My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lamama wrote:No proszę Anuśka, czego my się tu dowiadujemy
Miałaś pierwsze symptomy erotomanii i nimfomanii
Idę do kuchni, bo mąż już jest.Wracasz do kuchni jak mąż przychodzi
Dobra żona z Ciebie będzie
Misi@, Lamama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:U mnie seks to jedyna aktywność fizyczna bo latanie do lodówki za żarciem to chyba się nie liczy
Więc też po porodzie wracam do seksu
Przed porodem też by się trochę przydało
Ale Wam powiem że mąż mój (jak byłam w ciąży 2trymestr) bał się do domu wracać bo takie miałam parcie na sex że pozacierana chodziłam non stop
MI też się chce jak cholera i nie mogęale niech no ja tylko zielone światło dostanę to wióry polecą
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Pati a jak tam Sebastian? Mam nadzieję że idzie ku lepszemu? Podobały mu się kartki?
Anuśka, marissith, Malenq, ara, Misi@, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Przy okazji..
Sebastian bardzo Wam dziękuje za wszystkie kartki i za doping. Jest Wam bardzo wdzięczny. Ja i moja mama tez Wam bardzo dziękujemy. To był bardzo miły gest z Waszej strony. Dziękujemy wszystkim i każdej z osobnamarissith, Anuśka, Malenq, Blondik, Misi@, choco, Ania_84, Krokodylica, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej poszlam spac o 13:00 i pospalqm 2 godzinki
Chyba nie bede testowac rozmawialam z mezem i moja ginekolog i tak mnie to zdolowalo, ze chyba jednak wydluze sobie testowanie. To nie ma sensu i tak wyjdzie jedna kreska. Moja ginekolog bedzie do marca tylko raz w tyg w szpitalu wiec 14.01 zrobi mi usg a potem da recepte na clo bym mogla od kolejnego cyklu brac,a monitoring zlecii swoim kolegom, kt beda mieli dyzur w tym czasie. ale to plan za dwa cykle. Przepraszala mnie bo ma egzamin bardzo wazny i nie bedzie do polowy marca dostepna.
Kolejny miesiac z dongiem i infolikiem ! A moze dzidzia zrobi nam do marca niespodzianke i sie wykluje. A niedlugo kwiecien a podobno miesiac naszych urodzin jest najbardziej plodny -
hej dziewczyny,
ale mi się świąteczne zaległości narobiły... nie było łatwo Was nadrobić!
witam nowe koleżanki!
Maris przytulam, bardzo mi przykro kochana
ja przed wigilią rozpoczęłam kolejny cykl, ale odpuszczam mierzenie i starania teraz i kolejny cykl, przed nami urlop więc pełen luz
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondik nie poddaje sie, ale mam malego dola...
zadzwonil moj przyjaciel, ze zaprasza mnie i meza na HobbitaA powiedzcie mi najpierw maz ma zrobic badanie nasienia a potem z wynikami do androloga? I zlecic badanie nasienia rozszerzone tak?
Dziekuje dziewczyny za wsparcie:) -
ja zwynikami nasienia Jacka mialam przyjsc do mojego gina, powiedzial,ze jak bedzie coś nie tak, powie co dalej..
zreszta sama bedziesz widziec po wynikach czy mieszcza się w normach..dodam,ze Jacek robil 3 razy to badanie (w ciagu 1,5 miesiaca) i trzeci wynik diametralnie roznil sie od dwoch poprzednich. jedno badanie nic nie przesadzaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 16:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mojemu to badanie się całkiem podobało...Sala z wielka plazmą, dvd, pólka zfilmami i gazetami;) Kubeczek do reki i do dzieła...a Po wszystkim trzeba zadzwonić po pielegniarkę
Pierwszym razem sie stresował, potem chetnie chodził, heh;)Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blondik a to dobre ... chętnie chodził
Ale dobrze, że jakoś dał się przekonać, chyba każdego faceta wizyta u lekarza stresuje a zwłaszcza u doktora od tych spraw. Więc każdy sposób jest dobry
Misi@ trzymam za Was kciukipowodzenia
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Dziekuje
Ale sie zestresowal tem moj maz...chce, zebym znim weszla do tego pokoju zwierzen :p
Zal mi go, ale ja tez co rusz chodze do ginekolog a to tez nie jest przyjemne!
Eeeee myśle, że teraz panikuje a ty uważaj żeby mu się nie spodobało
Będzie dobrze, da radęMisi@ lubi tę wiadomość
-
hej kochane.. no i mam pierwsze wiesci ze sprawy .. ;/
wszyscy sie pojawili.. nawet ci ktorzy mieszkaja za granica.. i co.. cala czwroka wnukow sie zmówila .. na rozprawie powiedzieli ze jest testament.. ze nie widzieli go ale slyszeli ze byl w 2003 roku.. sedzia dal im 14 dni na doniesienie testamentu w przeciwnym razie dzieli tak jak prawo spadkowe..
wiec juz widze ze beda problemy ;/
kazalam Michalowi wymienic zamki..bo wcale pewnosci nie mam ze oni nie maja kluczy ;/
a i powiedzieli ze niby jest to notarialny testament..ale chyba jakby taki byl to notariusz by juz o tym powiedzial ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 16:48