X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już chyba na zawsze zostanie w naszej pamięci :)
    Serduchowanie na Krokodyla :D

Krokodylica, Asiula86 lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwilunia, urodzę, zagoję się i wracam do gry!

Asiula86, Anuśka, marissith, Malenq, Blondik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    troszkę was najpierw poczytałam. mari na siłe do lekarza!
    misi@ trzymam kciuki:)

marissith, Misi@ lubią tę wiadomość

• Lamama Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem, no jasne, jak widzę Wy też chipsy wciągnęłyście w ostatnich dniach? Ja mam na to jedno wytłumaczenie- promocja w Biedrze hahahah

A właściwie to wpadłam Wam powiedzieć, że mam jakieś dziwne uczucie. Czasami jak czułam lęk przed czymś to czułam też takie napięcie w brzuchu a teraz to czuję w podbrzuszu. Co to do choinki jest? No i uczucie małego szmeru w głowie jak po niewielkiej ilości alkoholu. Wytłumaczcie mi to proszę, proszę. Co sobie zbadać co zmierzyć? Mam tak od prawie 3 dni.Tylko nie straszyć mnie poważnymi chorobami- dziękuję.

Senna jestem cały czas, chyba się podtrułam wszystkim co świąteczne. To byłoby jakieś wytłumaczenie. Byleby sobie nic nie wkręcać. Nic sobie nie wkręcać. Nie wkręcać. Popatrzeć na swój wykres, popukać się w czoło i pójść dalej spać. To mój plan. Pozdróweczki :-)

Misi@, Blondik lubią tę wiadomość

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    odważna jestes :)

• Lamama Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka dałam nową wiadomość, bo coś nie dopisałam. Edytowane mi się nie podobają. Idę pod prysznic, bo czuję się ciągle jakaś skurzona, brudna i w ogóle łeee. Buziaki. Padam.Do później!

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wistful nie odważna tylko napalona na męża :P

Lamama, Asiula86, ara, Blondik lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama wrote:
    Anuśka dałam nową wiadomość, bo coś nie dopisałam. Edytowane mi się nie podobają. Idę pod prysznic, bo czuję się ciągle jakaś skurzona, brudna i w ogóle łeee. Buziaki. Padam.Do później!
    Hę?? Ale jaką wiadomość? Bo teraz to zrozumiałam jakbyś mnie pod prysznic zapraszała :D Nie mam nic przeciwko boś ładna kobieta, ale wiesz... Nie znamy się jeszcze tak dobrze... A ja to najpierw pogadać muszę i się oswoić :) Może jednak zaczniemy od kawy i kina :D Poza tym masz dziwne objawy... Wygląda toto na grypę afrykańską, więc wiesz.... Przed prysznicem weź coś na te grype bo jak dziadostwo jakieś do domu przywlokę to mnie chłop do studni wrzuci ;D

wistful, Lamama, Asiula86, marissith, Malenq, Krokodylica, LaRa, ara, Misi@ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze was poczytać. humor od razu się poprawia. :):)

Asiula86 lubi tę wiadomość

• Lamama Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Hę?? Ale jaką wiadomość? Bo teraz to zrozumiałam jakbyś mnie pod prysznic zapraszała :D Nie mam nic przeciwko boś ładna kobieta, ale wiesz... Nie znamy się jeszcze tak dobrze... A ja to najpierw pogadać muszę i się oswoić :) Może jednak zaczniemy od kawy i kina :D Poza tym masz dziwne objawy... Wygląda toto na grypę afrykańską, więc wiesz.... Przed prysznicem weź coś na te grype bo jak dziadostwo jakieś do domu przywlokę to mnie chłop do studni wrzuci ;D

ANUŚKA JESTEŚ BOSKA, FENOMENALNA, NIESAMOWITA, MASZ TO CZEGO SZUKAM, ZOSTAŃ MOJĄ ŻONĄ!!!! <3 HAHAHAHAH

Chodzi o to, że jak piszę wiadomość do Was i za chwilę zorientuję się, że nie napisałam wszystkiego, to wolę usunąć i wrzucić na nowo niż edytować. Kapiszi?

A tak szczerze to jak pod prysznic byśmy szły to wolałabym iść tam w super nastroju i wypucowana jak auto niemieckiego emeryta albo jakiegoś pustego dresa :-P :-)

Asiula86, Anuśka, marissith, Malenq, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość

• Lamama Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grypa afrykańska!? No tak, to nie robię dziś obiadu i kolacji, bo jak coś chłopakom sprzedam. Takiej wersji się trzymajmy! Nie robię i nic tego nie zmieni a jak zapytają to powiem, że stwierdzono u mnie grypę afrykańską! :-P Anuśka I l <3 You :-D

Co do kina to idziemy na Hobbita,czy jakieś łzawe cholerstwo? Bo ja to się ostatnio z byle powodu łzami zalewam. Co bym nie oglądała w reklamie czy w innym miejscu. Łzy mi ciekną i gula w gardle podskakuje ze wzruszenia.

Anuśka, Misi@ lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama wrote:
    ANUŚKA JESTEŚ BOSKA, FENOMENALNA, NIESAMOWITA, MASZ TO CZEGO SZUKAM, ZOSTAŃ MOJĄ ŻONĄ!!!! <3 HAHAHAHAH

Chodzi o to, że jak piszę wiadomość do Was i za chwilę zorientuję się, że nie napisałam wszystkiego, to wolę usunąć i wrzucić na nowo niż edytować. Kapiszi?

A tak szczerze to jak pod prysznic byśmy szły to wolałabym iść tam w super nastroju i wypucowana jak auto niemieckiego emeryta albo jakiegoś pustego dresa :-P :-)
    Cholercia to ja też wyczeszę borzenę ;D
    Ale na żonę to się nie nadaję :) Mogę być mężem :) Mam kopalnię diamentów (tak w ramach reklamy :p ) Ostatnia moja żona dobrze gotowała (Lena) więc poprzeczka wysoko stoi ;)
    A no i jestę blondynę więc ciężko u mnie z tym kapiszi ;D

Na Hobbitach i Władcach pierścionków usypiam więc jakbym chrapała to trzaśnij mnie łokciem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 14:03

Lamama, Krokodylica, Blondik, Misi@ lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    I ja też biorę z Ciebie przykład :D
    chociaż Ty sobie trochę użyłaś jak miałaś dyspensę od leżenia a ja nic :/ ale niech Ci na zdrowie wyjdzie nie zazdraszczam, no może trochę ;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja urodzę, zagoję się i wracam do ćwiczeń, a po odstawieniu karmienia do swojej diety i to mój priorytet:)
    seksem zajmę się później :P

konwalianka lubi tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    a ja urodzę, zagoję się i wracam do ćwiczeń, a po odstawieniu karmienia do swojej diety i to mój priorytet:)
    seksem zajmę się później :P
    też dobrze :) a może da się to jakoś z seksem połączyć ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba mam baaaaaaaaardzo cierpliwego małża....i mi się nie spieszy........heheheh
    już sobie postanowiłam, że jak wrócę min. do wagi 53-55 (53 przed ciążą) to wtedy będzie seks:P

• Lamama Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to będzie ciężko sprostać Twoim wymaganiom :-P

Anuśka lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:

Nuuuuuda.
    Nie lepiej przyjemniej te kalorie spalać? :P

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć moje kochane dziewczynki.
    Muszę sie pochwalić, ze u nas tez wkoncu spadł śnieg i moje dziecię ulepilo az 3 bałwanki. Tzn. mnie, meza i siebie:-)

Co do sprawy o ciężarne i owulantki, ja powiedziałam, ze Was nie opuszczę bo sie z Wami zżyłam. To, ze ostatnio sie nie udzielałem to tylko dlatego, ze moje samopoczucie bardzo złe jest a nie chce Wam ciagle narzekać choć wczoraj, az sie przyznam, ze sie poryczalam z tego wszystkiego...

Obiecuje,może nawet mimo złego samopoczucia będę tu obecna. I to nie jest tak, ze uciekłam na fioletowa stronę bo dziewczynki z fioletowej moga potwierdzić, ze tam tez prawie nie wchodzę. A jak wchodzę to i tu i na fiolet :-)

Blondik lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Nuuuuuda.
    Nie lepiej przyjemniej te kalorie spalać? :P
    U mnie seks to jedyna aktywność fizyczna bo latanie do lodówki za żarciem to chyba się nie liczy :P Więc też po porodzie wracam do seksu :) Przed porodem też by się trochę przydało ;) Ale Wam powiem że mąż mój (jak byłam w ciąży 2trymestr) bał się do domu wracać bo takie miałam parcie na sex że pozacierana chodziłam non stop :D

Lamama, Smoczyca1, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

‹‹ 3283 3284 3285 3286 3287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ