X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati a jak tam Sebastian? Mam nadzieję że idzie ku lepszemu? Podobały mu się kartki?

• Lamama Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No proszę Anuśka, czego my się tu dowiadujemy :-) Miałaś pierwsze symptomy erotomanii i nimfomanii :-P
    Idę do kuchni, bo mąż już jest.

Anuśka, Misi@ lubią tę wiadomość

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama wrote:
    No proszę Anuśka, czego my się tu dowiadujemy :-) Miałaś pierwsze symptomy erotomanii i nimfomanii :-P
    Idę do kuchni, bo mąż już jest.
    Ha wiedziałam :) Wracasz do kuchni jak mąż przychodzi :D Dobra żona z Ciebie będzie :P

Misi@, Lamama lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może i nudaaaaaaaaaaaaaaa, ale dla mnie przyjemna :P

chyba mi libido spadło, bo teraz nie wyobrażam sobie seksu, nie mam na niego ochoty, a małż jest od tego, żeby mi herbatę przynieść :P

Anuśka, ara, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    U mnie seks to jedyna aktywność fizyczna bo latanie do lodówki za żarciem to chyba się nie liczy :P Więc też po porodzie wracam do seksu :) Przed porodem też by się trochę przydało ;) Ale Wam powiem że mąż mój (jak byłam w ciąży 2trymestr) bał się do domu wracać bo takie miałam parcie na sex że pozacierana chodziłam non stop :D
    Kochana oczywiście, że latanie do lodówki się liczy!!! a jak :D
    MI też się chce jak cholera i nie mogę :/ ale niech no ja tylko zielone światło dostanę to wióry polecą :D

Anuśka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Pati a jak tam Sebastian? Mam nadzieję że idzie ku lepszemu? Podobały mu się kartki?
    Anusia dziękuje kochanie, Sebastian dobrze, kartki go rozczulily i bardzo za nie Wam wszystkim dziękuje. Był bardzo zaskoczony, ze tyle obcych ludzi mu kibicuje. 5 stycznia idziemy do szpitala na 3 chemię a 13 mamy przeszczep. Trochę nerwowo teraz jest ale bedzie dobrze....

Anuśka, marissith, Malenq, ara, Misi@, Asiula86 lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy okazji..

Sebastian bardzo Wam dziękuje za wszystkie kartki i za doping. Jest Wam bardzo wdzięczny. Ja i moja mama tez Wam bardzo dziękujemy. To był bardzo miły gest z Waszej strony. Dziękujemy wszystkim i każdej z osobna :-)

marissith, Anuśka, Malenq, Blondik, Misi@, choco, Ania_84, Krokodylica, Asiula86 lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej poszlam spac o 13:00 i pospalqm 2 godzinki ;)
    Chyba nie bede testowac rozmawialam z mezem i moja ginekolog i tak mnie to zdolowalo, ze chyba jednak wydluze sobie testowanie. To nie ma sensu i tak wyjdzie jedna kreska. Moja ginekolog bedzie do marca tylko raz w tyg w szpitalu wiec 14.01 zrobi mi usg a potem da recepte na clo bym mogla od kolejnego cyklu brac,a monitoring zlecii swoim kolegom, kt beda mieli dyzur w tym czasie. ale to plan za dwa cykle. Przepraszala mnie bo ma egzamin bardzo wazny i nie bedzie do polowy marca dostepna.
    Kolejny miesiac z dongiem i infolikiem ! A moze dzidzia zrobi nam do marca niespodzianke i sie wykluje. A niedlugo kwiecien a podobno miesiac naszych urodzin jest najbardziej plodny ;)

• ara Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,
    ale mi się świąteczne zaległości narobiły... nie było łatwo Was nadrobić!

witam nowe koleżanki!

Maris przytulam, bardzo mi przykro kochana :(

ja przed wigilią rozpoczęłam kolejny cykl, ale odpuszczam mierzenie i starania teraz i kolejny cykl, przed nami urlop więc pełen luz ;)

Misi@ lubi tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ nie poddawaj się!

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik nie poddaje sie, ale mam malego dola...
    zadzwonil moj przyjaciel, ze zaprasza mnie i meza na Hobbita :) A powiedzcie mi najpierw maz ma zrobic badanie nasienia a potem z wynikami do androloga? I zlecic badanie nasienia rozszerzone tak?
    Dziekuje dziewczyny za wsparcie:)

• Blondik Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zwynikami nasienia Jacka mialam przyjsc do mojego gina, powiedzial,ze jak bedzie coś nie tak, powie co dalej..
    zreszta sama bedziesz widziec po wynikach czy mieszcza się w normach..dodam,ze Jacek robil 3 razy to badanie (w ciagu 1,5 miesiaca) i trzeci wynik diametralnie roznil sie od dwoch poprzednich. jedno badanie nic nie przesadza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 16:13

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umowilam na jutro meza ;)

marissith lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Blondik...maz sie zestresowal, ale damy rade :)

Blondik lubi tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojemu to badanie się całkiem podobało...Sala z wielka plazmą, dvd, pólka zfilmami i gazetami;) Kubeczek do reki i do dzieła...a Po wszystkim trzeba zadzwonić po pielegniarkę;)
    Pierwszym razem sie stresował, potem chetnie chodził, heh;)

Misi@ lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja mojego postawilam przed faktem dokonanym...ale juz dawno o tym rozmawialismy i stalo sie ma jutro wolne wiec czemu nie skorzystac z okazji :)

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik a to dobre ... chętnie chodził ;)
    Ale dobrze, że jakoś dał się przekonać, chyba każdego faceta wizyta u lekarza stresuje a zwłaszcza u doktora od tych spraw. Więc każdy sposób jest dobry ;)
    Misi@ trzymam za Was kciuki :) powodzenia

Misi@ lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje ;) Ale sie zestresowal tem moj maz...chce, zebym znim weszla do tego pokoju zwierzen :p
    Zal mi go, ale ja tez co rusz chodze do ginekolog a to tez nie jest przyjemne! ;)

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Dziekuje ;) Ale sie zestresowal tem moj maz...chce, zebym znim weszla do tego pokoju zwierzen :p
    Zal mi go, ale ja tez co rusz chodze do ginekolog a to tez nie jest przyjemne! ;)
    no właśnie, wizyty u gina i rozkładanie nóg przed obcym też nie jest przyjemne przynajmniej dla mnie więc trudno musi iść dla Waszego dobra i napełnić pojemniczek no przecież za rękę go nie będziesz trzymać ;)
    Eeeee myśle, że teraz panikuje a ty uważaj żeby mu się nie spodobało :D
    Będzie dobrze, da radę :)

Misi@ lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane.. no i mam pierwsze wiesci ze sprawy .. ;/
    wszyscy sie pojawili.. nawet ci ktorzy mieszkaja za granica.. i co.. cala czwroka wnukow sie zmówila .. na rozprawie powiedzieli ze jest testament.. ze nie widzieli go ale slyszeli ze byl w 2003 roku.. sedzia dal im 14 dni na doniesienie testamentu w przeciwnym razie dzieli tak jak prawo spadkowe..
    wiec juz widze ze beda problemy ;/

kazalam Michalowi wymienic zamki..bo wcale pewnosci nie mam ze oni nie maja kluczy ;/

a i powiedzieli ze niby jest to notarialny testament..ale chyba jakby taki byl to notariusz by juz o tym powiedzial ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 16:48

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 3284 3285 3286 3287 3288 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ