My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny6lama9 wrote:MALENq
Niech Ci zapisze na receptę srebro koloidalne na takiej siateczce, atrauman jak nie to ja Ci wyślę szybciutko kurierem jakby coś. To srebro można wkładać do środka ( nawet w głębokie rany) i powoduje szybkie oczyszczanie się i ziarninowanie. Argosulfan na już jak coś możesz użyć tylko czy przenika do mleka matki nie wiem. Trzeba to sprawdzić, dziś spróbuj to wypłukać solą fizjologiczną albo jak masz to octaniseptem. Bez żadnych obaw, że coś sobie narobisz. Lekarz zrobi najpierw to samo. Nic się nie martw, nikt Cie nie będzie na nowo kroił kochana.
Strasznie jakoś dziś. Malenq ściskam...Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:właśnie robie reorganizację mieszania pod jutrzejsze party;) oprózniam moja jedna szafe, zeby bylo gdzie kurtki wieszac i skladam ubrania na kupke. buty, ktore sie nie pomieszca do przedpokoju ulokuje do wanny... niby mam zastawe na tyle osob, talerzyki an tort itp ale dokupilam tez papierowe. zrobilam trzy mega wielkie salatki, nakupowalam roznych zagryzek...zamowimy chyba 10 pizz... no i wódeczka;) kupilismy okazyjnie finlandie w butelkach 1,75l
za 89 zł flaszka. mamy trzy;)juz się mrożą
jak to się mówi będzie grubo;)
chyba mi trzeba imprezy ale nic na horyzoncie. fajne są imprezki w takich mieszkaniach. bedzie odjazdowo. nie ma wątpliwości -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Malenq mi położna ostatnio też mówiła tak jak lama pisze, żeby octeniseptem psikać sobie. Zasłonić dłonią kaśkę i psikać.
Malenq na gojenie dobrze robi aloes świeży. ale nie dam sobie ręki uciąć że tam pomoże. bo na rany to stosowałam osobiście i rewelacja. a na śluzówkę w buzi przy różnych aftach pięknie goi.Malenq lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:No patrz to ci przyjaciel.... Nie zapłacisz to nie wyznaczy eh do studni z nim
Nieukowa lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Malenq wrote:Mona oplułam monitor buhahahahahahahahah dzięki za poprawę humorku...awatar świetny...
Anast.......mała ma się coraz lepiej, gorzej ze mną...szwy tydzień temu zdjęte, a ja wczoraj zauważyłam ropę i siup lusterkiem i co??? jeden się rozszedł i jest dziura....jutro mam gina......boję się ponownego cięcia, szycia i antybiotyku....
wtedy mleko będę ściągać i wylewać............
ech wyć się chce.............. -
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Dziewczynki musze sie pochwalic zdałam dzis angielski .. na 75% gramatyka, 89% slownictwo czytanie 80%marissith, konwalianka, choco, Malenq, Misi@, Izoleccc, Nieukowa, 6lama9, Asiula86, LaRa, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny