X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wistful pod swoim wykresem masz udostępnij wykres i tam kilkasz opcje udestępnienia...
    Smoczyco cieszę, się że wszystko jest dobrze...ja za chwilę sernik wyciągam, niesety trochę za bardzo urósł i pekl, ale mam nadzieje, że do jutra jakoś się sklei :p

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łejj.. ja chyba bardziej sie stresuje ta szczepionka niz moj M ..

ciagle sie go pytam czy dobrze sie czuje,, i wogole.. wiecie jaka ja glupia jestem.. zrobilam w trakcie @ morfologie.. i oczywiscie powychodzily mi jakies glupoty juz sie naczytalam .. porazka.. ale lekarka mnie uspokoila :)

Thalia hej :)

Tahlia lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tahlia wrote:
    U mnie to tak troche nie wesolo moja coreczka ma wade serduszka zwezenie aorty i na pewno czeka ja operacja ale co i jak dowiem sie wszystkiego 22 stycznia bo wtedy tez mam echo sonde u kardiologa
    Dobrze, że już to wykryli. Trzymam kciuki by wszystko było dobrze...

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Łejj.. ja chyba bardziej sie stresuje ta szczepionka niz moj M ..

ciagle sie go pytam czy dobrze sie czuje,, i wogole.. wiecie jaka ja glupia jestem.. zrobilam w trakcie @ morfologie.. i oczywiscie powychodzily mi jakies glupoty juz sie naczytalam .. porazka.. ale lekarka mnie uspokoila :)

Thalia hej :)
    Spokojnie Aniu! Nie powinno się robić morfologi w czasie @ powtórz w nowym roku :)

• Tahlia Przyjaciółka

Wysłany: 23 grudnia 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby mi gadali na prenatalnycz ze dzieciaczki nie rzadko sie rodza z ta wada wiec mam nadzieje ze u nas tez nie bedzie zle

***18*** qq87df9hkacxv3xr.png

• Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Thalia teraz rozyczytalam .. kochana mam nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze.. wykryli szybko to i zaradza :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiQ wiem.. ale ja ostatnio taka rozbita jestem ze chyba na wsyzstko reaguje

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiQ wiem.. ale ja ostatnio taka rozbita jestem ze chyba na wsyzstko reaguje

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Tahlia Przyjaciółka

Wysłany: 23 grudnia 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mam za soba aminopunkcje ale na szczesie tam wyszlo wszystko dobrze nie ma innych wad

• Tahlia Przyjaciółka

Wysłany: 23 grudnia 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zaradzic na pewno tylko moze operacja ale teraz sie jeszcze nie martwie bo nawet nie wiem w jakim stopniu ta wada jest

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    Mari gratulacje!!!!

PAti dostała paczkę od Mikołaja?
    Jeszcze nie doszło... Jak tylko dostanę to dam znać.

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po wizycie. Maleństwo ma sie dobrze. Ma 5,6 mm. Serduszko pięknie bije. I wg usg termin na 15.08. Następna wizyta za 2 tygodnie. A do około 12 tygodnia gin kazał brać progesteron, nie przemęczać sie, polegiwac i na siebie uważać. Mdłości niestety tak jak przypuszczałem po lekach i ńiestety nie da sie ńic z tym zrobic...

ara, Misi@, Malenq, Ania_84, Krokodylica, cati, Nieukowa lubią tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu wierzę i podziwiam Was bardzo mocno...kurcze już dwa tyg bolą mnie węzły chłonne pod pachami zaczyna mnie to martwić:/ na wizycie u gin zaptam o co moze chodzić...
    Aniu ja też mam często doliny i wiara mnie opuszcza..ciągle coś mi się przytrafia i ląduje w szpitalu i gdzieś tam mam nadzieję, że zajdę w ciąże i urodze dziecko, ale boje się, że jednak nie. A może bylo by lepiej, bo kto się będzie bejbikiem opiekować, jak mi się coś stanie :/
    W życiu chyba tak jest, że więcej jest tych złych dni być może dlatego, żeby doceniać te dobre...mam super siostrzenice, którą uwielbiam i jej się poswięcę choć to co innego...ale mogę być fajną ciocią i staram się na tym skupiać. Jej prawdopodobnie zapiszemy też dom, w zamian za opieke nad nami na starość. Juz myślimy w różnych kategoriach. Łatwo jest mówić by się nie załamywać, a wiem sama, że trudno to zrobić i czasem pozostaje udawać, że jest ok, choć wcale nie jest, ale już czasem nie chcę człowiek słyszeć, że wszystko bedzie dobrze..ja czasem jestem poprostu objetna i staram się przyjmować wszystko tak jak jest, choć nie jest mi łatwo.
    hmm nie wiem, czy wiesz co mi chodzi. Bedę Was wszystkich wspominać w modlitwie. Tahlia Twoją córeczkę też :)

Tahlia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati super ;)
    I bardzo fajna data :)
    Rozumiem, że moja kartka też nie dotarła..może coś źle wpisałam w adresi? :/ Szkoda kartkę wybierałam z moim przyjacielem i nawet pani z poczty się zaangażowała i wydobyła specjalnie znaczek świąteczny...

Pati Belgia lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia .. a uzywaz sz tzw kulek pod pachy ??
    bo ja jak tylko ich uzywam.. przez dluzszy czas to mam wlasnie takie bole..pod pachami..mimo iz zmywam to za kazdym rzem ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczyny :) życzę Wam wesołych Świąt, niech wszystkie fasolki i dzieciaczki rosną zdrowo, niech wszystkie porody przebiegną bez komplikacji :) a pozostałym dziewczyną życzę by w roku 2015 pojawiły się ich wymarzone fasoleczki. Zyczę ja i moja fasolinka :)

Misi@, Anuśka lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Pati super ;)
    I bardzo fajna data :)
    Rozumiem, że moja kartka też nie dotarła..może coś źle wpisałam w adresi? :/ Szkoda kartkę wybierałam z moim przyjacielem i nawet pani z poczty się zaangażowała i wydobyła specjalnie znaczek świąteczny...
    Misia jeszcze Twoja kartka nie doszła... Może jeszcze dojdzie....

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tahlia przykro mi z powodu wady :(
    Trzymajcie się dzielnie!

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    misia .. a uzywaz sz tzw kulek pod pachy ??
    bo ja jak tylko ich uzywam.. przez dluzszy czas to mam wlasnie takie bole..pod pachami..mimo iz zmywam to za kazdym rzem ;/
    Używam antyperspirantu od wieków ten sam., choć wiem, że nie powinn się bo skóra się przyzwyczaja, ale tylko ten mi odpowiada...ja tak sobie pomyślałam, ze może depilacja, podrażniła i tak staram się myśleć..nie mam zaczerwienienia poprostu boli i wokół brodawki też taki ciagnący, tępy ból, trudno mi go opisać..nie boli mocno więc nie jest źle ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Misia jeszcze Twoja kartka nie doszła... Może jeszcze dojdzie....
    Mam nadzieję, choć dziwi mnie, że tak długo idzie..może na priva prześlę Tobie aadres pod jaki wysłałam .

‹‹ 3249 3250 3251 3252 3253 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ