My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
ehh kochane.. pewnei nie skasuje..choc ..nie raz mnie kusi.. pewnie to taki czas kiedy po porstu nasteopny rok mija.. i nic.. wiem postepy sa.. ale czas tez ucieka. ostatnio przecyztalam ze na biopsje u faceta to najpiej do 35 rz..
Lamama - co do Twojego M.. nieprzesadzaj tez z witaminami..bo w duzej ilosci maja negatywny wplyw.. daj mu troche odpoczaca co sexu.. no coz.. facet tez moze miec gorsze dni
ale zrobcie badania i odwiedzcie urologa zeby meic pewnosc ze wsio jest ok.. mojemu sporo pomogl prostamol uno na poprawienei funckji prostaty
-
nick nieaktualnyWidzę, że jakieś przedświąteczne zmęczenie materiału nastąpiło
Ania, Lamama głowa do góry, będzie lepiej, ten kryzys jest chwilowy (u mnie też, mam nadzieję)
Wyniki bety za 2 h, dopiero wróciłam z pobrania. Ale mam przeczucie, że nic z tego. Widocznie dzisiaj dane mi jest żebym się nawaliła na imprezie Wigilijnej ze znajomymi... -
Malenq wrote:Arienna nie bardzo, ciasto fr jest dobre tego samego dnia kochanie, przynajmniej dla mnie.......
ale nigdy nie odgrzewałam produktów z tego ciasta
może tu znajdziesz inspirację:
http://ekscentrycznyparowar.blogspot.com/
wystarczy garnek i sitko jako parowar....
Aniu NIEEEEEEEEEEEEEEE NIE ZOSTAWIAJ NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSS -
nick nieaktualnymarissith wrote:Widzę, że jakieś przedświąteczne zmęczenie materiału nastąpiło
Ania, Lamama głowa do góry, będzie lepiej, ten kryzys jest chwilowy (u mnie też, mam nadzieję)
Wyniki bety za 2 h, dopiero wróciłam z pobrania. Ale mam przeczucie, że nic z tego. Widocznie dzisiaj dane mi jest żebym się nawaliła na imprezie Wigilijnej ze znajomymi...Trzymam kciuki!
marissith lubi tę wiadomość
-
wiecie co czytałam teraz na forach kulinarnych i wszędzie jest napisane że można zrobić dzień wcześniej a przed podaniem trzeba wrzucić do piekarnika na 15 min i robią się jak świeżo upieczone
ok to zabieram se za sprzątanie a póxneij idę szukać ciasta francuskiego bo w osiedlowym Tesco wykupili
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Kroko gdzie jesteś??? Mam coś dla Ciebie
Zobacz jak pięknie rzyga tęczą
marissith lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
trochę mnie nie było a tu się porobiło
A więc Aniu kochana nie odcinaj się tak całkiem, zrób sobie przerwę co najwyżej, wiadomo czasami każdy tego potrzebuje ale absolutnie nie zostawiaj nas! Wiem, że jest Ci trudno, ale my tu bez Ciebie to już całkiem się posypiemy!!! Odpocznij i tyle
Lamama kochana współczuję kłopotów, ale kurczę przecież każdemu związkowi zdarza się rutyna niestety, ale musi się ułożyć, bardzo Wam tego życzę
Mari czekam i kciukam za betę i lepszy humor!
Ari mi ciasto francuskie na drugi dzień nie smakuje
I ja nieśmiało proszę o kciuki bo na 15 mam wizytę
I najważniejsze chciałam skorzystać z okazji że jeszcze tu zaglądacie przed świętami i życzyć Wam wszystkim kochane spokojnych, radosnych, ciepłych i rodzinnych Świąt, udanej zabawy sylwestrowej i żeby Wszystkim Wam spełniły się te najważniejsze pragnienia w Nowym RokuSzczęścia kochane i zdrówka!
Malenq, Lamama, momo1009, Misi@, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Aniu ale mój brał zeń-szeń z olimpu z witaminami i do tego androvit, brał tylko miesiąc i jak odstawił to się znacznie pogorszyło. Może to tez miało wpływ. Chcieliśmy tylko lekko podkręcić żołnierzyki. No nic, trzeba czekać. Aniu zauważyłaś, że mi też mega trudno wbić się w tematy i nigdy nie mam czasu. Jak mam to wpadam jak po ogień i piszę coś jak wczoraj i później już nie daję rady znów zajrzeć i zobaczyć co u Was. Koniec z moim egoizmem. Trzeba się wziąć w garść. Ale teraz najważniejszy jest mój m., Wasz komfort psychiczny i dobre relacje i wtedy będziemy działać. Dziewczyny nham na pewno wybaczyły i wybaczą jeszcze troszkę nasze absencje. Wrócimy tu ze zdwojoną energią kochana. Przyznam, że bardzo Was podziwiam. Ściskam Ciebie i wszystkie dziewczynki. Buziaki :-*
Malenq lubi tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
marissith wrote:Kroko gdzie jesteś??? Mam coś dla Ciebie
Zobacz jak pięknie rzyga tęczą
Jestem, jestem.
Hahahaha a to dobry gagatek, prawie jak ja.
Ale ja to robię z większą gracją.
Lamama i Ania, mam nadzieję, że w Święta nabierzecie więcej optymizmu a w Nowym Roku Wasze problemy się rozwiążą.
Ja wczoraj miałam wizytę, z moim brzuchem lepiej (co zadziwiło lekarza), szyjka ok, nadal mam leki i nakaz oszczędzania się, co skomentowałam "taaaaak panie doktorze, ooooczyyywiście".
Mam absolutny zakaz bzykoserduchowania. Ych.
Zuźka waży 819g i jest na chwilę obecną ułożona główką do dołu, ponoć może się jeszcze nie raz obracać.
Ogólnie wizytę zaliczam do udanych.marissith, Malenq, Asiula86, ara, momo1009, Misi@, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia - odpocznij, ale konta nie kasuj...
A myślisz, że mi tu jest łatwo? Już wchodzę tylko na ten nasz wątek bo jak czytam o nowych zaciążonych, to aż mnie ściska w dołku, z innego forum uciekłam bo wszystkie zaciążyły tylko nie ja.
Lamama - nie wiem ile lat ma twój małż, ale powiem Ci że mój ma tyle co ja, a ostatnio też ma z tym problem. I to zaczęło się pojawiać po którymś z kolei nieudanym cyklu. Chwilowo jest lepiej z wiadomych względów, ale serduchowania też mniej.
Ja chyba też zniknę na chwilę, może wrócę po ostatnim cyklu z tabsami. W sumie do marca niedaleko.
Chyba faktycznie to świąteczny spadek formy. -
dziewczynki głowa do góry, nie poddawajcie się, nie uciekajcie na zawsze! każda co jakiś czas potrzebuje odpoczynku od tematów okołostaraniowych i od tych różowych stron, każdemu należą się wakacje
ale dobrze tu każdą widzieć choć od czasu do czasu!
z okazji nadchodzących Świąt i ja życzę wszystkiego dobrego dla każdej z Was
Niech nadchodzące Święta będą niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Życzę, aby odbyły się w spokoju i radości wśród Rodziny i Przyjaciół. Niech nie opuszcza Was pomyślność i spełnią się te najskrytsze marzenia
ps. iii trafionych prezentów
momo1009, Mona_M, marissith, Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam,
czy mogłabym dołączyć do wątku?mam 33 lata a już niedługo 34 po roczniku. Dzieci brak. Starania są. Partner wyrozumiały ale zaczynam się bać. to mój pierwszy cykl z ovu. i jestem trochę przestraszona. pozdrawiam cieplutko
momo1009, konwalianka, Krokodylica, Misi@, Arienna lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, na mnie możecie liczyć
ja tu jeszcze pewnie trochę pobędę, bo raz krótko się staramy, dwa jeszcze nam się zejdzie, zanim się uda
Także głowa do góry, cyc do przodu i jedziemy dalej
To nasze pierwsze święta odkąd się staramy i mam nadzieję, że przy życzeniach nie padnie to, czego najbardziej się obawiam... tzn wiem, że moja mama nam tego życzyć nie będzie, bo wie, jak jest. Za to mój ojciec i rodzina mojego męża może nam coś palnąć i trochę boję się, że mogę popłynąć... Ale trudno, z uśmiechem na twarzy i bez grymasu odpowiem dziękuję itp., a co!
Ja Wam Dziewczyneczki Wy Moje Kochane również życzę spokojnych, radosnych świąt spędzonych w miłej, rodzinnej atmosferze, czasu spędzonego z najbliższymi. Odpocznijcie, te które mogą serduszkujcie, te które nie mogą, niech zbierają siły i w ogóle, aby wszystkim spełniły się wszystkie marzenia wraz z ujrzeniem jutro pierwszej gwiazdki, bo wszystkie na to zasługujemy :*momo1009, ara, konwalianka, cati lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Lamama, mój ojciec (51 lat) od 2, czy 3 lat ma problemy z erekcją. Wiem, że chodzi do seksuologa i wiem, że dostaje jakieś specjalne leki. Czy to pomaga? Nie mam pojęcia, nie wnikam, ale wiem, że da się to leczyć, więc głowa do góry i będzie ok!
Na pocieszenie - mój mąż - 33 lata też ma czasem problemy. Może nie tyle z erekcją, jak z "dojściem we mnie" (sorry, że tak dosłownie). Dzieje się tak np. gdy drugi dzień z rzędu uprawiamy seks. Więc opcja "na Kroko" u nas by się nie zdała, niestetySłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Witajcie Kochane
Wpadam życzyć szczęśliwych, kojących wszystkie troski i potęgujących radości Świąt Bożego Narodzenia. Niech ta magiczna rodzinna atmosfera pozostanie w Was jeszcze długo i przynosi siłę, której nam staraczkom i fasolkom tak bardzo potrzeba
Buziaki :*Mona_M, ara, marissith, konwalianka, Misi@ lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny