X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati a jak tam Sebastian? Mam nadzieję że idzie ku lepszemu? Podobały mu się kartki?

• Lamama Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No proszę Anuśka, czego my się tu dowiadujemy :-) Miałaś pierwsze symptomy erotomanii i nimfomanii :-P
    Idę do kuchni, bo mąż już jest.

Anuśka, Misi@ lubią tę wiadomość

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama wrote:
    No proszę Anuśka, czego my się tu dowiadujemy :-) Miałaś pierwsze symptomy erotomanii i nimfomanii :-P
    Idę do kuchni, bo mąż już jest.
    Ha wiedziałam :) Wracasz do kuchni jak mąż przychodzi :D Dobra żona z Ciebie będzie :P

Misi@, Lamama lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może i nudaaaaaaaaaaaaaaa, ale dla mnie przyjemna :P

chyba mi libido spadło, bo teraz nie wyobrażam sobie seksu, nie mam na niego ochoty, a małż jest od tego, żeby mi herbatę przynieść :P

Anuśka, ara, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    U mnie seks to jedyna aktywność fizyczna bo latanie do lodówki za żarciem to chyba się nie liczy :P Więc też po porodzie wracam do seksu :) Przed porodem też by się trochę przydało ;) Ale Wam powiem że mąż mój (jak byłam w ciąży 2trymestr) bał się do domu wracać bo takie miałam parcie na sex że pozacierana chodziłam non stop :D
    Kochana oczywiście, że latanie do lodówki się liczy!!! a jak :D
    MI też się chce jak cholera i nie mogę :/ ale niech no ja tylko zielone światło dostanę to wióry polecą :D

Anuśka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Pati a jak tam Sebastian? Mam nadzieję że idzie ku lepszemu? Podobały mu się kartki?
    Anusia dziękuje kochanie, Sebastian dobrze, kartki go rozczulily i bardzo za nie Wam wszystkim dziękuje. Był bardzo zaskoczony, ze tyle obcych ludzi mu kibicuje. 5 stycznia idziemy do szpitala na 3 chemię a 13 mamy przeszczep. Trochę nerwowo teraz jest ale bedzie dobrze....

Anuśka, marissith, Malenq, ara, Misi@, Asiula86 lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy okazji..

Sebastian bardzo Wam dziękuje za wszystkie kartki i za doping. Jest Wam bardzo wdzięczny. Ja i moja mama tez Wam bardzo dziękujemy. To był bardzo miły gest z Waszej strony. Dziękujemy wszystkim i każdej z osobna :-)

marissith, Anuśka, Malenq, Blondik, Misi@, choco, Ania_84, Krokodylica, Asiula86 lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej poszlam spac o 13:00 i pospalqm 2 godzinki ;)
    Chyba nie bede testowac rozmawialam z mezem i moja ginekolog i tak mnie to zdolowalo, ze chyba jednak wydluze sobie testowanie. To nie ma sensu i tak wyjdzie jedna kreska. Moja ginekolog bedzie do marca tylko raz w tyg w szpitalu wiec 14.01 zrobi mi usg a potem da recepte na clo bym mogla od kolejnego cyklu brac,a monitoring zlecii swoim kolegom, kt beda mieli dyzur w tym czasie. ale to plan za dwa cykle. Przepraszala mnie bo ma egzamin bardzo wazny i nie bedzie do polowy marca dostepna.
    Kolejny miesiac z dongiem i infolikiem ! A moze dzidzia zrobi nam do marca niespodzianke i sie wykluje. A niedlugo kwiecien a podobno miesiac naszych urodzin jest najbardziej plodny ;)

• ara Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,
    ale mi się świąteczne zaległości narobiły... nie było łatwo Was nadrobić!

witam nowe koleżanki!

Maris przytulam, bardzo mi przykro kochana :(

ja przed wigilią rozpoczęłam kolejny cykl, ale odpuszczam mierzenie i starania teraz i kolejny cykl, przed nami urlop więc pełen luz ;)

Misi@ lubi tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ nie poddawaj się!

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik nie poddaje sie, ale mam malego dola...
    zadzwonil moj przyjaciel, ze zaprasza mnie i meza na Hobbita :) A powiedzcie mi najpierw maz ma zrobic badanie nasienia a potem z wynikami do androloga? I zlecic badanie nasienia rozszerzone tak?
    Dziekuje dziewczyny za wsparcie:)

• Blondik Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zwynikami nasienia Jacka mialam przyjsc do mojego gina, powiedzial,ze jak bedzie coś nie tak, powie co dalej..
    zreszta sama bedziesz widziec po wynikach czy mieszcza się w normach..dodam,ze Jacek robil 3 razy to badanie (w ciagu 1,5 miesiaca) i trzeci wynik diametralnie roznil sie od dwoch poprzednich. jedno badanie nic nie przesadza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 16:13

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umowilam na jutro meza ;)

marissith lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Blondik...maz sie zestresowal, ale damy rade :)

Blondik lubi tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojemu to badanie się całkiem podobało...Sala z wielka plazmą, dvd, pólka zfilmami i gazetami;) Kubeczek do reki i do dzieła...a Po wszystkim trzeba zadzwonić po pielegniarkę;)
    Pierwszym razem sie stresował, potem chetnie chodził, heh;)

Misi@ lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja mojego postawilam przed faktem dokonanym...ale juz dawno o tym rozmawialismy i stalo sie ma jutro wolne wiec czemu nie skorzystac z okazji :)

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik a to dobre ... chętnie chodził ;)
    Ale dobrze, że jakoś dał się przekonać, chyba każdego faceta wizyta u lekarza stresuje a zwłaszcza u doktora od tych spraw. Więc każdy sposób jest dobry ;)
    Misi@ trzymam za Was kciuki :) powodzenia

Misi@ lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje ;) Ale sie zestresowal tem moj maz...chce, zebym znim weszla do tego pokoju zwierzen :p
    Zal mi go, ale ja tez co rusz chodze do ginekolog a to tez nie jest przyjemne! ;)

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Dziekuje ;) Ale sie zestresowal tem moj maz...chce, zebym znim weszla do tego pokoju zwierzen :p
    Zal mi go, ale ja tez co rusz chodze do ginekolog a to tez nie jest przyjemne! ;)
    no właśnie, wizyty u gina i rozkładanie nóg przed obcym też nie jest przyjemne przynajmniej dla mnie więc trudno musi iść dla Waszego dobra i napełnić pojemniczek no przecież za rękę go nie będziesz trzymać ;)
    Eeeee myśle, że teraz panikuje a ty uważaj żeby mu się nie spodobało :D
    Będzie dobrze, da radę :)

Misi@ lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane.. no i mam pierwsze wiesci ze sprawy .. ;/
    wszyscy sie pojawili.. nawet ci ktorzy mieszkaja za granica.. i co.. cala czwroka wnukow sie zmówila .. na rozprawie powiedzieli ze jest testament.. ze nie widzieli go ale slyszeli ze byl w 2003 roku.. sedzia dal im 14 dni na doniesienie testamentu w przeciwnym razie dzieli tak jak prawo spadkowe..
    wiec juz widze ze beda problemy ;/

kazalam Michalowi wymienic zamki..bo wcale pewnosci nie mam ze oni nie maja kluczy ;/

a i powiedzieli ze niby jest to notarialny testament..ale chyba jakby taki byl to notariusz by juz o tym powiedzial ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 16:48

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 3284 3285 3286 3287 3288 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ