My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam kochane,
Ja też dziś smutasna, wczoraj poklocilam się z mężem.... On chyba nie chce tego dziecka....
Doczytałam o zasadach feng shui, w trakcie starań o dziecko w domu nie powinien znajdować się żaden kaktus bo to złe wpływa na płodność męża. Wiec dziewczyny wyrzucamy wszystkie kaktusyAnia_84, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Witam kochane,
Ja też dziś smutasna, wczoraj poklocilam się z mężem.... On chyba nie chce tego dziecka....
Doczytałam o zasadach feng shui, w trakcie starań o dziecko w domu nie powinien znajdować się żaden kaktus bo to złe wpływa na płodność męża. Wiec dziewczyny wyrzucamy wszystkie kaktusyTak na wszelki wypadek
Coś jeszcze pisali?
A co się stało że się pokłóciliście? Coś poważnego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 11:01
-
Anastazjaaa wrote:Witam kochane,
Doczytałam o zasadach feng shui, w trakcie starań o dziecko w domu nie powinien znajdować się żaden kaktus bo to złe wpływa na płodność męża. Wiec dziewczyny wyrzucamy wszystkie kaktusy
co do meza.. to moze porozmawiaj z nim na spokojjnnie .. przedstaw swoje racje ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 11:02
-
Anuśka wrote:Blondik z niej trzeba brać przykład
Coś Ci wklejęJa staram się tak właśnie robić
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wistful wrote:Dzień dobry bliskie mojemu sercu
nie mam czasu teraz pisac. proszę spójrzcie na mój wykres. ovu chyba zwariowało. tak szybko była owaulacja? do potem buźka
wistful lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle dzisiaj pospałam, do 10.40
Cześć laski!
Ja też rycze co chwile, wkurzam się na niesprawiedliwość losu, dlaczego ja itd echmam nadzieję, że chociaż dzisiaj nie pokłócę się z mężem. I oglądam teraz o rodzinie z 19 dzieci. Najmłodsze jest młodsze od dziecka najstarszego brata
i wszystkie mają imiona na J
Anuśka, Anastazjaaa, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:Ale dzisiaj pospałam, do 10.40
Cześć laski!
Ja też rycze co chwile, wkurzam się na niesprawiedliwość losu, dlaczego ja itd echmam nadzieję, że chociaż dzisiaj nie pokłócę się z mężem. I oglądam teraz o rodzinie z 19 dzieci. Najmłodsze jest młodsze od dziecka najstarszego brata
Ja mam w sąsiedniej wiosce taką rodzinkę, gdzie mają 24dzieciTo jest dopiero rozmnażanie level expert
marissith lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Oooooo i co jeszcze trzeba zrobić? Ja mam tylko jednego kaktusa u Piotrka w pokoju ale go wywalę
Tak na wszelki wypadek
Coś jeszcze pisali?
A co się stało że się pokłóciliście? Coś poważnego?
Co do kłótni to poszło o bzdurę, lekko popil wczaraj z bratem, nie lubię go na fazie -
wistful wrote:Dzień dobry bliskie mojemu sercu
nie mam czasu teraz pisac. proszę spójrzcie na mój wykres. ovu chyba zwariowało. tak szybko była owaulacja? do potem buźka
wistful lubi tę wiadomość
-
marissith wrote:Ale dzisiaj pospałam, do 10.40
Cześć laski!
a tytuł jest 19 dzieci i kontynuujemy.
Trochę szkoda mi tej rodziny, ostatnie dziecko jest chore... I niestety matka nie może poświęcić każdemu jednorazowo tyle czasu ile każdemu dziecku jest potrzeba. Uważam że 19 to już przezada.
Pierwszy sezon tego reality show był nawet fajny, ale późniejsze sezony, mega komercja....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 12:06
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Heh że im nie brakło imion
Ja mam w sąsiedniej wiosce taką rodzinkę, gdzie mają 24dzieciTo jest dopiero rozmnażanie level expert
Zmienił mi się faworyt na imię dla dziewczynki... Wczoraj jedziemy samochodem i sobie myślę, Ida jakie fajne imię, a później taki moment powrotu do rzeczywistości, no tak najpierw trzeba w ciąże zajść a później myśleć o imieniu... Heh... po tym cyklu będę miała hsg, później pewnie laparoskopowo usuną mi zrosty z prawego jajnika i w wakacje będzie można zaszaleć bez latania co kilka dni do gin. Taki jest plan.
Muszę męża obudzić, może biedny wstać z łóżka przez chorobę (katarek) nie może, biedaczysko... taki osłabiony...Anastazjaaa, Anuśka, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Tez często myślę o imionach dla dzieci. Najpierw miała być Nelly, teraz chodzi mi po głowie Tia i Eva (u nas czyta to się ejwa)
Dla chlopsa nie mam
Masz dobry plan działania trzymam kciuki za owocne rezultaty.
Ciekawe co mi powiedzą na badaniu... Eh juz nie mogę się doczekać, mimo że to zwykle usg...marissith lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Doczytałam o zasadach feng shui, w trakcie starań o dziecko w domu nie powinien znajdować się żaden kaktus bo to złe wpływa na płodność męża. Wiec dziewczyny wyrzucamy wszystkie kaktusy
A może trzeba sobie sprawić GMO-kaktusa zamiast zwykłych?
Wyhodowali takiego z męskimi włosami łonowymi zamiast kolców
Ania_84, wistful, Blondik, choco lubią tę wiadomość
-
a my mamy dwa psy na jakis czas..ktos przyprowadzil do nas sunie sasiadow miala chip - blakala sie po lesie .. a ze sasiadow nie ma a facet dostal namiary od wet to nam go zostawil..teraz bedziemy lookac czy juz wrocili
ale masakra.. te pies nie umie wysiedzie.c.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 12:55
Nieukowa, Blondik, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Oczywiście sunia nie kuktas
kaktusik
ale meczacyjest ten pies..masakra ;/
nasz na dole to sie polozy i nie slychac go a ta ciagle skomle .. wiem ze sie boi boto nie jej dom... ale ocipiec moznaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 12:31