My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage ja mam alergie na takie bzdury. Normalnie panuje poglad ze kobieta w ciazy jest niepelnosprawna ;/ ja dzis bylam na hobbicie, ekscytowalam sie i uwazam ze ciaza na tym nie ucierpi a wprost przeciwnie. mam dobry nastroj i Lilce moje endorfiny na pewno tez na zdrowie wyjda.
Poza tym jezdze na lyzwach i nartach, plywam i nie pozwole sie zamknac w domu dopoki nie ma ku temu wskazan medycznychMoi tesciowie lekarze mawiaja, ze moge jechac na narty dopoki sama umiem zapiac swoje buty narciarskie ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 18:45
marissith, Malenq, marnut, kita, Lady Savage, Katjaa, Misi@, ara lubią tę wiadomość
-
Ja też aż się zagotowałam, jak przeczytałam o rewelacji lady.. Bosz jakie średniowiecze.. Tez byłam wczoraj w kinie.. Jestem w 31t ciąży.. Jeśli nie teraz to kiedy będę chodziła?
Tak samo rewelacje dotyczące kotów i innych.. Nie wierzę że ludzie są tak ograniczeni..
Nieukowa, Anuśka, marnut, Malenq, Katjaa, ara lubią tę wiadomość
-
Dzis slyszalam na czerwcowkach inna rewelacje: ciezarna powinna ukryc sie w domu na sylwestra bo huk petard przerazi maluszka!!! Rzekomo 'madrosc' ginekologa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 19:33
marnut, Malenq lubią tę wiadomość
-
Matko jak slysze niektore teskty to mi sie w glowie przewraca
czy gin serio pierdziela takie glupoty??Nieukowa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Hej,
Ja tuż po 30tce. Tak na serio staramy się prawie rok, ale nic z tego nie wychodzi. Koleżanki starsze/młodsze jakoś tak od razu zachodzą... Trochę tak ciężko kiedy dookoła wszyscy w ciąży albo już mają dzieci. Też bardzo chcielibyśmy je już mieć. Nie mam z kim o tym porozmawiać. Tzn. rozmawiamy z mężem, ale chyba tylko kobieta jest w stanie to zrozumieć.wistful, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Uwaga material zrodlowy
nadine24 wrote:To trochę mnie uspokoiłyście. Chociaż lekarz mi mówił na ostatniej wizycie mówił że na sylwestra lepiej będzie oglądać fajerwerki przez okno, bo dzieć zaczyna już słyszeć i mogą go mocno stresować trzaski i huk
Kicikici lacze sie w bolu, ja czekalam na ciazd prawie 2 lata. Uda ci sie, zobaczysz! -
kicikici wrote:Hej,
Ja tuż po 30tce. Tak na serio staramy się prawie rok, ale nic z tego nie wychodzi. Koleżanki starsze/młodsze jakoś tak od razu zachodzą... Trochę tak ciężko kiedy dookoła wszyscy w ciąży albo już mają dzieci. Też bardzo chcielibyśmy je już mieć. Nie mam z kim o tym porozmawiać. Tzn. rozmawiamy z mężem, ale chyba tylko kobieta jest w stanie to zrozumieć. -
Nieukowa wrote:Ja chyba wyrodna matka bede bo sama chce odpalac rzymskie ognie ;P
Aha i do kina chodziłam i paznokcie malowałam i farbowałam włosy. Dziecko mam zdrowe i mocno inteligentne. Tylko pyskate dość ale nie wiem czy to od fajerwerków czy od farbowania włosów
Przeraża mnie skala naszego zacofaniaLady Savage, marnut, Nieukowa, Malenq, Asiula86, LaRa, Krokodylica, ara lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ja urodziłam Zuzę 21stycznia a w sylwestra strzelałam fajerwerkami aż huczało
Aha i do kina chodziłam i paznokcie malowałam i farbowałam włosy. Dziecko mam zdrowe i mocno inteligentne. Tylko pyskate dość ale nie wiem czy to od fajerwerków czy od farbowania włosów
Przeraża mnie skala naszego zacofaniaLady Savage, Anuśka, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Kita na początku chciałam zapytać czy ta twoja siostra to na pewno ma zdrową glowę (sorki) ale później sobie przypomniałam jak mojej siostrze odbijało w ciąży. Normalnie inna kobieta - zołza nie z tej ziemi, nie raz słyszałam przykre słowa a przepraszam nigdy, a później jak jej kiedyś zwróciłam uwagę to jeszcze mega zdziwiona była). Może i twojej siostrze hormony w głowie przewróciły (oby to nie było rodzinne, ja nie chcę być taka wtedna w ciąży).
Lady seks nie szkodzi ciąży a ekscytacja filmem miała by zaszkodzić?
Anuśka a mówiłaś że to przez imię taka pyskaya twoja córka.
Malenq każ Kosi poczekać do nowego roku. Ja tam nic nie mam do dzieci z grudnia ale w styczniu korzystniej się urodzićzawsze to rok młodości więcej
A w kinie byliśmy na "Pani z przedszkola" jakoś mnie nie porwał ten film, mimo Kuleszy i Gruszki w odważnych scenach. Mąż się zlitował i jie kazała iść na Hobbita. Powiedział że sam pójdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 20:56
Anuśka, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Witaj kicikici!
pierwsze słyszę, że do kina chodzić nie wolno. Nie dajcie się zwariować - toż to przyjemność. Troszkę zazdroszczę tego serducha w wigilię Kita! i inne staraczki, które tego dokonały. Ja miałam fantastyczną wigilię, ale serca się nie udało 'wykonać'. Mam nadzieję, że to nie prorocze jednak.