My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
, zrobiłam dziś drugi test, z innej firmy, i nie chce być inaczej
2 krechy, co prawda jedna słabsza, ale jest
do tego temperatura mi skoczyła na 37,2
dzidzia rośnie
już nie mogę się doczekać 8 by na betę jechać
Malenq, Asiula86, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Witam Was Dziewczynki!
Lady, super, gratulacje!
Pati, dasz radę!
Choco, musisz zadbać o Twego mężulka.
Anuśka, podziwiam, ja w tym roku niewiele robię na święta.
Misi@, mnie też się nie chce pracować. A przez najbliższe 3 dni jestem jedną z nielicznych w pracywięc będzie się działo
Malenq, trzymam kciuki za wizytę!
Miłego dzionka Wam życzę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 07:57
Misi@ lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Cześć Laseczki, mąż wrócił z pracy o 1 więc mogłam spokojnie spać do rana
Dziewczynki z tęczą wspieram i życzę wytrwałości i braku mdłości (aż się zrymowało).
Owulantki sio z przed monitorów, do serduchowania proszę się zabrać.
Sikające proszę o info o dwuch kreseczkach.
Reszta proszę dongować. A kogo nie wymieniłam to ściskam i przytulam
No a teraz już mogę zabrać się za udawanie że pracuję.Misi@, konwalianka, ara, marissith, Malenq lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyLedy gratuluję i dziękuję za wiruski, oby były zaraźliwe..daj znac jak wyniki bety
Asiula, ja jutro też jestem , ale krócej w środe mam wolne, a Ty uważaj na siebie, bo święta mogą być dla Ciebie pracusiu niezłym szokiem :p
Ja w pracy z kolegą włączyliśmy internetowe świąteczne radio i śpiewamy :p
Weoło a co tam, może mi się ciśnienie podniesie:)
Choco całe szczęście wszystko dobrze się skończyło:)
BuziakiAsiula86, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Ledy gratuluję i dziękuję za wiruski, oby były zaraźliwe..daj znac jak wyniki bety
Asiula, ja jutro też jestem , ale krócej w środe mam wolne, a Ty uważaj na siebie, bo święta mogą być dla Ciebie pracusiu niezłym szokiem :p
Ja w pracy z kolegą włączyliśmy internetowe świąteczne radio i śpiewamy :p
Weoło a co tam, może mi się ciśnienie podniesie:)
Choco całe szczęście wszystko dobrze się skończyło:)
Buziaki
Właśnie się zastanawiam, co ja przez 4 wolne dni będę robić
strach się bać
Jutro pracuję normalnie, ale w środę krócej (pewnie 4h).
Misi@ lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Pati a moja kartka dotarła? wysłałam 2.12.2014
Mam nadzieję, że w święta mdłości odejdą -
Witam się laseczki, mam nadzieję ostatni dzień z łóżka i lekarz mi jutro odwiesi zakaz
Witaj Anastazjoooooomiło Cię widzieć choć przez chwilę i wiedzieć że u Ciebie ok. I Tobie spokoju i więcej wolnych i leniwych chwil życzę i oczywiście fasolki w Nowym Roku
Misi@ ciśnienie masz mega...ja to bym się słaniała przy takim, a i mężem sie zaopiekuj oczywiściei miłego śpiewania w robicie
Pati mniej tęczowania życzę...
A i Lady gratuluję oczywiście
Ja miałam dziś iść wreszcie do fryca, ale mama na mnie wsiadła że mam leżeć i próbuję teraz przełożyćehhhh oby jutro same dobre wieści u gina były
MIłego i spokojnego dzionka życzę dziewczynki -
nick nieaktualnySmoczyco..ech mam nadzieję, że będzie dobrze i będziesz mogła cieszyć się świętami
Ja już nie mogę się doczekać, bo nie jadłam słodyczy przez adwent, więc 24..po wieczerzy będzie wyżerka
Ciekawe co dziś Malnqej powie lekarz..kciukam za dobre wieści..Pati kurcze a podobno wyszła kartka priorytetem, martwi mnie to trochęTrzymaj się.
-
Misi@ wrote:Smoczyco..ech mam nadzieję, że będzie dobrze i będziesz mogła cieszyć się świętami
Ja już nie mogę się doczekać, bo nie jadłam słodyczy przez adwent, więc 24..po wieczerzy będzie wyżerka
Ciekawe co dziś Malnqej powie lekarz..kciukam za dobre wieści..Pati kurcze a podobno wyszła kartka priorytetem, martwi mnie to trochęTrzymaj się.
ja za słodkim nigdy nie byłam, ale odkąd w ciąży jestem to nawet dnia nie wytrzymam...ale tłumaczę sobie że mała po ojcu taka łasa na słodycze
To ja już widzę Twoją minę oczami wyobraźni po północy
A i nie dziękuję za jutroco by nie zapeszać
Myślę że Malenq pozwolą święta spędzić w domu i wezwą ją po -
Hej misie
ale mam od wczoraj doła, wiecie co? stwierdzenie : nie rób innym dobrze a tobie nie będzie źle, jest jednak prawdziwe. Dzieciak z mojej byłej pracy, dla którego byłam czasami jedynym oparciem, z którym gadałam czasami do 4 nad ranem wysłuchując bolączek i narzekań na cale zło tego świata i na to że znów go dziewczyna zostawiła, który zarzekał się że do końca życia będę jego najszczerszym przyjacielem (tak nastolatki takie przyrzeczenia składają)wczoraj zmienił konto na FB i wyrzucił mnie ze znajomych.....
no brakło mi słów, wiem przewiniłam strasznie, bo ostatnio nagadałam mu że ma się wziąć w garść i postawić na nogi, bo jest na tyle wartościowym człowiekiem by mieć w dupie ludzi i żyć szczęśliwie, a upijanie się, ćpanie, cięcie się i myśli samobójcze nie są rozwiązaniem problemów... ale żeby mnie zaraz ze znajomych wyrzucić to przegięcie pały jest.... wiem ani t moja rodzina, ani moje dziecko ( w sumie to już pełnoletni facet) ale jednak jakoś mi się przykro zrobiło, bo człowiek się stara, wyciąga rękę (nawet jeśli osoba nie chce pomocy- czeka z wyciągniętą ręką na wszelki wypadek) a tu ktoś Cię wyrzuca ze znajomych ...
w sumie potraktowałabym to jako przeoczenie przy zmienianiu konta na nowe ale ma w znajomych takich mało istotnych ludzi że jakoś mnie to ukłuło ....
matko jacy ludzie są straszliwie niewdzięczni....... wiecie co od każdego takiej akcji bym się spodziewała, ale nie od mojego placówkowego ulubieńca, o którym miałam naprawdę dobre zdanie i uważałam go za myślącego mądrego dzieciaka.... ech.... tracę wiarę w ludzi -
Ari kochana znam to z doświadczenia... też takiego "znajomego" miałam, jak on coś potrzebował, miał interes albo pogadać chciał, zawsze byłam pod ręką...no co lubiłam go, jakiś taki podobny do mnie był, tak mi się wydawało... pokłóciliśmy się kiedyś bo wygarnęłam mu kiedyś że pamięta o mnie tylko jak ma interes... wchodzę kiedyś na fb a tam nie ma go w moich znajomych, cham usunął..to i ja go zablokowałam żeby jakby co mi tu nie zaglądał...to było prawie rok temu, pamiętam o nim ale trudno było minęło.
Więc laseczko tak bywa, uszy do góry i do przodu... -
nick nieaktualny
-
wiecie, ja w sumie nie będę zabiegać o uwagę smarkacza bo to był mój wychowanek, ale przykro mi się zrobiło jakoś bo starasz się przez całe życie pomagać innym a inni mają cię w d*pie, pewnie zmieniał konto na FB i nie wysłał zaproszenia, ale ja na pewno tego nie zrobię, bo w końcu jak pisałam wcześniej nie będę zabiegać o uwagę smarka... ale przykro mi jest że Pani Agusia była najwspanialsza jak czegoś potrzebowali bądź jak waliło im się wszystko na głowę a potem nawet nie pamiętają by wysłać zaproszenie na FB czy życzenia na cokolwiek ... w końcu to ja jestem starsza, to ja jestem panią (byłą) wychowawczynią i w ogóle.... ech
edit: zajrzyjWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 10:58
-
nick nieaktualny
-
Misi@ nie tylko nastolatki tak myślą... bardziej to niektórzy faceci tak myślą
Kochana musisz przeboleć i tyle, poza tym nie przegięłaś...bycie przyjacielem to nie tylko klepanie po ramieniu i gadanie będzie dobrze, czasami trzeba do pionu postawić...widocznie nie potrafił docenić prawdziwej przyjaciółki o !
-
Misi@ wrote:Ari a myślałaś, żeby na yuotobe pokazywać swoje zmagania i linki wklejać w bloga..np rzęsy, jak zakładać, albo ich testowanie
I chciałam Cię zapytać, bo ja bardzo lubie kosmetyki firmy Kobo czy one są rzeczywiście dobre?(ja nawet na FB nie mam zmienionego nazwiska)... Kobo nie znam, ale wyglądają extra, musiałabym coś kupić i wypróbować, ale ja wychodzę z założenia że jest dobre co mi pasuje i mi się dobrze nosi