i tyle, poza tym nie przegięłaś...bycie przyjacielem to nie tylko klepanie po ramieniu i gadanie będzie dobrze, czasami trzeba do pionu postawić...widocznie nie potrafił docenić prawdziwej przyjaciółki o !

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wracając do słodyczy ostatnio mój znalazł Milkę choco jelly, która strzela w buzi i ma kawałki tak jakby emenemsy ... polecam :D

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Ari a myślałaś, żeby na yuotobe pokazywać swoje zmagania i linki wklejać w bloga..np rzęsy, jak zakładać, albo ich testowanie :)
    I chciałam Cię zapytać, bo ja bardzo lubie kosmetyki firmy Kobo czy one są rzeczywiście dobre?
    myślałam, ale małż mój pracuje w formacji mundurowej więc niekoniecznie powinniśmy się pokazywać tak oficjalnie w necie :P (ja nawet na FB nie mam zmienionego nazwiska)... Kobo nie znam, ale wyglądają extra, musiałabym coś kupić i wypróbować, ale ja wychodzę z założenia że jest dobre co mi pasuje i mi się dobrze nosi :)

ewebii4.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde Misia natchnęłaś mnie, muszę skoczyć do Natury bo wyglądają rewelacyjnie i jakie ceny :)

ewebii4.png
‹‹ 3240 3241 3242 3243 3244 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ