My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
wistful wrote:nauczyciel, moja pasja i przekleństwo ;p
sama przygotowywalam sie wlasnie wczesniej stad moje przypuszczenie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTylko wiecie co? najbardziej się boję tego że swoich dzieci się nie doczekam a cudzymi będę zajmować się do grobowej deski. przykre to i smutne jak h..uj sorry za dosłowność
w zawodzie 12 latWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 17:49
-
wistful wrote:o rany ktoś nas jednak rozumie że my tez pracujemy i niekiedy blisko szajby bywamy
Babcia dyrektorka, wujkowie nauczyciele więc wiem jak to wygląda od podszewki
Poza tym pracuję z nauczycielami na co dzień i widzę co się z nimi teraz dzieje.... Nasz rząd chyba chce Wam (nauczycielom) zrobić na złość
-
wistful wrote:A ty też nauczyciel? i z lekarzami?? czy cos pokręciłam
trochepracowala.. pozniej w policealnej
a z lekarzami no coz.. taka pasja ..lubie sie wkkurzac
-
Też kiedyś chciałam być nauczycielem. Ale na całe szczęście nim nie jestem, chociaż z drugiej strony szkoda, bo uważam, że byłabym dobrym nauczycielem, a co najważniejsze: z powołania, a nie przypadku
Ale tak jak już napisałam - nie żałuję, że nie jestem nauczycielką
Wistful, szczerze współczuję, a jaka szkoła?Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Ja się wychowałam w szkole
Babcia dyrektorka, wujkowie nauczyciele więc wiem jak to wygląda od podszewki
Poza tym pracuję z nauczycielami na co dzień i widzę co się z nimi teraz dzieje.... Nasz rząd chyba chce Wam (nauczycielom) zrobić na złość
nie tyle nam co chce zgnoic przyszłe pokolenia. czego my uczymy teraz? jakieś dyrdymały. tak żeby ogłupic dzieci żeby przypadkiem nie wiedziały zbyt duzo. a w ediach nagonka. normalnie jakbym miała gdzie iść do innej pracy to chyba bym poszła. ot takie moje narzekaniaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiula86 wrote:Też kiedyś chciałam być nauczycielem. Ale na całe szczęście nim nie jestem, chociaż z drugiej strony szkoda, bo uważam, że byłabym dobrym nauczycielem, a co najważniejsze: z powołania, a nie przypadku
Ale tak jak już napisałam - nie żałuję, że nie jestem nauczycielką
Wistful, szczerze współczuję, a jaka szkoła?
podstawowa, gimnazjum. teraz łata się etat -
nick nieaktualny
-
wistful wrote:nie tyle nam co chce zgnoic przyszłe pokolenia. czego my uczymy teraz? jakieś dyrdymały. tak żeby ogłupic dzieci żeby przypadkiem nie wiedziały zbyt duzo. a w ediach nagonka. normalnie jakbym miała gdzie iść do innej pracy to chyba bym poszła. ot takie moje narzekania
wczesniej nasza szkola sie szczycila.. poziomem.. wiekszosc z Polakow jest docenionymi pracownikami w zagranicznych firmach..a teraz..
do dzis bede wspominac jak chlpak w 2 gim.. po tym jak kazalam mu napisac 1/10 to napisal mi 0,1/10 ;/
-
wistful wrote:Fizyka!!!! o ja, ja typowy humanista. Angielski
teraz chodze na angielski
a co do fizyki mam umysl scisly .. i akurat sie napatoczylawistful lubi tę wiadomość
-
Wistful, to chyba niestety najgorsze szkoły
Ja miałam uczyć matematyki (też jestem umysłem ścisłym, Aniu;)), ale marzeniem był dla mnie powrót do mojego liceum i sporo nauczycieli mojego liceum to właśnie jego absolwenciSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyTeraz szkoła ma tak żeby nie nauczyć. dadzą test na koniec etapu nauczania i to też słabo wyjdzie. winny kto nauczyciel rzecz jasna. ale że myslenia się nie uczy a rozwiązywania testów to inna sprawa. gimnazjum to totalna porażka. pamietam jak hall albo szumilas wypowiadały się o wspaniałej reformie i jak to świetnie gimnazja uczą. nie uczą. a przynajmniej nie wszystkich. trudna młodziez i tyle. a ta kluzik?? brak słów.
-
ja jedynee gimnazjum ktore bylo naparwde dobre..i mlodziez byla "normlana" to b ylo gimnazjum integracyjne..
w innym uczylam.. to juz na pierwszej lekcji musialam ustawiac łotrów.. ;/
jak podnioslam glos to jeden do mnie ..pani nie wolno krzyczec.. wiec sie usmiechnelam..i powiedzialm tak.. ok .. zobaczymy .. wic zaczelam tlumaczyc wszytsko szeptem
jak guwniarz wstal i mowi ze on nic nie slyszy to mu powiedzialam przeciez nie moge krzyczec.. a tak tylko do was mozna trafic.. jak nie uslyszales to lepiej sie naucz bo na nastepnej lekcji z tegobedzie kartkowka ..siedzial pozniej cicho..bo dalej mowilam szeptem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:ja jedynee gimnazjum ktore bylo naparwde dobre..i mlodziez byla "normlana" to b ylo gimnazjum integracyjne..
w innym uczylam.. to juz na pierwszej lekcji musialam ustawiac łotrów.. ;/
jak podnioslam glos to jeden do mnie ..pani nie wolno krzyczec.. wiec sie usmiechnelam..i powiedzialm tak.. ok .. zobaczymy .. wic zaczelam tlumaczyc wszytsko szeptem
jak guwniarz wstal i mowi ze on nic nie slyszy to mu powiedzialam przeciez nie moge krzyczec.. a tak tylko do was mozna trafic.. jak nie uslyszales to lepiej sie naucz bo na nastepnej lekcji z tegobedzie kartkowka ..siedzial pozniej cicho..bo dalej mowilam szeptem
metod trzeba szukać ale już normalnie brak pomysłów. co klasa to lepsza gwiazda się trafiaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
wistful wrote:podstawowa, gimnazjum. teraz łata się etat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 18:35