My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWistful pod swoim wykresem masz udostępnij wykres i tam kilkasz opcje udestępnienia...
Smoczyco cieszę, się że wszystko jest dobrze...ja za chwilę sernik wyciągam, niesety trochę za bardzo urósł i pekl, ale mam nadzieje, że do jutra jakoś się sklei :p
-
Łejj.. ja chyba bardziej sie stresuje ta szczepionka niz moj M ..
ciagle sie go pytam czy dobrze sie czuje,, i wogole.. wiecie jaka ja glupia jestem.. zrobilam w trakcie @ morfologie.. i oczywiscie powychodzily mi jakies glupoty juz sie naczytalam .. porazka.. ale lekarka mnie uspokoila
Thalia hejTahlia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTahlia wrote:U mnie to tak troche nie wesolo moja coreczka ma wade serduszka zwezenie aorty i na pewno czeka ja operacja ale co i jak dowiem sie wszystkiego 22 stycznia bo wtedy tez mam echo sonde u kardiologa
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Łejj.. ja chyba bardziej sie stresuje ta szczepionka niz moj M ..
ciagle sie go pytam czy dobrze sie czuje,, i wogole.. wiecie jaka ja glupia jestem.. zrobilam w trakcie @ morfologie.. i oczywiscie powychodzily mi jakies glupoty juz sie naczytalam .. porazka.. ale lekarka mnie uspokoila
Thalia hej -
Thalia teraz rozyczytalam .. kochana mam nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze.. wykryli szybko to i zaradza
-
Ja juz po wizycie. Maleństwo ma sie dobrze. Ma 5,6 mm. Serduszko pięknie bije. I wg usg termin na 15.08. Następna wizyta za 2 tygodnie. A do około 12 tygodnia gin kazał brać progesteron, nie przemęczać sie, polegiwac i na siebie uważać. Mdłości niestety tak jak przypuszczałem po lekach i ńiestety nie da sie ńic z tym zrobic...
ara, Misi@, Malenq, Ania_84, Krokodylica, cati, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu wierzę i podziwiam Was bardzo mocno...kurcze już dwa tyg bolą mnie węzły chłonne pod pachami zaczyna mnie to martwić
na wizycie u gin zaptam o co moze chodzić...
Aniu ja też mam często doliny i wiara mnie opuszcza..ciągle coś mi się przytrafia i ląduje w szpitalu i gdzieś tam mam nadzieję, że zajdę w ciąże i urodze dziecko, ale boje się, że jednak nie. A może bylo by lepiej, bo kto się będzie bejbikiem opiekować, jak mi się coś stanie
W życiu chyba tak jest, że więcej jest tych złych dni być może dlatego, żeby doceniać te dobre...mam super siostrzenice, którą uwielbiam i jej się poswięcę choć to co innego...ale mogę być fajną ciocią i staram się na tym skupiać. Jej prawdopodobnie zapiszemy też dom, w zamian za opieke nad nami na starość. Juz myślimy w różnych kategoriach. Łatwo jest mówić by się nie załamywać, a wiem sama, że trudno to zrobić i czasem pozostaje udawać, że jest ok, choć wcale nie jest, ale już czasem nie chcę człowiek słyszeć, że wszystko bedzie dobrze..ja czasem jestem poprostu objetna i staram się przyjmować wszystko tak jak jest, choć nie jest mi łatwo.
hmm nie wiem, czy wiesz co mi chodzi. Bedę Was wszystkich wspominać w modlitwie. Tahlia Twoją córeczkę też
Tahlia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati super
I bardzo fajna data
Rozumiem, że moja kartka też nie dotarła..może coś źle wpisałam w adresi?Szkoda kartkę wybierałam z moim przyjacielem i nawet pani z poczty się zaangażowała i wydobyła specjalnie znaczek świąteczny...
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
misia .. a uzywaz sz tzw kulek pod pachy ??
bo ja jak tylko ich uzywam.. przez dluzszy czas to mam wlasnie takie bole..pod pachami..mimo iz zmywam to za kazdym rzem ;/ -
Dobra dziewczyny
życzę Wam wesołych Świąt, niech wszystkie fasolki i dzieciaczki rosną zdrowo, niech wszystkie porody przebiegną bez komplikacji
a pozostałym dziewczyną życzę by w roku 2015 pojawiły się ich wymarzone fasoleczki. Zyczę ja i moja fasolinka
Misi@, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Pati super
I bardzo fajna data
Rozumiem, że moja kartka też nie dotarła..może coś źle wpisałam w adresi?Szkoda kartkę wybierałam z moim przyjacielem i nawet pani z poczty się zaangażowała i wydobyła specjalnie znaczek świąteczny...
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:misia .. a uzywaz sz tzw kulek pod pachy ??
bo ja jak tylko ich uzywam.. przez dluzszy czas to mam wlasnie takie bole..pod pachami..mimo iz zmywam to za kazdym rzem ;/ -
nick nieaktualny