My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki
Wróciłam od sąsiadki, która skracała mi kieckęUbrałam się i pokazałam małżowi
Trochę miał obiekcje co do długości kiecuchy i wielkości dekoltu ale już mu przeszło
Ania mówię Ci ja mam przeczucie że
Smoczyca no mam ten beret nieustająco
Smarta ja bez Donga nie miałam owulacji a teraz jestem pierwszy cykl po Dongu i bez żadnych stymulantów sama owulowałamWOW!!!! Toż to sukces niesamowity
Mam fotkę mojego stroju więc Wam pokażęMam nadzieję że wyglądam choć troszkę jak w latach 70tych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 19:38
Ania_84, 6lama9, marissith, konwalianka, Nieukowa, LaRa, Krokodylica, Asiula86, Mona_M, Misi@, choco, zizia_a, ara lubią tę wiadomość
-
Anuska super
CO do kociccy teraz lezy na przedpokoju piesio siedzi z Michalem .mielismy go na dole w salonie zostawic..ale tak skomplal ze szok .. no i go wpuscilismy na goreAnuśka, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia psiaczek cuuuuuudo
uwielbiam małe psie łapuchy
Anuśka super, ale że co z dekoltem nie tak? za mały w sensie?
Witam się i ja po monitoringu, mam po jednym jajku w każdym jajniki, 20 i 18 mm, jutro pregnyl i działamykonwalianka, Anuśka, Asiula86, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Anuska super
CO do kociccy teraz lezy na przedpokoju piesio siedzi z Michalem .mielismy go na dole w salonie zostawic..ale tak skomplal ze szok .. no i go wpuscilismy na gore -
marissith wrote:przyzwyczaj się bo to już tak zostanie, on będzie piszczał, wam zmięknie serce i będziecie spać na brzegach łóżka a piesio jak hrabia na środku
mam tylko nadzieje ze jest zdrowy tak ogolnie..wet goobejrzala mowila zejest ok..najadl sie opil..
wiecie kocica w sumie jest szczepiona na wsio oprocz wscieklizy ..
ale martwie sie zeby czasem moze jakiejs nosowki cyz cu .. -
Anuska o matko ale zciebie szprycha! I kieca super!
Psiak Ani tez slodziak ale pewnie psotnik
Wpadam tylko na chwilke zobaczyc co u was- przeziebilam sie wiec lece pod koldreWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 20:09
Anuśka lubi tę wiadomość
-
O dokładnie tak jak Smoczyca pisze
Wlezie Wam do łóżka
Ania my też mamy znajdę Tośkę i jest przefantastyczna
Taka przytulaśna że szok
Mariss tak tak dekolt za małyHi hi... No to piękne masz pęcherzyki
Teraz trzymam kciuki mocno za ciąg dalszy
Czyli owulka za dwa lub trzy dni?
marissith, 6lama9 lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Anuska o matko ale zciebie szprycha! I kieca super!
Wpadam tylko na chwilke zobaczyc co u was- przeziebilam sie wiec lece pod koldreDziała cuda
6lama9 lubi tę wiadomość
-
Aniu, psiak przecudowny, az łzy w oczach sie pojawiają jak na niego patrzę
heh i tez pomyslałam o tym ze rodzina Wam sie powiększyła
jesteście cudni, ze go wzięliście
dobroć powraca
Anuska, przebranie fantasticoswietnie wyglądasz
Lama, za wczorajsza burze mózgów, bigos moźesz przesłać poczta, ok?Anuśka, 6lama9, Ania_84, Mona_M lubią tę wiadomość
-
6lama9 wrote:
Hahaha żeby Ci go pocztylioniści zjedli?
Anuśka wyglądasz zadżebiście!
Rozumiem, że sukienka będzie ubrana bez leginsów czy spodni?
Dzięki dziewczyny kochane jesteście
Bez leginsów; będą tylko rajstopyNo i schylać się nie będę
marissith, Ania_84, 6lama9 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny !
Jestem tu nowa pośród Was. Mam taki sam problem jak Wy. Pragnę zajść w ciążę, ale się to nie udaje. Do tej pory cały czas myślałam, że nie mamy szczęścia. Później zaczęłam się tym bardziej interesować bo mnie facet gonił. Przez 3 lata nie udało się( nadmieniam, że nie zawsze to były regularne starania, czasami przerwa 2 miesiące bez seksu, wiem dziwne, ale tak czasami bywa). Jakieś pół roku temu zaczęłam interesować sie bardzo. W grudniu w 7 dc zrobiłam hormony, jak się ostatnio okazało nie w tym dniu cyklu co potrzeba. Wyniki są następujące: TSH-3,690 (norma do 4), FSH-6,98; LH-5,58; Progesteron-0,58; Prolaktyna-16. Byłam u gina w piątek i powiedział, że tsh za wysokie. Mam eutrypex 1 tabl od wtorku. Wyliczyłam sobie owulację na 6 stycznia, jak poszłam do gina dwa dni póżniej powiedział, że już była. Dodam, że przez cały tydzień robiłam testy owulacyjne i wynik negatywny. Gin zrobił mi usg i powiedział że po owulacji, ale nie wie kiedy była, jest płyn owulacyjny, brak ciałka żółtego. Proszę powiedzcie co mając te informacje możecie powiedzieć ? Mam się nie łudzić, że nie dostanę okresu w tym miesiącu? I nie zobaczę żadnych dwóch kresek na teście? Czy ktoś miał podobną sytuację?Ania_84 lubi tę wiadomość