My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Że proroczy to był sen to przypuszczałam ale ż tak szybko się zaczni spełniać to nie miałam pojęcia
SUPER!!!
Lama chyba jakiejś przeterminowanej trawy pojadła
A ja znalazłam strój na tą imprezęTrochę czasu mi to zajęło i kiecka do skrócenia ale imprezę opękam
Anuśka, 6lama9 lubią tę wiadomość
-
witam, piję sobie kawke i szukam przepisu na indyka ze szpinakiem
EDIT: zrobię taki http://www.mytaste.pl/delfin-3/potrawy-mi%C4%99sne/indyk-ze-szpinakiem-i-fet%C4%85-35051599.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 14:40
-
nick nieaktualny
-
Jestem po pracy, i znów nie jestem w stanie was nadrobić
Tiago przyprowadził dwuch kolegów po szkole i juz widzę jak będzie za chwile wyglądał jego pokój..... Eh dzieciaki....
Za tydzień wizyta, jejku czekam na to bardziej niż na testowanie.... A swoją drogą jestem juz po owulacji i zaczyna się czas macania cycow i wypatrywania czy bolą inaczejnienawidzę tego okresu cyklu....
-
Ja bez smutku
pierwsza @ od roku nie wywołana luteiną. Myślałam ze może badania porobię, ale karta Luxmedu jeszcze nie przyszła
ale jak tylko @ się skończy biorę Donga, może mnie wystymuluje, może nie. Nie miałam po nim żadnych sensacji, także spróbujemy. A po owulce, która mam nadzieję będzie pokrzywa na progesteron. Zakupiłam też nowy termometr, typowo owulacyjny, różowy i zapowiedziałam mężowi co by go do paszczy nie pchał, jak to ma w zwyczaju z moim robić, tym którym teraz w ustach mierzę, bo ja ten różowy mam zamiar gdzie indziej pchać. Sprawdzę od tego cyklu czy jest duża różnica między takimi pomiarami.
Ania_84, 6lama9, marissith lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Witam się dziewczynki
Ja ostatnio zalatana, kończymy zakupy i przygotowania dla małej
Ania gratuluję kasiuryi nowego pieska chyba
U Anuśki widzę jak zawsze beret na miejscu
O i nowiuśka Lama wróciła ale 69 no wiesz
No i może jakieś niusy się wydarzyły? Ktoś coś?
bezustannie życzę powodzenia i trzymam kciuki za fasolinki dla WszystkichAnia_84, Anuśka, 6lama9 lubią tę wiadomość
-
Anuska ten twoj opis snu byl chyba proroczy
mamy nowego czlonka rodziny .. psa
Blondik to ty pisalas ostatnio ze twoj pies lize ciagle lapy ?? bo ten tak robic i skomle .poduszeczki ma w pewnych miescach nie czarne a rozowe ;/Mona_M lubi tę wiadomość
-
smarta wrote:Ja bez smutku
pierwsza @ od roku nie wywołana luteiną. Myślałam ze może badania porobię, ale karta Luxmedu jeszcze nie przyszła
ale jak tylko @ się skończy biorę Donga, może mnie wystymuluje, może nie. Nie miałam po nim żadnych sensacji, także spróbujemy. A po owulce, która mam nadzieję będzie pokrzywa na progesteron. Zakupiłam też nowy termometr, typowo owulacyjny, różowy i zapowiedziałam mężowi co by go do paszczy nie pchał, jak to ma w zwyczaju z moim robić, tym którym teraz w ustach mierzę, bo ja ten różowy mam zamiar gdzie indziej pchać. Sprawdzę od tego cyklu czy jest duża różnica między takimi pomiarami.
Mój Dong tez czeka jak od nowego cylklu walczę z nimale inofen chyba odstawię bo za dużo tego.
I pokrzywa od wczoraj u mnie też parzonaależ to nie dobre bleee
Ale w końcu chyba siemię zaczyna działać, bo śluz w tym cyklu bardzo dobry.
Aniu, piesek? To ten sąsiadów czy inny? -
Dlatego ze się ciesze razem z tobą pisze Zazdraszczam a nie zazdroszczę
Mi nie przeszkadzają ciążowe posty wiec piszcie swobodnie
I oby faktycznie był to strzał w 10, choć z tymi moimi @ to szczerze wątpię.
Nie nastawiam się zbytnio, czekam na jakieś badania
Ale..... Jakby mi się teraz udało to termin porodu wypada w urodziny męża, super by było
Malenq co u was?