My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Ty kochana masz teraz okres, wiec zapomnij o bzykaniu, niedobra Ty!
Jak zapomnij ja mam chcice?! Mój wie że mam takie zdanie iż dobry marynarz i czerwone morze przepłynie więc dzielnie stawia czoła wyzwaniom!
Tylko ja Wam zazdroszczę że niektóre mają tylew miesiącu... ja mojego Kocham ponad życie no ale jego wiek już nie jest taki hop siup żeby mógł tak ciągle jak ja bym chciała!
Nenaaa, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
Chciałam nadmienić, że również nie używam tamponów. Nasturcjo, nie czuj się osamotniona
Ale to zrozumiałe, za moich czasów, kiedy ja dostałam miesiączki a Wy jeszcze w pieluchy waliłyście, takich wynalazków nie było, boję się ich
Nasturcja, Tamka, Margo84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhelenkq wrote:heh Nasturcja, nie wiesz co tracisz, jeszcze w tych tropikach tam u ciebie z podpaska bym sie chyba zalamała
Nenaa czekamyNenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNenaaa wrote:Chciałam nadmienić, że również nie używam tamponów. Nasturcjo, nie czuj się osamotniona
Ale to zrozumiałe, za moich czasów, kiedy ja dostałam miesiączki a Wy jeszcze w pieluchy waliłyście, takich wynalazków nie było, boję się ich
Ja tam sie naczytalam o tamponach dosc sporo. O tym i o tamtym. Moj ginekolog w Polsce nie polecal tamponow, ale i dla wlasnego komfortu nigdy ich nie uzywalam.
Noszac podpaski, nigdy mi nic nie przecieklo, nigdy nic nie smierdzialo. Kwestia higieny. A teraz takie fajne podpaski robia, cieniutkie, zapachowe, ze w ogole ich nie czuc.
Moja mama w latach '80 uzywala tych Bella. Takie z waty, grube na kilka centymetrow. Bez skrzydelek. -
Sikajcie bez krępacji.
Mnie się jeszcze nie chce, bo niedawno musiałam wydalić pół litra wody, co ją wcześniej wypiłam, bo z nerwów mnie suszyło. Poczekam spokojnie kibicując i wspierając swój moczAnia_84 lubi tę wiadomość
-
no nie juz sie tak podniecily ze sikaja
no zesz
a moj chyba serio jakas viagre cholera bierze bo mi nie daje odpoczacNenaaa, helenkq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:słuchajcie! to może wydamy jakąś książkę? proponuję roboczy tytuł: "jak zaciążyć i nie zwariować czyli - obalając MIT słynnego wyluzuj", zbiór anegdot, prawd życiowych oraz interpretacji danych bzykoserduchowuch
Już nawet mam autorki dla dwóch rozdziałów
Krokodyl i Ania dostaną - częstotliwość i jakość współżycia jako zmienna kluczowa
Nena - zdrowie psychiczne i higiena umysłu, a zdolność rozrodcza
Tamka parsknęłam śmiechem. Se w pracy o mnie pomyślą znowu.Tamka lubi tę wiadomość
-
ale on prawie non stop z kuska chodzi za mna
ja nie wiem co go tak nakreca ...jak go nawet podkolanowki nie odstraszajajak ja to mowie antygwałty
Margo84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny