My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny mam do Was pytanie, bo widzę że tu sporo doświadczonych jest
czy na usg oczywiście dopochwowym widać czy jest wszystko ok z jajnikami? W sensie czy są drożne i produkują jajeczka? Bo ja co rok chodzę na takie usg i Pani doktor mówi że jest wszystko ok, ale teraz jak się staram od paru miesięcy to się zaczynam zastanawiać. Do tego mam podwyższoną prolaktynę (42) i łykam to świństwo bromergon. Nie wiem sama co mam zrobić ze sobą
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dziń dybry
Nie będę wracać ale która to brała donga 3X7 dziennie?.
Pisała, że zaczyna po @ i bierze przez 10 dni, albo brała.
Nie umiem się połapać dziś ale 3x7 to pewnie 3x1 tak?.
Żeby sobie nikt krzywdy tu nie robił. Moje wariatki
Za chwilę biorę się za robienie gołąbków- znów będzie mokro.Cała kuchnia wtedy nieco pływaJak ja to robię? Nie pytajcie:-)
No i news, zaczyna mi się ciągnąć mój kremowy śluz, czyżby to znaczyło, że coś się zadzieje niedługo czy to fałszywy alarm?
Szyjka cały czas od zakończenia @ wysoko- tej cholery to ja nigdy nie zrozumiem, źle jej na dole? Mogłaby tak zostać do owulki i wtedy podskoczyć
Ni w tę ni w drugę stronę ta pogoda nie chce ruszyć heh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 07:29
Arienna lubi tę wiadomość
-
dziewczynki potrzebuję z życia wzięte przykłady nieetycznego zachowania psychologa lub kogoś kto nie powinien udzielać porad psychologicznych a udziela.... muszę napisać pracę zaliczeniową z etyki
6lama9 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane, ja się czuję coraz gorzej. Katar to najgorsze co może być. Weekend na pewno przeleze w łóżku. Pytałam wczoraj czy dużą tragedią byłoby gdybym się jednak rozłożyła - dużą, więc muszę się trzymać.
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
Carolajna wrote:dziewczyny mam do Was pytanie, bo widzę że tu sporo doświadczonych jest
czy na usg oczywiście dopochwowym widać czy jest wszystko ok z jajnikami? W sensie czy są drożne i produkują jajeczka? Bo ja co rok chodzę na takie usg i Pani doktor mówi że jest wszystko ok, ale teraz jak się staram od paru miesięcy to się zaczynam zastanawiać. Do tego mam podwyższoną prolaktynę (42) i łykam to świństwo bromergon. Nie wiem sama co mam zrobić ze sobą
-
nick nieaktualny6lama9 wrote:Dziń dybry
Nie będę wracać ale która to brała donga 3X7 dziennie?.
Pisała, że zaczyna po @ i bierze przez 10 dni, albo brała.
Nie umiem się połapać dziś ale 3x7 to pewnie 3x1 tak?.
Żeby sobie nikt krzywdy tu nie robił. Moje wariatki
Za chwilę biorę się za robienie gołąbków- znów będzie mokro.Cała kuchnia wtedy nieco pływaJak ja to robię? Nie pytajcie:-)
No i news, zaczyna mi się ciągnąć mój kremowy śluz, czyżby to znaczyło, że coś się zadzieje niedługo czy to fałszywy alarm?
Szyjka cały czas od zakończenia @ wysoko- tej cholery to ja nigdy nie zrozumiem, źle jej na dole? Mogłaby tak zostać do owulki i wtedy podskoczyć
Pozdrawiam z pochmurnego łopolskiego
Ni w tę ni w drugę stronę ta pogoda nie chce ruszyć heh
Lama - a czemu ci chałupa pływa od gołądków. Weź zrób takie bez zawijania pieczone w piekarniku. Pyyyychota i nie trzeba się ganiać z parzeniem lisci zawijaniem itp a smakują tak samo. Ja jestem od nich uzależniona
A to nie Misi@ tak Dongowała? Ja od marca strzelę se donga, a co
Katjaa - tulić? TulęTzn tyłem mocno
Mój będzie marzec .... (chociaż wolałabym kwiecień to dziecię byłoby z 2016 już).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 12:16
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki Mona ale w tamtym cyklu wolelismy poszaleć niż z automatu robić jak co cykl i nie mam doła dlatego
i udało się
wypoczelismy, nacieszylismy się sobą i zaczynamy działać z dongiem inofolikiem i witaminkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 12:33
Mona_M, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:oj dziewczynki nie wybrzydzać
Mona, to do Ciebie
Katja to i ja tulę i trzymam kciuki za luty!może być grudniowe dziecko, będę miała na urodziny
Katjaa - no to super.
Powiem Wam że ja juz nie pamiętam co to sex. Mąz zrobil mi wczoraj na złość i nie dał się dotknąć (taka zemsta). Bogu dzięki moje libido sięga dna co mu rano oznajmiłam.Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To ja już tłumaczę, fakt gołąbki robię zawijane i z parzonej kapusty ale tylko dlatego, że u mnie są podpiekane na maśle, później parowane i w końcu do smaku dodajemy odrobinę cukru i jeszcze podpiekamy więcej liści, sos zagęszczamy i mamy takie w sosie własnym, bez żadnych pomidorów itp.
No to jak to było 3x1 przez 7 dni to jak ja to czytałam?hahahhahh
Mona piąteczka, Ty Macierewicza wyczytałaś a ja jeszcze coś innego.
Takie z piekarnika tez robiłam ale jak robię raz na jakiś czas, to dużą ilość takich tradycyjnych.
Mona_M, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLamka ja nigdy nie jadłam takich w sosie własnym. Za to pomidory kocham w każdej postaci (oprócz suszonych)
Idź spać jak źle czytasz
Ale jestem głodna i zmęczona. Dzisiaj zjem warzywa z patelnii zapiję Colą a co. Dziecko pewnie zostanie u babci to chata wolna.6lama9 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Cześć Anastazja
u mnie tak sama nie wiem jakmdli mnie od hormonów strasznie
A jak u Ciebie skarbie? Jak zdrówko? Kiedy testujesz? Temperaturkę masz ładnąKrokodylica, Misi@, konwalianka, marissith, choco lubią tę wiadomość