My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:witam witam;) coś mi to moje jajo nie chce chyba peknac;/ temperatura niziutka..czyzby sie szykowala torbiel? eh...zapał mi trochę opadł;/
pamietaj ze tempka moze skoczyc po owulce nawet 3 dni pobyla napewno
-
A tak wogole to dziń dybry ..
kto pamieta z jakiego to serialu ??
Mona_M, Arienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:Blondik nie stresuj się na pewno jeszcze odbije
Marissith jak się czujesz
u mnie tak sama nie wiem jakmdli mnie od hormonów strasznie
A jak u Ciebie skarbie? Jak zdrówko? Kiedy testujesz? Temperaturkę masz ładnąAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:A tak wogole to dziń dybry ..
kto pamieta z jakiego to serialu ??
Konwalijka, mój małż zapłacil kupe kasy chirurgowi i teraz ma spokój, ale co sie ociepriał i o latał do kosmetyczki..... Nogi moczył w wodzie z sodą. No ale po zabiegu tez go bardzo bolało z tego co pamiętam. Tyle że on mógł łykać prochy.
-
nick nieaktualnyDzień dobry!!!
Blondik Kochana... jak zaraz ta tempka skoczy to już nie opadnie przez 9 m-cy więc spokojnie, nic nie przyspieszysz sama
Dziewuszki a ja mam 30 i co???Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 09:24
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Dzień dobry!!!
Blondik Kochana... jak zaraz ta tempka skoczy to już nie opadnie przez 9 m-cy więc spokojnie, nic nie przyspieszysz sama
Dziewuszki a ja mam 30 i co???
Katja, jak to co? 3+0=3Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
Mona_M wrote:Ja pamiętam
Konwalijka, mój małż zapłacil kupe kasy chirurgowi i teraz ma spokój, ale co sie ociepriał i o latał do kosmetyczki..... Nogi moczył w wodzie z sodą. No ale po zabiegu tez go bardzo bolało z tego co pamiętam. Tyle że on mógł łykać prochy. -
Też miałam kiedyś problem z wrastającymi paznokciami, ale nigdy nie dałam sobie zdjąć. Później nauczyła się je odpowiednio obcinać/wycinać. Na razie mam spokój.
Dziewczyny postanowiłam przechytrzyć systemzawsze @ przychodziła w dniu wyznaczonym przez OF, nawet jak moje obliczenia mówiły co innego. W tym miesiącu nie wykupiłam abonamentu więc OF nie wyznaczył mi terminu @
Niestety się nie udało bo moje plaminiki są akurat hospitalizowanea bez sexu podobno nie da rady.
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj pierwszy raz w życiu wzięłam urlop na żadanie
Obudziłam się rano z bólem brzucha- jak zwykle podczas @ i tak sobie pomyślałam, że znowu "naćpam się" Ketonalem i będę ledwo przytomna męczyć się w pracy. Bez sensu...
To i napisałam SMS do mojego szefa ( o 5:30 rano) żeby mnie się dzisiaj nie spodziewać w pracyChoć mam nadzieję, że to ostatni raz kiedy muszę brać wolne z powodu @...
Miłego członka
Te, które mogą- pamiętajcie, że dzisiaj czwartek -
choco wrote:Ja też pamiętam
"allo allo"
"Rynczka od trymny mi się urwła"matko kiedys to był serial ktorego nie ominelam
ja dzis w domku .choco lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny jestem tu nowa. Za 3 miesiące skończę 29 lat. To jest mój 4 cs o pierwsze dzieciątko
Trochę jestem podłamana i postanowiłam dołączyć żeby powspierać się w gronie osób które maja podobne problemy. Pozdrawiam
Katjaa, 6lama9, Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzoleccc wrote:Katjaa, zapraszam do Wroc. Zapasy mam zrobione ale chętnie się podzielę. Pod warunkiem, że to ostani raz
Potem @ już nie chcemy.
no mam nadzieję że to ostatnia @ a potem 9 m-cy spokoju
-
nick nieaktualny