My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
niby tak ale w porównaniu z tym co mam aktualnie w domu to bajka bo moje mieszkanie wydaje mis ie przy tych inspiracjach mega graciarnią
potrzebuję czegoś jasnego i świeżego
i na teraz pomysłu na obiadspagetti odpada- było wczoraj i przedwczoraj
bo za dużo ugotowałam
-
a my oboje lubimy taki minimalizm, trochę przełamaliśmy tę surowość bo no w sypialni na scianie za lozkiem mamy ogromną fototapetę - pomost drewniany na jeziorze - daje wrazenie przestronnosci, ale generalnie mieszkanie w biei i delikatnej szarosci
Arienna, Blondik lubią tę wiadomość
MIMI84 -
MIMI84 wrote:a my oboje lubimy taki minimalizm, trochę przełamaliśmy tę surowość bo no w sypialni na scianie za lozkiem mamy ogromną fototapetę - pomost drewniany na jeziorze - daje wrazenie przestronnosci, ale generalnie mieszkanie w biei i delikatnej szarosci
a na obiad będzie chyba dziś zupka jarzynowa (tak mnie jakoś naszło)
-
Gdyby to bylo moje mieszkanie calkowicie a nie podnajmowane to bym sie bawila w takie dodatki
ze glowa mała!
ps. W skandynawkim stylu nie chodzi o minimaliizm , nie wiem gdzies to wyczytalaraczej chodzi o klinicznie czyte zestawienia , a raczej kupe roznych dodatkow ktore robia pelna kompozycje . A to ze wszystko jest proste i surowe to juz inna sprawa ;] JA mieszkam tutaj od paru lat widzialam juz rozne domy i powiem szczerze bylo moze ze dwa gdzie mi sie podobało... A zazwyczaj to zlepek babilotow i zagracania sobie mieszkania "Bo ładnie wyglada"
A pozniej wez posprzataj taka półkę w ktorej jest poustawiane 1000 figurek i wazonikow , ramek itd.. nie mowiac juz o tym ze przy dzieciach to jest wrecz niemożliwe !
Pieknie to wyglada na zdjeciu ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 12:52
-
nick nieaktualny
-
Arienna wrote:mega, właśnie tego potrzebuje teraz tylko musiałabym mieć jakieś 15 tysi na remont
a na obiad będzie chyba dziś zupka jarzynowa (tak mnie jakoś naszło)
Ile kasy nam na to poszło to aż nie chcę wspominać, a nie jesteśmy burżujami, mieszkanko standardowo na kredytale wykonczenie chcielismy juz za swoje, jeszcze czeka nas pare chudych miesiecy zeby wszystko dokonczyć, ale jest fajnie, jak tam wchodze to pędzę od razu do lazienki, jest cudna i uwaga -mam w niej okno
Arienna lubi tę wiadomość
MIMI84 -
ZUPA JARZYNOWA !! tez bym ugotowala ! ale moj sie domaga miesa ! bo od kilku dni jak nie nalesniki to rosół
Mam steki karkowki i co ja mam z tym zrobic
ps. moj ulubiony aktor , ogladam jakis stary film w ktorym jeszcze mial wlosyi stwierdzam.... lepiej wyglada bez !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 12:59
Katjaa, Blondik lubią tę wiadomość
-
MIMI- ja stwierdziłam że jak będziemy budować dom ( a mamy taki plan w przeciągu następnych 5 lat)to całe wyposażenie będzie z IKEI i koniec kropka i w stylu skandynawskim łącznie z meblami z drewnianych palet na tarasie
Cati- nie wiem co można z karkówki, mój teraz (nie)stetymusi jeść to na co ja mam ochotę
bo strasznie przejął się tym że lekarz kazał na siebie dmuchać i chuchać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 13:03
Blondik, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:łysy wygląda na młodszego- podobają mi się łysi są sexi szczególnie w garniturach
, moj kochany mezu ma zakola ale zastanawiam sie czy kiedys tez nie bedzie sobie robil fryzurki na 0
chodz to tez podono trzeba miec ladny krztalt glowy
oj... sexi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
6lama9 wrote:Mari
Tort mniamuśny...aaaaaale mi się teraz słodkiego chce a nie wolno
Wróciłam ze spaceru a tu tyle nadrukowane! Proszę tak nie pędzić bo jadę do sklepu i znów nie nadrobię hahahha
Bierze, któraś cynk i vit b complex?
Cały dzień bym przesiedziała tu z Wami a nie da rady, łaaaaaaaaaaaaaaaj?
Zaponiałam dodaćTęsknie do Was i do mojego laptopa!
i inofolik z dongiem tez
Katjaa lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
ja mam większość domu na bialo.. ale tak..po 3 latach to się nieco nudzi i strzeliliśmy sobie kominek i ścianę przy której stoi jadalniany stół na kolor wina.. mam jedną ścianę domu w oknach - jasno i fajnie..do czasu, gdy trzeba je umyć! okna od sufitu do ziemi.. kilka dni temu wytapetowaliśmy jedną ścianę w przedpokoju (też jest biały i duży..) na szaro w turkusowe pasy, bo nam się znudziła.. pokoje są kolorowe.. sypialnia w różnych odcieniach zieleni, od limonki po brąz, a pokój Tymka w odcieniach pomarańczu.. zmierzam do tego, że biel.. jak najbardziej, ale ile można
Ja nie lubię dla odmiany ikei..owszem, przyznam.. mam pokój Tymka urządzony po ikeowsku, bo taniej a wiadomo, jak jest z dziećmi, ale ogólnie wolę nie.. w salonie mam tylko stolik, kanapę, witrynę szklaną i fotele (+mega wielkie kolumny męża;/ i tv).. w jadalni tylko stół i krzesła.. tyle.. przestrzeń się przydaje, bo jak ma się małe dziecko, to niemal wszystkie leżaczki, wózki i inne zgadnijcie gdzie stoją?Arienna lubi tę wiadomość
-
cati wrote:oj tak
, moj kochany mezu ma zakola ale zastanawiam sie czy kiedys tez nie bedzie sobie robil fryzurki na 0
chodz to tez podono trzeba miec ladny krztalt glowy
oj... sexi
ja jakoś nie zawracam uwagi na to jaki ktoś ma kształt głowy podobają mi się łysi i tyle
mój mąż twierdzi że nie będzie chodził z zakolami i tyle