My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Arienka wiedziałam! GRATULACJE!
Ja miałam troche zwariowane ostatnie dni, zabiegana, zalatana, rodzina w odwiedzinach - nie miałam czasu tu spojrzeć. Z gazownią się kłócę bo przy zdejmowaniu licznika zniszczyli mi szafkę i próbuje ich zmusic żeby naprawili. Moja dieta przynosi efekty - 3kg spadło. Jeszcze tylko 30 i będzie git. Pogryzlam się dziś z mężem, bo rano wstał i zaczął swoim tonem nieznaszacym sprzeciwu wyliczać co mam od rana zrobic i jak - więc mu powiedziałam żeby się odczepił, niezbyt miło i się obraził. Mojej winy troche w tym jest bo za ostra byłam, ale jak się czepia mnie jak jeszcze nie otworzylam do końca oczu to tak ma.
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
nie wiem czy coś dojrzy, pewnie nie, chodzi mi bardziej o to poronienie wcześniej , postaram się skontaktować z tym nowym ginem i zapytać co uważa, ja myślę że jak ma być dobrze to będzie.... ale niech lekarz decyduje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 08:40
Krokodylica, beszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie no spokojnie, mówię postaram się dziś z nim skontaktować, kurcze nie wiem czy nie za wcześnie sie cieszę i nie za wcześnie założyłam belly itp.... no cóż będzie co będzie ..... kurde musi być dobrze
Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:nie wiem czy coś dojrzy, pewnie nie, chodzi mi bardziej o to poronienie wcześniej , postaram się skontaktować z tym nowym ginem i zapytać co uważa, ja myślę że jak ma być dobrze to będzie.... ale niech lekarz decyduje
Nic nie zobaczy ale moze ze wzgledu na Twoje przejscia zaleci jakas lutke? zobaczysz co powie, trzymam kciuki! -
Arienna wrote:
nie no spokojnie, mówię postaram się dziś z nim skontaktować, kurcze nie wiem czy nie za wcześnie sie cieszę i nie za wcześnie założyłam belly itp.... no cóż będzie co będzie ..... kurde musi być dobrze
ciesz sie kazda chwila! a co! -
nick nieaktualny
-
hej kochane
ja a biega wsio
chb zbliza sie @ choc troche za wczesnie.. troche dziwnie..obudzilam sie dzis wczesniej o 5:50 i zmierzylam tempke bo te ostatnie 5 ndni mierzezeby wiedziec kiedy sie jej spodziewac.. no i patre a tam 36,46 spadla z37,2 n to mowie pewnie @ .. ale stwierdzaje polezakuje po godiznei 36,98 i teraz mam rozkmine czy malpa czy feralny jakis pmar ;/ na wszelk wypadek wzielam pampersa.no bo trezba ;/
Arienna GRatulacje
Nieukowa.. ale Was synus w bambuko zrobil -
Katjaa wrote:Przeciętnie mamy 3 zaciążone w miesiącu, więc Dziewuszki co się z Wami dzieje???
heheh plemniki nie chc wspolpracowac
-
Asieńka_86 wrote:Ari, a ktorym dniu cyklu zrobilas test? Bo mam takie same i nie jestem pewna ich czulosci do konca, wiec jak cis vi wyszlo w nich to juz duzy sukces, trzymam kciuki
-
nick nieaktualny
-
w poniedziałek mam przyjechać na wstępną wizytę, USG nic jeszcze nie pokarze ale pogadamy i przebada mnie, no i póki nie plamię to wszystko jest ok, mam się nie denerwować
Mona_M, Krokodylica, Nieukowa, Izoleccc lubią tę wiadomość