My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny, j się wyrwę tak jak filip z konopii, powiedzcie mi, czy któraś z Was korzystała z korektora postawy (w stylu pajączka, ale takiego bardziej ortopedycznego) ??? stwierdziłam, że strasznie się garbię i wygląda to koszmarnie..... jakieś rady?Rym-cym-cym... reaktywacja |GANG18+|
-
grosiek wrote:dziewczyny, j się wyrwę tak jak filip z konopii, powiedzcie mi, czy któraś z Was korzystała z korektora postawy (w stylu pajączka, ale takiego bardziej ortopedycznego) ??? stwierdziłam, że strasznie się garbię i wygląda to koszmarnie..... jakieś rady?
-
nick nieaktualnygrosiek wrote:dziewczyny, j się wyrwę tak jak filip z konopii, powiedzcie mi, czy któraś z Was korzystała z korektora postawy (w stylu pajączka, ale takiego bardziej ortopedycznego) ??? stwierdziłam, że strasznie się garbię i wygląda to koszmarnie..... jakieś rady?
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam z pracy. Padnieta. Nie wiem czy mnie coś nie rozklada. Chyba musze coś na wieczór musze sobie zapodać. Jestem w tym cyklu na dongu i inofoliku - zastanawiam się kiedy zacząć robić testy ovu.
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAni86 wrote:Misi@ a powiedz jak sobie radziłaś z piciem octu jabłkowego? Bo ja sobie Noe wyobrażam. Fujka, ble
Ale bardzo chcę się pozbyć tych nawracających infekcji. Piłaś to codziennie czy tylko do owulacji? Nie wykręciło ci ust od tego kwasu?
na początku było straszne,ale później się przyzwyczaiłam do tego smaku
Powodzenia
Ani86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc owulantki kochane :*
Ale was milo poczytac po takiej przerwie... Mam coraz mniej czasu, tyje na potege to chodze czesto na basen, poza tym mam zajecia i sesja na uczelni przyszla
Aniu moze twojemu spadl test. przez ingerencje kochajacej mamusi? Tak go zestresowala, a w koncu to hormon ktory tez reaguje na emocje...
Anuska nawet jak dasz spokoj ze staramiami na jakis czas to moze jakies bzykanko rekreacyjne przypadkowo cos wam wyprodukuje?
Smarta trzymam kciuki za owu.
A ten ocet co go pijecie musi byc jablkowy? Ja bym mogla lykac litrami ale ryzowy, tak go lubieAlbo wypijac bym mogla marynate z korniszonow! Ale jablkowy ble. Chyba ze z surowka
Anuśka lubi tę wiadomość
-
to i ja sie pochwale, mam tłusciutkie endometrium i pecherzyk na prawym jajniku 20mm;) do dzieła:) oł jea;) podwyższył mi dawkę euthyroxu jedynie;) ale się cieszę
uda się może...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 19:38
Misi@, Asiula86, Lena83, Nieukowa, Katjaa, marissith, konwalianka, LaRa, cati, zizia_a, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosiek wrote:dziewczyny, j się wyrwę tak jak filip z konopii, powiedzcie mi, czy któraś z Was korzystała z korektora postawy (w stylu pajączka, ale takiego bardziej ortopedycznego) ??? stwierdziłam, że strasznie się garbię i wygląda to koszmarnie..... jakieś rady?
Hej,
ja też o tym myślałam bo również baaardzo się garbię, ale rozmawiałam z fizjoterapeutką i mi to odradziła zdecydowanie bo jeśli prostujesz się na siłę to angażujesz nie te grupy mięśni, które powinnaś- w sensie powierzechowne zamiast głębokie.
Ja zaczęłam chodzić na terapię manualną do fizjoterapeuty i widzę poprawę- ale wymaga to dużo pracy. -
Nieukowa wrote:Anuska nawet jak dasz spokoj ze staramiami na jakis czas to moze jakies bzykanko rekreacyjne przypadkowo cos wam wyprodukuje?
No nigdy nie wiadomo, ale bzykanko będzie tylko rekreacyjnieA nuż jakąś wpadeczkę zaliczymy
Nastka jesteś SUPERWróżę Ci świetlaną przyszłość
Nieukowa jak zmieniła avatara na super plemniory to od razu zaszła
Asiula86, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blondik do dzieła!!!!!!!!!
Ania84 czekam na wiesci
Z reszta stukam sie lampka wina różowegoMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny