My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
ja dopeiro dzis robie cokolwiek w domu do jedzenia.. czyt .. salatke
tak mi sie chce warzywnej jak cholera
no i nastawilam wszytsko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wistful wrote:
no to dobrze więc się udało
-
Wistful,
widzę, że cykl rozpoczęłyśmy tego samego dniai idziemy dość równo
Aniu, mnie też się zachciało takiej prawdziwej jarzynowej sałatki... chyba muszę jakoś niedługo zrobić
A najlepsze jest to, że mama mnie pytała, czy chcę śledzi do domu, a ja, że nie, nie mam ochoty (fakt jest taki, że na śledzie musi mnie najść). No i co? Dzisiaj bym zjadłaAnia_84 lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
ja zjadlam ciasto i mi nie dobrze ;/
chyba za duzo slodkiego ;/
wiec czekam z niecierpliwoscia na salateczkeMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiula86 wrote:Wistful,
widzę, że cykl rozpoczęłyśmy tego samego dniai idziemy dość równo
Aniu, mnie też się zachciało takiej prawdziwej jarzynowej sałatki... chyba muszę jakoś niedługo zrobić
A najlepsze jest to, że mama mnie pytała, czy chcę śledzi do domu, a ja, że nie, nie mam ochoty (fakt jest taki, że na śledzie musi mnie najść). No i co? Dzisiaj bym zjadłaAsiula86 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane, ja już u teściów. W nocy przyjechaliśmy i całe szczęście bo dziś zamieść na Śląsku..
Teściowa nie omieszkala powiedzieć ze urosła, ale na tym się skończyło.
Anuska super akcja, mam nadzieję że to znak.
Misia u ciebie tez.
Buziaki, u mnie dziś słabe samopoczucie.Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A my dziś z mężusiem się lenimy. No może nie do końca lenimy, bo postanowiliśmy postawić na świąteczny cud
i mizianko pod choinką
A wieczorkiem idziemy do kina.Malenq, marissith, Lady Savage, kita, Krokodylica, Katjaa, ara lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:A my dziś z mężusiem się lenimy. No może nie do końca lenimy, bo postanowiliśmy postawić na świąteczny cud
i mizianko pod choinką
A wieczorkiem idziemy do kina.
Na co? na Hobbita? Ja też chcę! Mojego próbuję namówić. A moja mama mówi że nie wolno, bo w kinie mogę się zbyt ekscytować, a to zaszkodzi dzidzi ;/, no nawet do kina w ciąży nie można iść. -
nick nieaktualnyBagabaga wrote:Kita jestem w szoku!
Nie obrażając siostry, ale chyba do mądrych nie należy. Ja sama mam 5 kotów (2 moje i 3 u rodziców) i bratowa jak w ciąży była to takich rewelacji nie wyczyniała. Ciążę donosiła wzorowo, dziecko zdrowe jak ryba. Normalnie w szoku jestem, że można mieć jakieś takie dziwne pojęcie o roznoszeniu się chorób...
A jeszcze bardziej w szoku jestem na tego smsa! Twoja własna siostra pisze ci takie rzeczy jakby ci nóż w plecy chciała wbić i to tam, gdzie najbardziej boli. podziwiam cię, że do tego tak podeszłaś. Ja to bym teraz specjalnie na te święta z kotem pojechała - niech ona się martwi o siebie a nie innym życie układa. Twojej mamie na pewno było przykro i święta nie te same. Choć uważam, że powinna się postawić tej siostrze - w końcu to jej dom.
Szok.
Też mnie korciło żeby tak zrobić - pojechać puścić kota (w końcu zdrowy i nie ma zagrożenia)i patrzeć jak pakuje się w te pędy i ucieka... ale nie chodziło mi o to żeby przykrość jej robić.. nakręcać w Święta akcje więc zostaliśmyi była to fantastyczna wigilia
Jak randka - tylko we dwoje i zakończona serduszkiem
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Tak Aniu...od 2 dni mam skurcze i ledwo chodzę, Kosia się rozpycha, do łazienki biegam co kilka minut...mąż masuje krzyż...ale najbardziej dokucza zapalenie cieśni nadgarstków...
jednak śliczna pogoda i mnie wyciągnęła choć na chwilę na podwórko, a z rana było -10C
i moją kicię też:
ps. ja mam 2 kotki wychodzące i ZERO toksoplazmozy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymaj sięa koteczka piękna:) Będzie Ci dzidzi pilnować, widziałam taki filmik na youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=XH2wpvu4xQs
od tamtej pory marzę, że i u nas kiedyś nakręcimy taki filmik. Tym bardziej, że moja umie przyjść i pogłaskać łapką jak ktoś chory leży w łóżku.Malenq lubi tę wiadomość
-
Kita bardzo dorbze
pamietaj jaka wogilia taki caly rok my tez rozpozczelismy wigilie od serduszek
i mam nadzieje ze taki bedzie caly rokkk
salatka skonczona
my juz po gosciach teraz pozosae siedzenie przed tv -
Hej wszystkim
Kita wiesz co, ja mam taką studnię na niegrzecznych mężów, ale jak chcesz to zrobimy wyjątek i możemy tam wrzucić na trochę Twoją siostrę (bo studnia akurat pusta stoi) może oprzytomnieje i zanim zacznie siać ferment w rodzinie, to uruchomi jakąś szarą komórkę i ogarnie ignorancję
Malenq kurczę niech się Kosia wstrzyma jeszcze tylko tydzień i już będzie nowy rokTrzymam kciuki
Ania84 my też tak zaczęliśmy wigilięOby taki cały rok
Ania_84, Malenq, kita lubią tę wiadomość