My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też lubie łysych, mają w sobie coś takiego mrrraaaaaauuuuuu. Może to tak podświadomie, łysy = dużo testosteronu od którego wyłysiał
Ja lubię kolorowe ściany. Salon mam pomarańcz z bronzem a sypialnia ciemny czerwony i herbaciany. Jak będę miała swoje mieszkanko to chce mieć takie mega wielkie szafy żeby w końcu wszysko w nich zmieścć i jak najmniej bibelotów.
Nie chce mi się pracować buuuuu
Dziewczynki trzymajcie kciuki, jutro mąż ma jakąś konsultację i jak lekarz stwierdzi że nie trzeba interwencji chirurgicznej to go w piątek wypuszczą do domku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 13:48
Arienna, konwalianka, Blondik lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
ja też lubię kolory tylko brakuje mi w bloku przestrzeni może dlatego ten skandynawski styl mnie tak zauroczył
a łysi - owszem marrrrrraaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu
trzymam kciukasy mocno :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 13:50
-
nick nieaktualnya ja mam remont remont remont..... końca nie widać. robimy wszystko sami bo kasa się liczy. i pokoje wszystkie mam białe bo pojęcia teraz nie mam jak je urządzić. jedna sypialnie a reszta?? ale kuchnia tez będzie biała. meble. podobają mi się białe własnie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arienna, Choco - a to ja myslalam ze jestem dziwna
ze podobaja mi sie łysi
Moj poki co jeszcze sposob znalazlzapuscil włosy
fajnei tak zaczesuje i swietna fryzura z tego wychodzi
Arienna, choco lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMari sto lat, sto lat ...
i dziekuje za poczestunek..mniamm
Katjaa ja w szczesliwym cyklu bralam donga i infolik a maz androwit plus
Aniu trzymam kciuki bywszystko sie powiodlo
I wszystkie tule i zarazam...tylko ostroznie bo zlapalam angine a tym zarazac nie chcemarissith, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki Wy moje ulubione
Wszystkim Agom i Agnieszkom wszystkiego co NAJ NAJ
Ja też lubię taki lekko skandynawski stylW moim domu dominuje biel i szarość no i ascetyzm
Nie lubię bibelotów, a jakbym miała to wszystko odkurzać to szlag by mnie trafił i wywaliła bym toto po pierwszym sprzątaniu
Ja dzisiaj byłam na pierwszym treninguZapisałam się do Mrs.Sporty i bardzo mi się tam podoba. Wypociłam się porządnie i czuję się świetnie, a najlepsze jest to, że chodzą tam wyłącznie kobiety, więc nie muszę się stresować i mogę się spokojnie skupić na ćwiczeniach
A co tu się działo jak mnie nie było? Tęskniłyście za mną troszku????
No i witam nową koleżankęMimik tu jest super
Misi@, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny te niektore dziewczyny..naprawde sa dziwne delikatnie ujmujac.ech tez mnie czasem wkurza, ze nie szanuja innych. Na wrzesniowkach2015 np.krytykuja dziewczyne, ktora troche sie martwi (ale bez przesady), kt 4 razy poronila...ja pi...co za dziewczyny, fochuja strasznie najpierw pisza ze maja sie niemartwic bo myslenie negatywne to samospelniajace sie proroctwo i ronila pewnie dlatego ze sie stresowala, a potem sie fochuja bo ktos im zwroci uwage, ze to nie na miejscu...booszeee
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 19:26
-
cati wrote:Anuśka pytanie
my bysmy nie tesknily
:*
Misi@ ja nie zaglądam prawie wogóle na inne wątki bo takie zrypane baby się tam trafiają, że masakra... U nas jest najlepiej
6lama9, Krokodylica, cati, Izoleccc, Katjaa lubią tę wiadomość
-
O rany jak czas zasuwa. Wpadam na chwilkę do Was, jest tu kto?! Ju-huuuuuu! Haaaa-lo?!
Mam kłopot, czy lepiej czekać na efekty po inofolicu i reszcie czy też robić cykle z luteiną od 16 dc? Nie wiem już sama. Zawiłe to wszystko, to moje niezdecydowanie.
JEJU ja piję tylko inofolic ale też się zastanawiam nad tym tańszym odpowiednikiem.
Muszę się rozejrzeć po forach i poznać opinie o tych specyfikach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 07:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzoleccc wrote:Wyście tu widzę ostro imprezowały jak ja w pracy siedziałam...
No cóż to muszę nadgonićZapijam Ketonal czerwonym winkiem i zaczynam kolejny cykl.
Hej ho...
My ostro imprezowałyśmy?! Przy tobie to się chowamyketonal i winko nieźle
Dzięki raz jeszcze za życzenia, ja chcę tylko groszkaMona_M, Katjaa lubią tę wiadomość