My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNanaaa nie daj się bądź twarda nie miętka.....hehehe ale nie musisz się nad nami pastwić...ja Cię rozumiem, ja w 18dpo sikańca robiłam....
ale czekam...
bry...ja już po oddaniu krwi....po śniadanku, szykuję się do drzemki, bo oka same się zamykają....
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKobiety z ręką na sercu (chociaż nie wiem czy je mam) powiem Wam że tak Cudownie Zakręconych Kobiet jak Wy dawno nie miałam w swoim "towarzystwie"... nawet nie macie pojęcia jak się cieszę że weszłam na ten portal... Dzięki!
Nenaaa, Tamka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, justta, Margo84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
słuchajcie! to może wydamy jakąś książkę? proponuję roboczy tytuł: "jak zaciążyć i nie zwariować czyli - obalając MIT słynnego wyluzuj", zbiór anegdot, prawd życiowych oraz interpretacji danych bzykoserduchowuch
Już nawet mam autorki dla dwóch rozdziałów
Krokodyl i Ania dostaną - częstotliwość i jakość współżycia jako zmienna kluczowa
Nena - zdrowie psychiczne i higiena umysłu, a zdolność rozrodcza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 10:09
Nenaaa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, justta, Krokodylica, Margo84 lubią tę wiadomość
-
Nenna
trzymam kciuki za sex bez prezerwatywy 
jak kijanki sa zwinne to i przed siusiu dochodza do swojego miejsca ;P
ile zachodzi na stojaco w dyskotece ;P
nick nieaktualny, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u mnie?Tamka wrote:słuchajcie! to może wydamy jakąś książkę? proponuję roboczy tytuł: "jak zaciążyć i nie zwariować czyli - obalając MIT słynnego wyluzuj", zbiór anegdot, prawd życiowych oraz interpretacji danych bzykoserduchowuch
Już nawet mam autorki dla dwóch rozdziałów
Krokodyl i Ania dostaną - częstotliwość i jakość współżycia jako zmienna kluczowa
Wplyw kortyzolu a blokada psychiczna w tropikach
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjesu, nie, blehelenkq wrote:jak zapomnij jak zapomnij a o sex tamponach nie slyszalyscie...
ojoj ale strata

Ja tam w okres jestem nietykalska, obolala, pryszczata i mnie prosze w @ nie ruszac, bo mnie sie nic nie chce
A tampona to ja SE nigdy nie wlozylam. Na podpaskach jade. Takiej starej daty jestem, o!
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ahaha, Tamul, rozwaliłaś mnie
Wieczorem siadam do pisania 
No tak, jak o psychice, to od razu Nena na myśl przychodzi. Czyli rzuca się bardzo w oczy, że mam ją zrytą
Zmachałam się, kupiłam ten test. Żadnego wyboru. Jeden test w aptece, czułość 25 mlU/ml. 10 euro. To tak dla informacji dla tych, które zamierzają przyjechać po test do Espani
Najpierw oczywiście weszłam do masarni, a nie miałam potrzeby, tak tylko, żeby odłożyć trochę to co nieuniknione.
Teraz poczekam, niech mi się ten mocz trochę skoncentruje
nick nieaktualny, helenkq, Tamka, nick nieaktualny, justta, Margo84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny