My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAniu współczuję....
ja też miałam przeprawę z rodziną A.
Jego babcia za życia podarowała mu mieszkanie, darowizna była notarialna 9lat przed śmiercią, babcia zmarła a Jego ciotka w miesiąc po pogrzebie, poszła do sądu o zachowek...i tak musieliśmy wyskrobać na Nią 20tyś.....
ech rodzina................................................................. -
Smoczyca1 wrote:Ło matko Aniu współczuję i życzę wytrwałości i sił... te sprawy spadkowe są czasami straszne
trzymam kciuki żeby wszystko skończyło się po Waszej myśli
nie znam tych ludzi i nie wiem do czego sa zdolni..ale skoro juz na wstepie sie zmowili..to znaczy ze chodzi im o kase.. ..tyle ze trafili na nie bogatych ..wiec kasy nie zgarna.. a dom bedzie stal i nisczal .. -
Malenq wrote:Aniu współczuję....
ja też miałam przeprawę z rodziną A.
Jego babcia za życia podarowała mu mieszkanie, darowizna była notarialna 9lat przed śmiercią, babcia zmarła a Jego ciotka w miesiąc po pogrzebie, poszła do sądu o zachowek...i tak musieliśmy wyskrobać na Nią 20tyś.....
ech rodzina.................................................................
fakt jest taki ze nawet sedzia zapytal sie ile temu mieszkali w tym domu aoni na to ze 11 lat tamu..to tylko im powiedzial ze on czeka 14 dni jak nie to wg niego sprawa jest jasna.. i bedzie wg prawa spadkowego..
wiecie mi nie chodiz o ten dom..bo nie wiaze z nim zadnej przyszlosci..chodzi mi o to ze teraznie potrzebne mi sa emocje dodatkowe ;/ i generalnie mam ochote w tym momencie stad sie wyprowadzic..bo ojcice michala ma wyjebane na to.. a ja sie bede stresowac czy mi nikt nie wejdzie do domu itp itd -
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Aniu ech wspolczuje
co za ludzie. Dla mnie to absurd ludzie sa tacy chciwi. Masakra.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
najgorzej ze wiecie..teraz jak wezmiemy kredyt na biopsje.. to bedzimey udupieni..wiec kasy na mieszkanie ni chu chu ;/
wiec jak cos to chyba przeprowadzimy sie do tesciow..bo innego wyjscia nie bedzie ;/ -
Misi@ wrote:Jest fajny film na kino polska. Tytul Hannia o parze, kt nie ma dzieci. Az zaluje ze ide do kina chetnie bym do konca obejrzala
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:z rodziną dobrze się wychodzi tylko na zdjęciach
a tyu... masakra.. na dodatek ojciec Michala jest taki jak dziadek.. mama mu mowi zeby wszytsko uregulowac przed tym wiekiem.. a on nie.. bo ma jeszcze czas ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisi@ my zanieśliśmy wyniki męża do gina i on powiedział, że jak chcemy się skonsultować to daje namiary na urologa bo u nas nie ma androloga ale wg niego nie ma takiej potrzeby i mąż powinien brać biseptol i tyle
Ania współczuję rodzinkiod takich to jak najdalej
Robiłam badania, betę i helicobacter, bo od czegoś wariuje mi żołądek a to już na 100% nie gluten. Wyniki będą po 19. Mam dobry humor o dziwo, także co nie wyjdzie będzie dobrzeprzynajmniej będzie wiadomo co mi jest
Misi@, Ania_84, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu nas babcia wszystkiego dopilnowała, ciotka nie miała zastrzeżeń.........a potem co???
ano wielkie góffno.......usłyszeliśmy od prawnika, że lepiej by było, żeby za "przysłowiową złotówkę sprzedała wnukowi mieszkanie, niż darozwizna - bo darowizna nie uchrania przed "zachowkiem" chyba, że minie 10lat.....czy jakoś tak...
-
Ania_84 wrote:i dlatego dziekuje Bogu ze rodzina mojejm mamy jest normalnea wujek juz 5 lat temupoprzepisywal nam siadl ze wszytskimi powiedzial ze maja sie podzielic tak jak komu wygodnie.. obgadali wsio poszli do notariusza sprawa zalatwiona
a tyu... masakra.. na dodatek ojciec Michala jest taki jak dziadek.. mama mu mowi zeby wszytsko uregulowac przed tym wiekiem.. a on nie.. bo ma jeszcze czas ;/Porażka. Ale może to i lepiej, skoro nie czujesz się tam dobrze, to może będzie teraz takie pchnięcie aby przeć do przodu. Trzymam kciuki żeby jednak okazało się że to był pozytywny moment w Waszym życiu
-
nick nieaktualny