My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:
To jest naprawdę cudSmoczyca1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja jestem oficjalnie po radzie. mam za sobą długaśne posiedzenie. ale to nie koniec wrażeń. jutro rozmowa. już narozrabiali. rodzice wezwani na dywanik
oszaleję z ta klasą.
faktycznie ostatnio bardzo milcząco. ja sama nie miałam czasu. sporo musiałam dokumentacji do pracy zrobić. ale juz po. ufff -
nick nieaktualnycześć dziewczęta
jestem już w domku, dzisiaj udało mi się zrobić tak
z małą pomocą instruktorki
ząb zrobiony, winko nalane, jajniki napierdzielają, czyli relaksikWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 19:17
Mona_M, Smoczyca1, Krokodylica, Misi@, LaRa, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmoczyco - Zuzia świetna.
Ari - jak już zrobisz te dwa fakultety z psychologi to podeślę do Ciebie mojego syna. Masakra z nim jest. Był u nas ksiądz po kolędzie a ten najpierw w panice zamykał się w łazience, a jak już ksiądz wszedł do domu to młody wlazł za choinkę i wył. A jak już ksiądz wychodząc go pogłaskał to rozpoczął się armagedon.
Ja nie wiem co z nim nie tak. Co ja z nim zrobię we wrześniu jak pójdzie do 1 klasy..... Zachowuje się momentami jak dziecko autystyczne (ale autyzmu nie ma bo już go diagnozowaliśmy). KAżdy psycholog patrzył na mnei jak na wariata co się dziecka czepia. Pani psycholog z przedszkola powiedziała, że jedyne co to jest niedojrzały emocjonalnie w stosunku do swojego wieku i kazała go zostawić w spokoju, żeby dorastał. No ale jak ja mam tym wszystkim ludziom tłumaczyć jego zachowanie?
Wszystkiego się boi, ma jakieś dziwne lęki.Wrzesień będzie tragiczny jeżeli chodzi o szkołę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra dziewczęta, koniec tego dobrego
Anuśka jest usprawiedliwiona, bo imprezuje, Anastazja chora
ja się pytam, gdzie Asiula, Ania, Ani, Arienna, Blondik, Choco, Zboczona lama 69, kierowniczka warzywniaka i reszta gangu?! mam nadzieje, że jak was tu nie ma toprzynajmniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 20:10
Blondik, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej,
Chciałam się pochwalić, że dostałam wczoraj od męża sokowirówkę i zalewam się litrami soków owocowych i warzywnych ( w K też wmuszam- taka jestem straszna
Ogólnie to genialna sprawa i ja jestem zachwycona- ciekawe kiedy mi się znudziA póki co wrzucam kolejną porcję buraków
Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem
Przez kolejne dni będę bardzo zajęta, bo manadżerka jest na urlopie do poniedziałku, a więc cały sklep pod moją opieką. No i dziś było ciężko w pracy, bo wszystko, że tak powiem na mojej głowie. A dziewczyny są takie, że jak im się nie powie co mają robić, to nie zrobią. Będą stać i gadać. Wrrrr. Ale dałam radę.
Chciałam wam opowiedzieć historię mojej znajomej z pracy. Brytyjka, ma 61 lat. Ma syna 23 letniego. Więcej dzieci nie ma a syn jest dość rozpieszczony. Ona nawet ma jego zdjęcie u siebie na tapecie w iPhonie.
Dziś się dowiedziałam dlaczego synek taki wypieszczony.
Opowiedziała mi, że wraz z mężem starali się bardzo długo o dziecko. Ona nigdy nie chciała zabiegu in vitro, więc zeszło im 7 lat starań. Po tym czasie dowiedziała się, że ma polipy na jajnikach lub jajowodach (sama dokładnie już nie pamięta gdzie to było). Przeprowadzili zabieg usunięcia polipów i w pierwszym cyklu po zaszła naturalnie w ciążę. Miała wtedy 37 lat. Od początku chciała syna. I ma syna. Lekarze mówili jej, że jest ryzyko, że dziecko może być chore ze względu na jej wiek, ale ona odpowiedziała, że ma to gdzieś czy dziecko będzie chore czy nie. Ona chce urodzić i mieć syna! I urodziła w wieku 38 lat zdrowego synka, który teraz, mając 23 lata sam został ojcem.
Cuda się zdarzają dziewczyny. Nie przestajmy wierzyć. KAŻDEJ Z NAS SIĘ UDA. KAŻDEJ!Blondik, marissith, Nieukowa, Izoleccc, Katjaa, Krokodylica, ara lubią tę wiadomość
-
Ja też się melduje. Troche mało mam czasu. W pracy zapieprz a później lece do szpitala do Małża, jak wracam to już nic się nie chce, ale staram się was podczytywać.
marissith lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************