My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Ty kochana masz teraz okres, wiec zapomnij o bzykaniu, niedobra Ty!

Jak zapomnij ja mam chcice?! Mój wie że mam takie zdanie iż dobry marynarz i czerwone morze przepłynie więc dzielnie stawia czoła wyzwaniom!
Tylko ja Wam zazdroszczę że niektóre mają tyle
w miesiącu... ja mojego Kocham ponad życie no ale jego wiek już nie jest taki hop siup żeby mógł tak ciągle jak ja bym chciała!
Nenaaa, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
Chciałam nadmienić, że również nie używam tamponów. Nasturcjo, nie czuj się osamotniona
Ale to zrozumiałe, za moich czasów, kiedy ja dostałam miesiączki a Wy jeszcze w pieluchy waliłyście, takich wynalazków nie było, boję się ich
Nasturcja, Tamka, Margo84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimo wszystko, wole podpaski od tamponow i jestem temu wierna odkad @ do mnie zawitala po raz pierwszyhelenkq wrote:heh Nasturcja, nie wiesz co tracisz, jeszcze w tych tropikach tam u ciebie z podpaska bym sie chyba zalamała

Nenaa czekamy
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyErmmmmm ja ma 28 lat. A Tys 7 lat starsza od mojej mamy.Nenaaa wrote:Chciałam nadmienić, że również nie używam tamponów. Nasturcjo, nie czuj się osamotniona
Ale to zrozumiałe, za moich czasów, kiedy ja dostałam miesiączki a Wy jeszcze w pieluchy waliłyście, takich wynalazków nie było, boję się ich 

Ja tam sie naczytalam o tamponach dosc sporo. O tym i o tamtym. Moj ginekolog w Polsce nie polecal tamponow, ale i dla wlasnego komfortu nigdy ich nie uzywalam.
Noszac podpaski, nigdy mi nic nie przecieklo, nigdy nic nie smierdzialo. Kwestia higieny. A teraz takie fajne podpaski robia, cieniutkie, zapachowe, ze w ogole ich nie czuc.
Moja mama w latach '80 uzywala tych Bella. Takie z waty, grube na kilka centymetrow. Bez skrzydelek.
-
Sikajcie bez krępacji.
Mnie się jeszcze nie chce, bo niedawno musiałam wydalić pół litra wody, co ją wcześniej wypiłam, bo z nerwów mnie suszyło. Poczekam spokojnie kibicując i wspierając swój mocz
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
no nie juz sie tak podniecily ze sikaja
no zesz 
a moj chyba serio jakas viagre cholera bierze bo mi nie daje odpoczac
Nenaaa, helenkq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:słuchajcie! to może wydamy jakąś książkę? proponuję roboczy tytuł: "jak zaciążyć i nie zwariować czyli - obalając MIT słynnego wyluzuj", zbiór anegdot, prawd życiowych oraz interpretacji danych bzykoserduchowuch
Już nawet mam autorki dla dwóch rozdziałów
Krokodyl i Ania dostaną - częstotliwość i jakość współżycia jako zmienna kluczowa
Nena - zdrowie psychiczne i higiena umysłu, a zdolność rozrodcza
Tamka parsknęłam śmiechem. Se w pracy o mnie pomyślą znowu.
Tamka lubi tę wiadomość
-
ale on prawie non stop z kuska chodzi za mna

ja nie wiem co go tak nakreca ...jak go nawet podkolanowki nie odstraszaja
jak ja to mowie antygwałty
Margo84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH