My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć laski, u mnie niestety wigilia była pod znakiem mega bolącego brzucha
prawie nic nie zjadłam, przeszło mi po kisielu z siemienia lnianego. Dzisiaj za to obudziłam się z bólem głowy, być może z głodu. Na 10 idziemy na śniadanie do teściów.
Miłego świętowania -
Hej kochane
My po dwoch wigiliach
U tesciow przy lamaniu sue oplatkiem tesciowa znajac sytuacje wziela zyczenia w swoje recs i wszystkim dala po oplatku i zlozyla rodzinne zyczeniawiec obylo sue bez glupich docinek jedyne co to michal ciagle patrzacy na bratanka ojciec patrzacy na Michała i szwagier ktoremu michal powiedzial sle o dziwo to wlasnie szwagier później wyciagnal Michała I umowili sie na whiskavza dzus eieczorwm;-)
Pozniwj moi rodzice a tam na luzie zlozylusmy sobie zyczonka mama i tato zyczyli nam zdrowka szczescia podrozy spełnienia naszych a nie innych marzen aby miskowi udali sue z wlasnym zakładem
A my sobie wzajemnie pozyczylismy w domku wytrwałości zdrowia tego zeby sue wsio ulozylo i cos co michal mi powiedzial na ucho abysmy się nue zmieniali jako malzenstwo
Co do jedzonka pojadlam ale bez przeady zataz idziemy do tesciow na śniadanie a pozniej jedziemy w trasena wies
Malenq, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Hmm fajne takie jeżdżenie po rodzinie, ja mam mamę daleko, bo aż w Bytomiu, z Poznania to prawie 4 godziny samochodem, a Rafała mam też daleko bo w Połczynie Zdrój też z 3 godziny trzeba jechać. Ale mam brata od dwóch dnia
-
Hej hej
Właśnie udało mi się wstać, spojrzałam na zegarek i w mojej głowie wybuchła paczka z różnymi myślami : jest 9:20, dzisiaj chrzest, za dwie godziny muszę już wyjechać z domu, trzeba lecieć pod prysznic z prędkością światła, nie mam się w co ubrać!!! No i w związku z tym postanowiłam wyluzować przy kawie i poczytać co tu słychać
Lady nie będę komentować tego że kochasz być w ciąży bo ja też bym bardzo chciała móc tak napisać, więc napiszę Ci że też uwielbiam barszcz czerwony
Mariss dbaj o siebie
Ania jestem pod wrażeniemSzwagier chyba z okazji wigilii przemówił ludzkim głosem
marissith, Lady Savage, Malenq, Krokodylica, Asiula86, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka jak to było: luz w dupie...
U mnie życzenia były neutralne, nic o powiększaniu rodziny nikt nie mówiłtylko teściu podejrzanie patrzył, że nie chciałam napić się wina, ale później widział, że bardzo mnie boli więc odpuścił
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Hohoho Laseczki
Ja próbuje zwlec się z łóżka. Wigilia była udana, bez przejedzeniaod Mikołaja dostałam sukienke którą sama sobie wybrałam, kalendarz na przyszły rok (uratował mnie mikołaj, bo zawsze wybór zajmuje mi godzinę przy sklepowej półce), szczotkę jonizującą, lustereczko, koszule nocną z Myszką Micky, buteleczkę z trunkiem i słodyyyyyyycze
i był u mnie prawdziwy Mikołaj, taki z brodą brzuchem itp.
A co do życzeń to tylko moja siostra życzyła tacie więcej wnuków na co tata odparł jej to się postarajciemnie ta przyjemność ominęła
Życzę Wesołych i bez przejedzeniaAnuśka, Malenq lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Ania_84 wrote:o swiateczny czas i nasze zaginione sie pojawily
Przynoszę odrobinę dobrej energii i ciut szczęściaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2014, 10:44
Anuśka, Krokodylica, Malenq, Blondik lubią tę wiadomość
-
Anuska to nie ten szwagier
Szwagier michala czylu maz siostry.
Tak dobrze to nie byloAnuśka lubi tę wiadomość
-
Wesołych Świąt Dziewczyny! Witam się po raz pierwszy na tym wątku tematycznym. Po raz pierwszy od kilku miesięcy starań o dzidziusia spóźnia mi się @. (dziś 4 dzień spóźnienia).
Jak widać na moim wykresie robię od kilku dni testy codzinnie i codziennie.... są ujemne. Dziś już 14 dpo i znów test wyszedł negatywny.
Biorę w tym cyklu luteinę. Czy to luteina mogła coś namieszać? -
Hej kochane. U nas tez Wigilia minęła pod znakiem newsa wszech czasów.. W przyszłym roku szykuje się okres narodzin i chrztow. Moja siostra sprzedała newsa, że także spodziewa się dziecka - 10 tygodni za nimi, szok. Zarzekali się ze nie chcą więcej, a tu proszę.. Po tylu latach, tuż przed 40-stka..Mój nexcik będzie miał kuzyna lub kuzynka z tego samego roku!
Miłego świątecznego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2014, 11:22
Malenq, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej skarby...
U mnie również wigilia była ok:-)
Objadłam się za wszystkie czasy, a wszyscy siedzieli jak na szpilkach czy nie urodzę heheheh ale miałam ubaw:-)
Konwalia świetne wieści
Aniu cieszę się, że było miło
Groszku mina kota ze zdjęcia FB wymiata heheheheLady Savage, marissith, Asiula86, Anuśka, Misi@, Blondik, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To i ja się witam dziewczyneczki kochane
z lekka przejedzona, ale nie ma juz tragedii
Konwi gratuluję super niusów
Mam nadzieję, że Wszystkie się najadły, spędziły wieczór w przyjemnej i ciepłej atmosferzei życzę kolejnych leniwych i lekkich świątecznych dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2014, 13:25
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry na wieczór
Ale jaja
Pisałam Wam kiedyś o szwagierce która niedawno rodziła. No i dzisiaj był chrzest tej dzidzi - Alicji. Na chrzestną była poproszona kuzynka mego małża, ale że nie miała jeszcze bierzmowania, to ja za nią zaniosłam papierek do księdza. No i wyobraźcie sobie: siedzimy w kościele a chrzestnej nie ma... Msza się zaczyna a jej nadal nie ma... Szwagierka wkurzona jak cholera aż czerwona ze złości, szwagier nie lepszy. Obok drugie dziecko do chrztu i oboje chrzestnych już się szykują, wyjmują białą szatkę i świecę a naszej nie maSzwagier po cichu z kościoła dzwoni do tej kuzynki i ona mówi, że jest w jakimś innym kościele i że zrozumiała że chrzest na 13tą. Chrzest był na 12tą a ona miała wszystko zapisane w zaproszeniu. Wkurw maksymalny. No i rodzice poszli coś podpisać, więc szwagierka dała mi Alicję do potrzymania i tak siedzę z dzidzią na ławce kościelnej, jakieś babcie dwie przyszły, usiadły koło mnie i mówią do mnie jakie to wzruszające że mamusia z dzieciątkiem w kościele jest i niech nam Bóg błogosławi i takie tam, aż się wzruszyłam
Rodzice wyszli z zakrystii a szwagierka do mnie mówi: chodź, będziesz chrzestną naszych obu córek (ich starszej córki już jestem chrzestną
) I w ten oto sposób zostałam dzisiaj chrzestną z zaskoczenia po raz czwarty
Kuzyneczka dotarła dopiero na obiad i do tej pory nie wiemy, gdzie była
Asiula86, Misi@, marissith, Krokodylica, Blondik, Yasmin, kita, LaRa lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Dzień dobry na wieczór
Ale jaja
Pisałam Wam kiedyś o szwagierce która niedawno rodziła. No i dzisiaj był chrzest tej dzidzi - Alicji. Na chrzestną była poproszona kuzynka mego małża, ale że nie miała jeszcze bierzmowania, to ja za nią zaniosłam papierek do księdza. No i wyobraźcie sobie: siedzimy w kościele a chrzestnej nie ma... Msza się zaczyna a jej nadal nie ma... Szwagierka wkurzona jak cholera aż czerwona ze złości, szwagier nie lepszy. Obok drugie dziecko do chrztu i oboje chrzestnych już się szykują, wyjmują białą szatkę i świecę a naszej nie maSzwagier po cichu z kościoła dzwoni do tej kuzynki i ona mówi, że jest w jakimś innym kościele i że zrozumiała że chrzest na 13tą. Chrzest był na 12tą a ona miała wszystko zapisane w zaproszeniu. Wkurw maksymalny. No i rodzice poszli coś podpisać, więc szwagierka dała mi Alicję do potrzymania i tak siedzę z dzidzią na ławce kościelnej, jakieś babcie dwie przyszły, usiadły koło mnie i mówią do mnie jakie to wzruszające że mamusia z dzieciątkiem w kościele jest i niech nam Bóg błogosławi i takie tam, aż się wzruszyłam
Rodzice wyszli z zakrystii a szwagierka do mnie mówi: chodź, będziesz chrzestną naszych obu córek (ich starszej córki już jestem chrzestną
) I w ten oto sposób zostałam dzisiaj chrzestną z zaskoczenia po raz czwarty
Kuzyneczka dotarła dopiero na obiad i do tej pory nie wiemy, gdzie była
Anuśka, może to dobry znakAnuśka lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyHej Kochane
U mnie jak na razie bylo miło. Nikt nie zyczył powiększenia rodziny. Ale dziś łzy mi poleciały w kościele, bo trafiłam na msze, gdzie były chrzciny małych pięknych bobasów. a potem pomyślala..hola, a może to jakiś znak
I mam nadzieję, że w przyszłym roku będe w ciąży
Jestem oczywiście masakrycznie przejedzona... i wypiłam herbatkę na przeczyszczenie...czy to może zaszkodzić ewentualnemu zagnieźdzeniu?
Aha wiecie w dniu wczorajszym owu wyznaczyła mi ovulkę więc w sumie otrzymałam fajny prezent. Może spróbuje zatestować 31.12 to będzie 11dpo. Myślicie, że za wcześnie? Niektórym wychodził wówczas teścik.marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny