My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
DZIEŃ DOBRY!
Mam nadzieję, że Ani koszmarów nie miała po tej uczciePodobno po nocnym żarełku bywa, że występują koszmarzyska.
Anuśka jesteś super! Myślałam, że już dawno odpadłaś a tu taki surprajs
Nie dałabym rady na 100% w całości obejrzeć.
Asiulka trzymam & za lekkość i bezbolesność @ jak już musi przyjść koniecznie dzisiaj albo jutro. Jednak nadzieja się tli jeszcze, że tak nie będzie
Misia, bo tak to już jest gdy taki "pikuś" teraz Tobą rządziPo dwóch tygodniach chyba niewielu chętnie wraca do pracy.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Dziś ostatni dzień luteiny u mnie. Właściwie jestem tym razem wyjątkowo spokojna. Jakby coś neutralizowało moją złość
Trzeba obrać plan dnia. Potrzebny na jutro tort i sałatka. Może rano jakieś szybkie zakupy, bo nie mam warzyw na sałatkę. Przy okazji spacer zaliczę.
MIŁEGO DNIA!
Asiula86, Anuśka, Misi@ lubią tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
I ja nie śpię, mimo iż do pracy nie idę.. Za to maz poszedł.. Ale przygotowywał się tak intensywnie, że z 3 razy nie obudził.. Teraz jem Owsianke.
Lamama dzięki za wszystkie rady, musze zastąpić emolienty parafina na co dzień.. Obecnie używam jej też do głowy, Tymek ma nadal ciemieniuche..
Ania, nie wiem jaka u Was w domu temp. Ale do spania warto aby było ok. 18-19s my teraz tak mamy i jest lepiej.. I kochana, nie martw się tym czy szkodzi mu kuracja, bo jak widać nie..
Asiula, Blee nie lubimy nowego cyklu, wole zielone zakończenie
Nastka no i super, lepiej pozna owulacja niż jej brak.
Anuska gratuluję wytrwałości
Misia trzymam kciuki aby ten dzień szybko minął
Miłego dnia.. U mnie dziś wariackie papiery.. Przedszkole, szkoła rodzenia, usg..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 07:16
Lamama, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Lamama wrote:DZIEŃ DOBRY!
Mam nadzieję, że Ani koszmarów nie miała po tej uczciePodobno po nocnym żarełku bywa, że występują koszmarzyska.
Anuśka jesteś super! Myślałam, że już dawno odpadłaś a tu taki surprajs
Nie dałabym rady na 100% w całości obejrzeć.
Asiulka trzymam & za lekkość i bezbolesność @ jak już musi przyjść koniecznie dzisiaj albo jutro. Jednak nadzieja się tli jeszcze, że tak nie będzie
Misia, bo tak to już jest gdy taki "pikuś" teraz Tobą rządziPo dwóch tygodniach chyba niewielu chętnie wraca do pracy.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Dziś ostatni dzień luteiny u mnie. Właściwie jestem tym razem wyjątkowo spokojna. Jakby coś neutralizowało moją złość
Trzeba obrać plan dnia. Potrzebny na jutro tort i sałatka. Może rano jakieś szybkie zakupy, bo nie mam warzyw na sałatkę. Przy okazji spacer zaliczę.
MIŁEGO DNIA!
Lamama, dzięki za nadzieję, ale nadziei już nie madziś na dobre się zacznie
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Ani, może być i 40-dniowy cykl, oby zakończony na zielono
Konwalianka, też nie lubię nowego cyklu, ale co zrobić... lepsze to niż jak kiedyś na @ wywoływaną czekałam i cykl trwał ponad 60 dni
Trzymam kciuki za usgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 07:20
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
Asiulka jak ma przyleźć ta @ to niech już sobie przyłazi, ale żeby mi to było ostatni raz!
Konwalianka możesz spróbować. Decyzja należy tylko do Ciebie. Nam to bardzo pomogło. W każdej terapii trzeba wytrwać. Tylko dlaczego za niektóre leki i emolienty trzeba płacić tak słono , prawda? A do tego w nich cos może się znalexć co jednak nie służy. Np alkohol albo jakieś ala silicony
Trzymam kciuki za Was, na szczęście z wiekiem łagodnieje AZS. U nas dużo dała dieta eliminacyjna. Orzechy, mandarynki i inne cytrusy odpadły, teraz już może mój młodzieniec to zjeść bez kłopotu.
Trzymam kciuki za szkołę rodzenia dziś i za usg oczywiście.Niech ten dzień bedzie wbrew wszystkiemu fajny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 07:29
Asiula86, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry! Nie chce mi sie wstawać do pracy. Na szczęście jutro aż jeden dzień wolnego.
Lamama, nie miałam koszmarów. Wręcz przeciwnie. Śniło mi się, że zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny a potem ujrzałam siebie w tym śnie już jako mamę. Miałam córkę. Trzymałam ją na rękach. Miała już jakieś 2 latka i była taka śliczna. Miała cudne, kręcone włosy. Fajny sen
Miłego dzionka i członkaara, Blondik, Lamama, Misi@ lubią tę wiadomość
-
No to oficjalnie rozpoczęłam nowy cykl
zapewne ostatni przed badaniem drożności i ewentualną inseminacją...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
Dzien dobry kochane
Pati powodzenia dla brataAsiula przykro mi .. ale mam nadzieje ze nie dlugo sie doczeksza nagrody
Lamama no to teraz czekamy
zaraz jesczez przeczytam poprzednia str
a tu cos dla tych ktorzy ogladali na TLC in vitro - o Dorocie i Arturzz i ich blizniakach
rep z 2 styczniaale chlopaki urosly
http://pytanienasniadanie.tvp.pl/18282665/zaplodnienie-in-vitro-wciaz-wzbudza-wiele-emocjiAsiula86 lubi tę wiadomość
-
hej laski
ale masakra, wczoraj wpadłam w poślizg zaraz za babką która też wpadła, szklanka na drodze, nie dało się nic zrobić nigdzie uciec .... i wjechałam jej w dupę i wiecie co? dlatego ze mąż był na basenie z kolega ( ja wracałam ze szkoły)zadzwoniłam do teścia który jest emerytowanym policjantem i tak mi nagadał że mam czekać na policję żeby potem nie mieć problemów że pomimo tego że babka chciała się dogadać posłuchałam teścia przyjechała policja i dostałam 6 punktów i 200 zł bo to ja byłam z tyłu ........ jestem po porostu załamana i wściekła na siebie że go posłuchałam... w sumie to mamy tylko zadrapania na zderzakach bo jechałam naprawdę powoli ale 200 zł i zniżki.......... no i zrobiłam z siebie idiotkę totalną, bo bylam winna a chciałam czekać na policję
z dobrych wieści to OF mi wyznaczył owulkę (tyko nie wiem czy podniesiona tempka nie jest aby z tego że wczoraj wymarzłam i się chyba przeziębiłam bo mnie gardło boli) i przesunął mi termin @ z 19 na 16- na moja urodziny
powiem Wam mam dość, ten rok miał być lepszy i jak się zaczął?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 08:33
-
Arienna.. wspolczuje porady tescia ;/ szczegolnie ze skoro babka chciala isc na ugode ;/ trzeba bylo porobic zdj i napisac zgode ze sie zgadzacie i koniec.. na papierze a nie policje ;/ tez doradzil
trzymma kciuki za owulke.
a u mnei nei wiem czy juz bylaraczj nie ba wciaz mam mokro miedzy nogami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 08:35
-
dzień dobry dziewczyny!
weekend poza domem i już nadrabiania na dwa dni
marnut nie fochaj się, wracaj!
Asiula przykro, że się nie udało, trza mieć nadzieję na nowy cykl
dziewczyny tak Was poczytałam o tych alergiach i astmach... miałam astmę od urodzenia, od 7 r.z. bezobjawowa, przez większość życia alergie - stwierdzona na roztocza, do tego z testów pokarmowych reakcja alergiczna wyszła mi na prawie wszystko, co robiłam, stwierdziłam, że nie ma sensu dalej sprawdzać. Cały rok w kółko u mnie to były duszności, katar sienny, łzawienie oczu, bóle brzucha, biegunki, masakra jednym słowem. Aż kiedyś poczytałam co nieco o glutenie. Katar minął dosłownie po 3 dniach od odstawienia glutenu, wszystkie inne problemy też ustąpiły. W marcu miną dwa lata odkąd zrezygnowałam z pieczywa i innych produktów zawierających gluten. Wiadomo, czasem coś wciągnę pszennego (czyt. hotdog z orlena), ale objawy momentalnie wracają - na kolejny dzień katar już od rana
Umówiłam się do lekarza, żeby zdiagnozować u mnie nietolerancję glutenu, ale coś czuję, że wynik mnie nie zaskoczy
Ania u Twojego M to chyba objawy zapylenia, pracuje w masce?
Pati kciukasy! :*
miłego dzionka wszystkim!
edit: zapędziłam się - dwa lata w marcuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 08:42
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
wiesz pracuje szczegolnie w domu a w pracy..jak sobie przypomni ;/ zreszta w pracy nie daja im masek .. bbo to niepotrzeben..ja mu mowie zeby wkladal.. bo ja tnie plyte to zawsze wisi w powietrzu ;/
-
Arienka coś czuję,że teść przez długi czas będzie miał przechlapane. Mandat powinien zapłacić on , bo punktów nie da się wziąć. AAAAAAAAA....
Dałabym mu popalić normalnie!
Wróciłam, wyniki testu na wykresie haha ale spoko, oba negatywne i to z różnych firm i do tego to siku trzymałam, że o mało się nie posikałam od rana hahahhaha
Także teraz czekamy na nowy cykl. Po tych z przed 15 lat mam traumę, że gdy będą to nie wyjdą a teraz jak nie jestem to wychodzą, po czasie ale zawsze hahahhahahahaha
Temat zamykam, oby mnie dość szybko zalało, poczuję się lżej w końcu. Wyrobiłam się z luteiną do 100. dnia
Blondik masz rację, teraz może być tylko lepiej. To jeszcze stary rok nam kawały robi.
Teraz spadam do pracy. Buziaki :-* Zajrzę jak zrobię sobie przerwę.
-
Blondik wrote:a palił albo pali papierosy?
moj maz ani nie pali..ani nie pije .. znaczy pije raz na ruski rok
Lamama lubi tę wiadomość