X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari przyznaję racje... piękne te inspiracje...

• Arienna Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niby tak ale w porównaniu z tym co mam aktualnie w domu to bajka bo moje mieszkanie wydaje mis ie przy tych inspiracjach mega graciarnią :P
    potrzebuję czegoś jasnego i świeżego :D

i na teraz pomysłu na obiad :P spagetti odpada- było wczoraj i przedwczoraj :P bo za dużo ugotowałam :P

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • MIMI84 Debiutantka

Wysłany: 21 stycznia 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my oboje lubimy taki minimalizm, trochę przełamaliśmy tę surowość bo no w sypialni na scianie za lozkiem mamy ogromną fototapetę - pomost drewniany na jeziorze - daje wrazenie przestronnosci, ale generalnie mieszkanie w biei i delikatnej szarosci

Arienna, Blondik lubią tę wiadomość

MIMI84
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MIMI84 wrote:
    a my oboje lubimy taki minimalizm, trochę przełamaliśmy tę surowość bo no w sypialni na scianie za lozkiem mamy ogromną fototapetę - pomost drewniany na jeziorze - daje wrazenie przestronnosci, ale generalnie mieszkanie w biei i delikatnej szarosci
    mega, właśnie tego potrzebuje teraz tylko musiałabym mieć jakieś 15 tysi na remont :/

a na obiad będzie chyba dziś zupka jarzynowa (tak mnie jakoś naszło :P )

ewebii4.png
  • cati Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby to bylo moje mieszkanie calkowicie a nie podnajmowane to bym sie bawila w takie dodatki :D ze glowa mała!

ps. W skandynawkim stylu nie chodzi o minimaliizm , nie wiem gdzies to wyczytala :D raczej chodzi o klinicznie czyte zestawienia , a raczej kupe roznych dodatkow ktore robia pelna kompozycje . A to ze wszystko jest proste i surowe to juz inna sprawa ;] JA mieszkam tutaj od paru lat widzialam juz rozne domy i powiem szczerze bylo moze ze dwa gdzie mi sie podobało... A zazwyczaj to zlepek babilotow i zagracania sobie mieszkania "Bo ładnie wyglada" ;D A pozniej wez posprzataj taka półkę w ktorej jest poustawiane 1000 figurek i wazonikow , ramek itd.. nie mowiac juz o tym ze przy dzieciach to jest wrecz niemożliwe ! :D
    Pieknie to wyglada na zdjeciu ;]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 12:52

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari - całusy z okazji imienim :)
    Mimi witaj.
    Kuźwa ale mam roboty w pracy, a wczoraj był u nas Audit.... koszmar i nerwówa.
    Ja chce na ciążowe L4

Katjaa, Blondik lubią tę wiadomość

• MIMI84 Debiutantka

Wysłany: 21 stycznia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    mega, właśnie tego potrzebuje teraz tylko musiałabym mieć jakieś 15 tysi na remont :/

a na obiad będzie chyba dziś zupka jarzynowa (tak mnie jakoś naszło :P )

Ile kasy nam na to poszło to aż nie chcę wspominać, a nie jesteśmy burżujami, mieszkanko standardowo na kredyt :) ale wykonczenie chcielismy juz za swoje, jeszcze czeka nas pare chudych miesiecy zeby wszystko dokonczyć, ale jest fajnie, jak tam wchodze to pędzę od razu do lazienki, jest cudna i uwaga -mam w niej okno :)

Arienna lubi tę wiadomość

MIMI84
  • cati Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZUPA JARZYNOWA !! tez bym ugotowala ! ale moj sie domaga miesa ! bo od kilku dni jak nie nalesniki to rosół :(

Mam steki karkowki i co ja mam z tym zrobic :/

ps. moj ulubiony aktor , ogladam jakis stary film w ktorym jeszcze mial wlosy :D i stwierdzam.... lepiej wyglada bez !

16fYd1a.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 12:59

Katjaa, Blondik lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • MIMI84 Debiutantka

Wysłany: 21 stycznia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wczoraj pieczarkowa, zajadał się mój jak wariat

MIMI84
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MIMI- ja stwierdziłam że jak będziemy budować dom ( a mamy taki plan w przeciągu następnych 5 lat)to całe wyposażenie będzie z IKEI i koniec kropka i w stylu skandynawskim łącznie z meblami z drewnianych palet na tarasie :D

Cati- nie wiem co można z karkówki, mój teraz (nie)stety :D musi jeść to na co ja mam ochotę :P bo strasznie przejął się tym że lekarz kazał na siebie dmuchać i chuchać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 13:03

Blondik, Izoleccc lubią tę wiadomość

ewebii4.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łysy wygląda na młodszego- podobają mi się łysi są sexi szczególnie w garniturach :D

cati lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • MIMI84 Debiutantka

Wysłany: 21 stycznia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna my tez kochamy palety, nawet myslelismy o lozku z palet ale zdecydowalismy ze praktyczniejsze bedzie z szufladami na posciel itp. Podobnie postrzegamy piękno ;)

MIMI84
  • cati Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    łysy wygląda na młodszego- podobają mi się łysi są sexi szczególnie w garniturach :D
    oj tak :D , moj kochany mezu ma zakola ale zastanawiam sie czy kiedys tez nie bedzie sobie robil fryzurki na 0 ;D chodz to tez podono trzeba miec ladny krztalt glowy :D oj... sexi :D

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ło jaka impra :D
    Ari dzięki, ja biore dinki, Ty pij piccolo :D :D :D
    mam stolik z palety, Tatko mi zrobił na takich wielkich kółkach :) ale ja nie mam stylu skandynawskiego, mam styl eklektyczny, czyli ikea obok antyków i palety

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie mam nic z Ikei, bo u nas jej nie ma, a najbliższa w Warszawie i lekko nie opłaca się jechać :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry..........

a wszystkim AGOM wszystkiego naj naj najlepszego:)

Arienna, Katjaa lubią tę wiadomość

• smarta Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6lama9 wrote:
    Mari :-D Tort mniamuśny...aaaaaale mi się teraz słodkiego chce a nie wolno :-P

Wróciłam ze spaceru a tu tyle nadrukowane! Proszę tak nie pędzić bo jadę do sklepu i znów nie nadrobię hahahha

Bierze, któraś cynk i vit b complex?

Cały dzień bym przesiedziała tu z Wami a nie da rady, łaaaaaaaaaaaaaaaj?

Zaponiałam dodać <3 Tęsknie do Was i do mojego laptopa!
    ja biore ;) i inofolik z dongiem tez

Katjaa lubi tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam większość domu na bialo.. ale tak..po 3 latach to się nieco nudzi i strzeliliśmy sobie kominek i ścianę przy której stoi jadalniany stół na kolor wina.. mam jedną ścianę domu w oknach - jasno i fajnie..do czasu, gdy trzeba je umyć! okna od sufitu do ziemi.. kilka dni temu wytapetowaliśmy jedną ścianę w przedpokoju (też jest biały i duży..) na szaro w turkusowe pasy, bo nam się znudziła.. pokoje są kolorowe.. sypialnia w różnych odcieniach zieleni, od limonki po brąz, a pokój Tymka w odcieniach pomarańczu.. zmierzam do tego, że biel.. jak najbardziej, ale ile można :)

Ja nie lubię dla odmiany ikei..owszem, przyznam.. mam pokój Tymka urządzony po ikeowsku, bo taniej a wiadomo, jak jest z dziećmi, ale ogólnie wolę nie.. w salonie mam tylko stolik, kanapę, witrynę szklaną i fotele (+mega wielkie kolumny męża;/ i tv).. w jadalni tylko stół i krzesła.. tyle.. przestrzeń się przydaje, bo jak ma się małe dziecko, to niemal wszystkie leżaczki, wózki i inne zgadnijcie gdzie stoją? :)

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Arienna Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    oj tak :D , moj kochany mezu ma zakola ale zastanawiam sie czy kiedys tez nie bedzie sobie robil fryzurki na 0 ;D chodz to tez podono trzeba miec ladny krztalt glowy :D oj... sexi :D
    nie trzeba :D ja jakoś nie zawracam uwagi na to jaki ktoś ma kształt głowy podobają mi się łysi i tyle :D mój mąż twierdzi że nie będzie chodził z zakolami i tyle :D

ewebii4.png
  • smarta Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam w domu kolorowo. W sumie to nie mam żadnej ściany białej - tylko podłogę i trochę płytek w łazience

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
‹‹ 3432 3433 3434 3435 3436 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ