X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, to można wklejać zdjęcia butów;) oh yes! Kto jeszcze, ja butomaniaczka!

Anuśka lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • grosiek Koleżanka

Wysłany: 20 stycznia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, j się wyrwę tak jak filip z konopii, powiedzcie mi, czy któraś z Was korzystała z korektora postawy (w stylu pajączka, ale takiego bardziej ortopedycznego) ??? stwierdziłam, że strasznie się garbię i wygląda to koszmarnie..... jakieś rady?

Rym-cym-cym... reaktywacja |GANG18+|
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosiek wrote:
    dziewczyny, j się wyrwę tak jak filip z konopii, powiedzcie mi, czy któraś z Was korzystała z korektora postawy (w stylu pajączka, ale takiego bardziej ortopedycznego) ??? stwierdziłam, że strasznie się garbię i wygląda to koszmarnie..... jakieś rady?
    Ja jakoś się nigdy nie garbiłam więc nie wiem ale widziałam reklamę tego pajączka i nie wyobrażam sobie Ciebie, pochylonej nad jakimś projektem z piszczącym pajączkiem na plecach hi hi :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosiek wrote:
    Moja kolezanka, ale miala go przez kilka dni po czym stwierdzila, ze jest zepsuty bo ciagle pika ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska tak się rozpisalas że jesteś moim faworytem na prezydenta... niezłe byś miała przemówienia!!!
    Grosiek czy te Twoje warzywa świeże? Bo mnie mdli...

Anuśka, Misi@, Arienna, grosiek lubią tę wiadomość

• smarta Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z pracy. Padnieta. Nie wiem czy mnie coś nie rozklada. Chyba musze coś na wieczór musze sobie zapodać. Jestem w tym cyklu na dongu i inofoliku - zastanawiam się kiedy zacząć robić testy ovu.

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ a powiedz jak sobie radziłaś z piciem octu jabłkowego? Bo ja sobie Noe wyobrażam. Fujka, ble :/ Ale bardzo chcę się pozbyć tych nawracających infekcji. Piłaś to codziennie czy tylko do owulacji? Nie wykręciło ci ust od tego kwasu? :D

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani ja pije codziennie ocet jabłkowy. Nie taki diabeł straszny....
    Ja piję dwie duże łyżki na pół szklanki wody.
    Na początku zatykalam nos teraz już mi nie przeszkadza, piję od 2 miesięcy.

Ani86 lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • smarta Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcjo, ja też pijam czasem, dodaje do tego jeszcze pół łyżki miodu i jest pyszne ;)

Ani86 lubi tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani86 wrote:
    Misi@ a powiedz jak sobie radziłaś z piciem octu jabłkowego? Bo ja sobie Noe wyobrażam. Fujka, ble :/ Ale bardzo chcę się pozbyć tych nawracających infekcji. Piłaś to codziennie czy tylko do owulacji? Nie wykręciło ci ust od tego kwasu? :D
    Piłam cały cykl z łyżeczką miodu :) na początku było straszne,ale później się przyzwyczaiłam do tego smaku :) Powodzenia :D

Ani86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki. Postaram się wypić to świństewko, ale będzie ciężko, oj będzie ;)

P.S: Oto nowa ja! Prawda, że przystojna? :)

Misi@, Asiula86 lubią tę wiadomość

• smarta Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się dzis pojawił piękny rozciągliwy. Mam nadzieję że jeszcze ze 4 dni i owulka w tym cyklu nadejdzie :)

Nieukowa, Misi@ lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc owulantki kochane :*
    Ale was milo poczytac po takiej przerwie... Mam coraz mniej czasu, tyje na potege to chodze czesto na basen, poza tym mam zajecia i sesja na uczelni przyszla :(

Aniu moze twojemu spadl test. przez ingerencje kochajacej mamusi? Tak go zestresowala, a w koncu to hormon ktory tez reaguje na emocje...

Anuska nawet jak dasz spokoj ze staramiami na jakis czas to moze jakies bzykanko rekreacyjne przypadkowo cos wam wyprodukuje?

Smarta trzymam kciuki za owu.

A ten ocet co go pijecie musi byc jablkowy? Ja bym mogla lykac litrami ale ryzowy, tak go lubie :) Albo wypijac bym mogla marynate z korniszonow! Ale jablkowy ble. Chyba ze z surowka ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to i ja sie pochwale, mam tłusciutkie endometrium i pecherzyk na prawym jajniku 20mm;) do dzieła:) oł jea;) podwyższył mi dawkę euthyroxu jedynie;) ale się cieszę;) uda się może...;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 19:38

Misi@, Asiula86, Lena83, Nieukowa, Katjaa, marissith, konwalianka, LaRa, cati, zizia_a, Krokodylica lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosiek wrote:

Hej,
    ja też o tym myślałam bo również baaardzo się garbię, ale rozmawiałam z fizjoterapeutką i mi to odradziła zdecydowanie bo jeśli prostujesz się na siłę to angażujesz nie te grupy mięśni, które powinnaś- w sensie powierzechowne zamiast głębokie.
    Ja zaczęłam chodzić na terapię manualną do fizjoterapeuty i widzę poprawę- ale wymaga to dużo pracy. :)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane my juz po :-)
    Jak dojade to napusze z kompa ;-)

Asiula86, marissith lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Anuska nawet jak dasz spokoj ze staramiami na jakis czas to moze jakies bzykanko rekreacyjne przypadkowo cos wam wyprodukuje?

No nigdy nie wiadomo, ale bzykanko będzie tylko rekreacyjnie :) A nuż jakąś wpadeczkę zaliczymy ;D

Nastka jesteś SUPER :) Wróżę Ci świetlaną przyszłość :) Nieukowa jak zmieniła avatara na super plemniory to od razu zaszła ;D

Asiula86, Nieukowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik to trzymamy kciuki
    Ani no z takim avatarem ocet jablkowy niestraszny ;p
    Aniu czekamy na info!
    Neukowa dobrze pisze Anuska rekreacyjnie do dziela ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik do dzieła!!!!!!!!!

Ania84 czekam na wiesci :)

Z reszta stukam sie lampka wina różowego ;)

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik trzymam kciuki!!!!!!!!!!

‹‹ 3428 3429 3430 3431 3432 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ