My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marissith wrote:Anastazja tulam mocno, bierz witaminę D koniecznie
-
nick nieaktualnyMarnutku hehehe to ja tam na grzyby sobie rowerami jeżdżę, najlepsze prawdziwki w okolicy:) fakt tam to KONIEC ŚWIATA już heheheheh ale za to PUSZCZA, za ogrodzeniem, wilki, rysie, żubry i kury co sobie dziobią w trawie:)
Ania_84, marnut lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Marnutku hehehe to ja tam na grzyby sobie rowerami jeżdżę, najlepsze prawdziwki w okolicy:) fakt tam to KONIEC ŚWIATA już heheheheh ale za to PUSZCZA, za ogrodzeniem, wilki, rysie, żubry i kury co sobie dziobią w trawie:)
ale nie puszczacie kurczakow przed wilkami ..Malenq lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Hej kochane,
Czy mogę was poprosić o polubienie mojego pytania do eksperta
https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-diagnostyka-i-leczenie-nieplodnosci/bardzo-male-krwawienie-miesiaczkowe,5681.html
Z góry dziękuję -
Anuśka wrote:Ale Ty masz memorkę
Jutro mam na 11:45 więc będzie monitoring w samo południe
Zobaczymy czy coś mi tam rośnie
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Biorę wit. D inofem magnez forte i teraz zamówiłam sobie Dong ale jestem juz zmęczona.... Wiem ze coś nie tak jest z moja @ bo jest taka skapa i z miesiąca na miesiąc nie widać poprawy.... Eh
Ale upewnię się jeszcze jutro jakie to endo będzie bo powinno być jeszcze większe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 16:23
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:łooo wypas
ale nie puszczacie kurczakow przed wilkami ..
o kurczaki, a raczej ich zjadanie dbają kuny, łasice, lisy.....
a propo kurczaków, małż napalił się na mały kurnik i kilka kur, więc może w przyszłym roku stanę się dumną posiadaczką takiego przychowku:D:D:D:D:D
Groszku 3mam kciukaski za wizytęAnia_84, Anuśka, marnut lubią tę wiadomość
-
Malenq moj ostatnio wpadl na podobny pomysl..ale wybilam mu to z glowy ... mamy rodzinke i co rusz multum jaj oraz kurki
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:nio ja nie mam, a kobietki z wioski wszystko na handel wożą, a takie ceny że HO HO HO....więc mój się "napalił" na kury
:D:D
jestem ciekawa czy do Pati doszła karteczka..
Malenq, Misi@ lubią tę wiadomość
-
bo do smarty widze ze doszla moja paczusia i to na drugi dzien
a karteczka poszla ten sam dzien do Pati
-
nick nieaktualnyMalenq - za wcześnie tam byłam żeby zbierać prawdziwki, ale bimber mają tam przedni
! I faktycznie - puszcza za płotem, wilki niedaleko (podjarany gospodarz zwijał kiedyś rodzinę do puszczy, żeby pokazać dzieciom wilcze tropy), ale żubry widzieliśmy tylko w rezerwacie. Może dlatego, że facet, który miał nas "oprowadzić" po dzikiej puszczy gadał na okrągło i tak tubalnym głosem, jakby się bał, że faktycznie jakiegoś zwierza może dostrzec
.
Ania84 - nie bierz mojej decyzji do siebie. Przy okazji tematu Twojego odejścia z OF Asiula zwróciła na coś uwagę, przyznałam jej rację i ustosunkowałam się do tego, to wszystko.
Anuśka - tym razem to nie memorka a Twoje notatki.
Malenq, Anuśka, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Aniu wilki jednak wolą jelenia, kurczak to na zabawkę dla młodych heheheh
o kurczaki, a raczej ich zjadanie dbają kuny, łasice, lisy.....
a propo kurczaków, małż napalił się na mały kurnik i kilka kur, więc może w przyszłym roku stanę się dumną posiadaczką takiego przychowku:D:D:D:D:D
Groszku 3mam kciukaski za wizytęTeraz nie mamy bo trzeba zrobić nowy kurnik i jajek ze sklepu nie da się jeść
Nawet tych które mają 1 na pieczątce z przodu. Na szczęście kurki swojskie i gąski mam w zamrażarce więc do wiosny przetrwam
Marnutku ciemne mięso mają kury rosołowe, a można sobie hodować odmiany mięsne, które mają jasne (nie tak białe jak te sklepowe) mięsko i tak soczyste i pyszne, że ho hoNo ja wszystkim polecam, jest to pyszne i zdrowe jedzenie i przede wszystkim bez gmo i antybiotyków w mięsie
EDIT To zabrzmiało jak jakaś reklamaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 16:34
Malenq, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Moja paczka do Leny doszła po 3 dniach, a do Pati po 3 tygodniach nie doszła
.
chyba w inny komin wpadlo
ale t niestety ten zas swiateczny -
Anuśka wrote:Ja jako wieśniak polecam gorąco kurki
Teraz nie mamy bo trzeba zrobić nowy kurnik i jajek ze sklepu nie da się jeść
Nawet tych które mają 1 na pieczątce z przodu. Na szczęście kurki swojskie i gąski mam w zamrażarce więc do wiosny przetrwam
Marnutku ciemne mięso mają kury rosołowe, a można sobie hodować odmiany mięsne, które mają jasne (nie tak białe jak te sklepowe) mięsko i tak soczyste i pyszne, że ho hoNo ja wszystkim polecam, jest to pyszne i zdrowe jedzenie i przede wszystkim bez gmo i antybiotyków w mięsie
EDIT To zabrzmiało jak jakaś reklamaAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak dzis dzien calowania
cmok mcok
:*
a to specjalnie dla Kosi i innych ciezaróweczek
niesttey znalazlam tylko faceta calujacegomarnut, Anuśka, cati, Malenq lubią tę wiadomość