My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Noo kochane 10 str i bedzie 3400
Kto to przegapi ten gapabo nagrody szykuja sie I klasa
Anuśka, Arienna, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Witam moje kochane Forumki. Mi się włączyła wczoraj szajba przedmałpowa i doszukuję się ciążowych objawów. Mąż się ze mnie śmieje niedobry.
Anuśka twoje sny wymiatają, daj namiary na swojego dilera
Konwalianka czyli główka odpowiednia do wieku ciąży, a reszta nadrobi i urodzisz proporcjonalnego synusiaAnuśka, konwalianka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
W związku z tym iż dzisiaj święto Trzech Króli to ja Wam opowiem historię o wyżej wymienionych
Dawno dawno temu....I tak dalej hi hi hi
Przede wszystkim trzej mędrcy zakładali, że niebiosa kręcą się wokół nich - gwiazda świecąca na wschodzie znalazła się tam wyłącznie po to, by mogli za nią podążyć. Po drugie, dotarcie do stajni, gdzie narodził się Jezus, zajęło im całe dwa miesiące, prawdopodobnie dlatego, że nie chcieli się zatrzymać i pytać o drogę. Po trzecie, jaki pożytek miało nowo narodzone dziecko i jego wyczerpana matka z darów składających się ze złota, kadzidła (pachnącej żywicy używanej do okadzania) i mirry (silnie pachnący olej roślinny używany do balsamowania zmarłych)? I na koniec - Trzej Mędrcy? Kto widział trzech mądrych mężczyzn naraz?
Wyobraźmy sobie, że w opowieści występują Trzy Królowe. Spytałyby o drogę, przybyły na czas, żeby pomóc w porodzie, i przyniosły praktyczne dary, taki jak pieluszki, butelki, zabawki i bukiet kwiatów. Następnie usunęłyby zwierzęta na dwór, wysprzątały stajnię, zrobiły zapiekankę i pozostały w kontakcie pocztowym, i od tej pory na całym świecie zapanowałby pokój.
I tu następuje Happy End
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 13:20
Ania_84, Malenq, Arienna, Asiula86, LaRa, Lamama, ara lubią tę wiadomość
-
bylismy w lesie na spacerze z Rufim...spacer nie skonczyl sie dobrze, wylądowaliśmy u weterynarza. Rufi ugryzł gałąż i kawał drewna został mu na podniebieniu miedzy lewa strona zebów a prawa, stanał w poprzek, gruby kawał kija...psina spanikowana, my też. na szczęście wet to wyciagnał w minutke i to bez usypiania...uff;( ale strachu sie najadlam, Rufi teraz odsypia stres...jakbyscie widzialy jego smutne szczeniaczkowe oczy...niby ma 5 lat, ale w pysiu został szczeniaczkiem...całe szczęście nic sobie nie uszkodził. bałam mu się to sama wyciągać, bo miał to daleko, juz przy gardle, mogł sobie uszkodzic zeby,albo wbić to mocno...wolałam nie ruszać...ah
-
Anuśka wrote:No to są chyba imiona tych panów z nietrafionymi prezentami
tak naparwde znaczy to powinnismy pisac CMB "Christus Mansionem Benedicat" - czyli "Niech Chrystus błogosławi ten dom (mieszkanie)
ps uswiadomil mnie o tym Tesciu - ateistaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 13:28
Arienna, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:tez tak myslalam
tak naparwde znaczy to powinnismy pisac CMB "Christus Mansionem Benedicat" - czyli "Niech Chrystus błogosławi ten dom (mieszkanie)
ps uswiadomil mnie o tym Tesciu - ateistaJa po przeczytaniu biblii do kościoła nie biegam bo nie ma to dla mnie sensu. Kiedyś męczyłam księży trudnymi pytaniami ale żaden nie potrafił mi odpowiedzieć
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:ateiści wiedzą więcej- powaznie
fakt jest faktem..ze generalnie moj tesciu musze to przyznac jest dosc.. oczytany .. a jelsi chodzi o kwestie religijne.. to odpiera kkazede twierdzenia i popiera je artykulami, biblia i innymi ..serio nie raz to mi kopara opada -
a mi dzis sie poprawil humor o to cycat jednych z dziewczyn ktore u faceetow znalazlyoplemniki w biopsji i sa po takiej samej kuracjii jak my ..odnosnie testosteronu meza
"a nie było seksu przed badaniem albo jakiegośc wysiłku fizycznego?
Dobrze ze FSH I LH spada nawet pomimo spadku Testosteronu, to akurat bardzo na plus, z regóły to wzrost testosteronu powoduje spadek FSH i LH, wiec jesli spada mimo spadku testosteronu to tez chyba dobrze świadczy. Moze dr emkowi przepisze testosteron w zastrzykach skoro tabletki raz działają a raz nie"konwalianka, Lamama lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:Rufi jest po prostu równie zgrabny i zawalaty jak jego pańcia
i dodatkow dokuczacze jak cholera..to tez maja po mezu
natomiast kami ma po mnie to ze uwielbia sie przytulaci lezec miedzy nogami:P
Blondik lubi tę wiadomość
-
a, jeszcze u wterynarza jak trzymalam Rufika zeby dał sobie zjarzec do paszczy, klęknełam na te moje poobijane kolana (wtedy jka wywalilam sie, gdy zgubilam kluczyk z auta), wstalam i bylam cala w krwi, bo misie strupy pozdzierały przy klęczeniu. ale wet miał minę
Anuśka, Lamama lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:a, jeszcze u wterynarza jak trzymalam Rufika zeby dał sobie zjarzec do paszczy, klęknełam na te moje poobijane kolana (wtedy jka wywalilam sie, gdy zgubilam kluczyk z auta), wstalam i bylam cala w krwi, bo misie strupy pozdzierały przy klęczeniu. ale wet miał minę
Lamama lubi tę wiadomość