My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNanaaa nie daj się bądź twarda nie miętka.....hehehe ale nie musisz się nad nami pastwić...ja Cię rozumiem, ja w 18dpo sikańca robiłam....
ale czekam...
bry...ja już po oddaniu krwi....po śniadanku, szykuję się do drzemki, bo oka same się zamykają....
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKobiety z ręką na sercu (chociaż nie wiem czy je mam) powiem Wam że tak Cudownie Zakręconych Kobiet jak Wy dawno nie miałam w swoim "towarzystwie"... nawet nie macie pojęcia jak się cieszę że weszłam na ten portal... Dzięki!
Nenaaa, Tamka, Nasturcja, Malenq, justta, Margo84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
słuchajcie! to może wydamy jakąś książkę? proponuję roboczy tytuł: "jak zaciążyć i nie zwariować czyli - obalając MIT słynnego wyluzuj", zbiór anegdot, prawd życiowych oraz interpretacji danych bzykoserduchowuch
Już nawet mam autorki dla dwóch rozdziałów
Krokodyl i Ania dostaną - częstotliwość i jakość współżycia jako zmienna kluczowa
Nena - zdrowie psychiczne i higiena umysłu, a zdolność rozrodcza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 10:09
Nenaaa, Nasturcja, Katja, Malenq, justta, Krokodylica, Margo84 lubią tę wiadomość
-
Nenna
trzymam kciuki za sex bez prezerwatywy
jak kijanki sa zwinne to i przed siusiu dochodza do swojego miejsca ;P
ile zachodzi na stojaco w dyskotece ;PKatja, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTamka wrote:słuchajcie! to może wydamy jakąś książkę? proponuję roboczy tytuł: "jak zaciążyć i nie zwariować czyli - obalając MIT słynnego wyluzuj", zbiór anegdot, prawd życiowych oraz interpretacji danych bzykoserduchowuch
Już nawet mam autorki dla dwóch rozdziałów
Krokodyl i Ania dostaną - częstotliwość i jakość współżycia jako zmienna kluczowa
Wplyw kortyzolu a blokada psychiczna w tropikachTamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhelenkq wrote:jak zapomnij jak zapomnij a o sex tamponach nie slyszalyscie...
ojoj ale strata
Ja tam w okres jestem nietykalska, obolala, pryszczata i mnie prosze w @ nie ruszac, bo mnie sie nic nie chce
A tampona to ja SE nigdy nie wlozylam. Na podpaskach jade. Takiej starej daty jestem, o!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ahaha, Tamul, rozwaliłaś mnie
Wieczorem siadam do pisania
No tak, jak o psychice, to od razu Nena na myśl przychodzi. Czyli rzuca się bardzo w oczy, że mam ją zrytą
Zmachałam się, kupiłam ten test. Żadnego wyboru. Jeden test w aptece, czułość 25 mlU/ml. 10 euro. To tak dla informacji dla tych, które zamierzają przyjechać po test do EspaniNajpierw oczywiście weszłam do masarni, a nie miałam potrzeby, tak tylko, żeby odłożyć trochę to co nieuniknione.
Teraz poczekam, niech mi się ten mocz trochę skoncentruje
Nasturcja, helenkq, Tamka, Katja, justta, Margo84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny