My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
choco wrote:Też miałam kiedyś problem z wrastającymi paznokciami, ale nigdy nie dałam sobie zdjąć. Później nauczyła się je odpowiednio obcinać/wycinać. Na razie mam spokój.
Dziewczyny postanowiłam przechytrzyć systemzawsze @ przychodziła w dniu wyznaczonym przez OF, nawet jak moje obliczenia mówiły co innego. W tym miesiącu nie wykupiłam abonamentu więc OF nie wyznaczył mi terminu @
Niestety się nie udało bo moje plaminiki są akurat hospitalizowanea bez sexu podobno nie da rady.
-
Izoleccc wrote:Ja dzisiaj pierwszy raz w życiu wzięłam urlop na żadanie
Obudziłam się rano z bólem brzucha- jak zwykle podczas @ i tak sobie pomyślałam, że znowu "naćpam się" Ketonalem i będę ledwo przytomna męczyć się w pracy. Bez sensu...
To i napisałam SMS do mojego szefa ( o 5:30 rano) żeby mnie się dzisiaj nie spodziewać w pracyChoć mam nadzieję, że to ostatni raz kiedy muszę brać wolne z powodu @...
Miłego członka
Te, które mogą- pamiętajcie, że dzisiaj czwartek -
Dziewczęta uważajcie z tym dongiem. Ja brałam rok temu 1x1 od @ do owulacji. Cieszyłam się, bo wreszcie czułam jajniki, ale po pewnym czasie zaczęły mnie strasznie boleć, a @ to masakra jakaś była. Zapytałam ginkę, a ona mi na to, ze pewnie mam endometriozę i dong mi ją powiększył, bo to jest czysty estrogen. Przeraziłam się, zapisałam się na laparo i okazało się, ze mam tam wszystko zrośnięte, ogólnie koszmarna endometrioza, która, jak stwierdził chirurg w szalonym tempie w ostatnim czasie musiała się pojawić, bo miałam takie białe narośle (co najwyraźniej świadczy, że świeże). Także trzeba to z umiarem stosować (ja brałam dwa cykle), szczególnie, jak ma się bolesne @, bo to moze wskazywać na endo.
A tak ogólnie to miłego dnia!vanessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z dongiem trzeba ostrożnie, fitoestrogeny wpasowywują się w miejsce dziur estrogenowych w naszym organizmie ale nie w każdym typie np PCOS jest estrogen potrzebny. Są dwie odmiany PCOS insulinozależne i nieinsulinozależne. Zależy jaki typ posiadamy taką suplementację zastosujemy. Nadmiar estrogenów podnosi ryzyko nowotworów estrogenozależnych. U mnie dong powodował wzrost wagi. No i nie działał, bo jajniki tak czy siak insuliną uśpione, że tak to w skrócie i potocznie ujmę. W lnianym siemieniu mamy tez fitoestrogeny, choć w mniejszej ilości.
Mam donga w domu i może kiedyś jeszcze spróbuję ale póki co się z niego wyleczyłam. Maca jest zdrowsza chyba. Myślę, że u zdrowych dziewczyn może on podkręcić endo i wspomóc dojrzewanie pęcherzyków, u tych z kłopotami już trudniej.
Katjaa lubi tę wiadomość
-
W temacie o wycieku nasienia
"Ja od 3lat tamowalam lecialam zapalic i wracalam do lozka, w październiku mialam operacyjnie usuwana ciaze jajowodowa lekarz mowil ze 3miesiace i sie uda nie wierzylam mu i zaczelam lezec z chusteczka a na boku to nie radze dziewczyny gdyz właśnie ja wtedy usypialam na lewym i lewy jajowod wlasnie byl zaciazony a jak wiadono macica jest na srodku a nie po bokach zycze wam wytrwalosci w staraniach i 3mam kciuki"
- chyba nie będę spacerować po ovu hahahhahhkonwalianka, Blondik, Katjaa, cati, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny6lama9 wrote:W temacie o wycieku nasienia
"Ja od 3lat tamowalam lecialam zapalic i wracalam do lozka, w październiku mialam operacyjnie usuwana ciaze jajowodowa lekarz mowil ze 3miesiace i sie uda nie wierzylam mu i zaczelam lezec z chusteczka a na boku to nie radze dziewczyny gdyz właśnie ja wtedy usypialam na lewym i lewy jajowod wlasnie byl zaciazony a jak wiadono macica jest na srodku a nie po bokach zycze wam wytrwalosci w staraniach i 3mam kciuki"
- chyba nie będę spacerować po ovu hahahhahh
6lama9, cati lubią tę wiadomość
-
o matko;) a ja spie tylko na boku;)
jak mówicie, że moje jajo pęknie, to Wam wierzę, ale póxniej Wam się oberwie za torbiel jakby co, hehe;)
jutro mamy kolejna imprezkę z okazji urodzin męża;) bedzie tort supermen i 22 osoby...na naszym małym M o wielkości 34m2... extra co;) -
Ktoś szukał obiektu do badań, do pracy nad ludkiem udzielającym innym porad psychologicznych? Może ja, na to wychodzi
Proponuję ćwiczenia, i inne techniki pracy nad sobą hahhahahah no to się kwalifikuję a co
Oczywiście żartuje ale na to wychodzi, że każda z nas jak sobie wzajemnie pomagamy w różny sposób może być brana pod uwagę w Twojej pracy:-)
-
nick nieaktualny