My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa te kosmetyki bardzo lubie
Tylko są dostępne wyłącznie w Naturze i mam troszkę daleko do tej drogerii, ale według mnie są świetne i często coś jest w promocji. Więc jak jestem w Naturze to biorę co dają w promo :p Na zapas :p
Cieszę się, że mogłam pomócWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 11:15
Arienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:Misi@ wracając do słodyczy ostatnio mój znalazł Milkę choco jelly, która strzela w buzi i ma kawałki tak jakby emenemsy ... polecam
A dwa tyg. temu w piątek były naleźniki z konfiturą wiśniową i nutellą:p
Muszę sobie kupić na święta tę milke..jutro kończę wcześniej to po pracy skoczę do tesco i kupię
dzięki -
Smoczyca1 wrote:Misi@ nie tylko nastolatki tak myślą... bardziej to niektórzy faceci tak myślą
Kochana musisz przeboleć i tyle, poza tym nie przegięłaś...bycie przyjacielem to nie tylko klepanie po ramieniu i gadanie będzie dobrze, czasami trzeba do pionu postawić...widocznie nie potrafił docenić prawdziwej przyjaciółki o !
-
Lady Savage wrote:Obleciałam 6 przychodni i żadna nie jest otwarta, wszystkie zamknięte do 6 stycznia, O.O i zachodz tu w ciążę ;/. Masakra, ani mi się śni iść do pracy do maca 31 grudnia na 11 godzin ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://www.diag.pl/Nasze-placowki.17.0.html
Tutaj masz spis
Ja zawsze jade tutaj
Al. Solidarności 36, Poznań
Tel: 663 680 217, 663 680 351
Godziny otwarcia
pon.-pt. 7:00-18:00, sob. 7:00-13:00Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 11:38
-
Dziewczyny mam prośbę, temat jest dla mnie bardzo ważny, proszę te z was, które mogą go jakoś przełknąć nawet bez poparcia i oddać swój głos na moje pytanie. Nie mam możliwości uzyskania odpowiedzi w inny sposób.
https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-diagnostyka-i-leczenie-nieplodnosci/przebyta-aborcja-a-starania,5492.html
-
nick nieaktualnyHej.
Lady gratuluję - a ktoś tu marudził ostatnio o byciu jedyną niezaciążoną
Witam nowe koleżanki.
U mnie po staremu, kręgosłup dalej boli.
A.. rozmawialiśmy z mężem o adopcji. Troszkę boimy się tej procedury i reakcji naszych rodzin. Zobaczymy co z tego będzie. Mam nadzieję, że strach nas nie sparaliżuje.
Miłego członka dziewczynki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 11:54
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Hej.
Lady gratuluję - a ktoś tu marudził ostatnio o byciu jedyną niezaciążoną
Witam nowe koleżanki.
U mnie po staremu, kręgosłup dalej boli.
A.. rozmawialiśmy z mężem o adopcji. Troszkę boimy się tej procedury i reakcji naszych rodzin. Zobaczymy co z tego będzie. Mam nadzieję, że strach nas nie sparaliżuje.
Miłego członka dziewczynki.
Trzymam kciuki..ja tez o tym myślę, ale mąż się boi. Musi się z tym oswoić nie naciskam
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Lady jedź do diagnostyki na badania bety
Betę mam do odebrania o 14.30, tylko potem to trzeba by było do ginekologa iść bo zwolnienie, nie będę bajek opowiadać ale nie chcę z dzidzią stać w Mc Donaldzie 11 godzin. W ogóle nie wiem czy jakiś ginekolog mi da zwolnienie od pracy, słyszałam że ciężko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:A od kiedy daje zwolnienie? od 3 miesiąca?
-
nick nieaktualnyHej!
Mona_M wrote:Lady - ginekolog nie da ci zwolnienia ciążowego. Za wcześnie niestety ...? Mój dawał od 4tc, czyli pierwszej wizyty.
(EDIT: dopiero przeczytałam Twoją drugą wiadomość - nie każdy gin jest taki, jak Twojej siostry, całe szczęście.)
Masakra u mnie, masakra.
Malenq - dla Ciebie zwlokę swe zwłoki i wejdę tu po południu, coby sprawdzić jak u Ciebie i Kostki. Trzymam za Was kciuki, dziewczyny!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 12:23