My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
6lama9, u nas jest problem po mojej stronie. Ovulacja występuje tylko ze wspomaganiem tzn, clo, menopur i pregnyl na pęknięcie, a po ovu luteina. Oprócz tego mam wysoką prolaktynę na zbicie której zażywam bromergon. Męża żołnierzyki bez problemu.
-
Blondik wrote:o matko;) a ja spie tylko na boku;)
jak mówicie, że moje jajo pęknie, to Wam wierzę, ale póxniej Wam się oberwie za torbiel jakby co, hehe;)
jutro mamy kolejna imprezkę z okazji urodzin męża;) bedzie tort supermen i 22 osoby...na naszym małym M o wielkości 34m2... extra co;)
O raaaany22 osoby?! Będzie wesoło i oby nikt nie próbował zapalić papieroska w takim tłumie bo uszy natrę, naszą blondiczkę truć. Nie pozwól kochana, a będziecie się przemieszczać ruchem okrężnym wokoło stołu, by każdy miał szansę trafić do toalety hi hi hi taką miałam wizję ale już u kogoś z moich znajomych też gęsto było i chyba taki pomysł padł
Udanej imprezy a jak wszyscy wyjdą.....:p. z mężem Ty zatańczysz solo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 18:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMona oplułam monitor buhahahahahahahahah dzięki za poprawę humorku...awatar świetny...
Anast.......mała ma się coraz lepiej, gorzej ze mną...szwy tydzień temu zdjęte, a ja wczoraj zauważyłam ropę i siup lusterkiem i co??? jeden się rozszedł i jest dziura....jutro mam gina......boję się ponownego cięcia, szycia i antybiotyku....
wtedy mleko będę ściągać i wylewać............
ech wyć się chce..............cati lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybąbel wrote:Hej Kochane,
dawno nie pisałam. Dzisiaj odebrałam betę po drugiej inseminacji ... niestety znowu się nie udało. Nie wiem co robić dalej, czy iść za ciosem, czy odpocząć trochę ... dół na maksa.
Chyba chodzimy do tego samego gina... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMari samo raczej się nie zrośnie....zobaczymy co na to gin jutro powie....
Dziękujemy skarby....Konstancja rośnie, dokazuje i dzisiaj odpadł pępuszek..
ja padam na pyszczek, mała spała sama w łóżeczku w nocy, a ja co 10min się budziłam sprawdzać czy wszystko ok.....oczka mi się zamykają...
kochane 3 mam kciuki za styczniowo-lutowe cykle:)Blondik, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
właśnie robie reorganizację mieszania pod jutrzejsze party;) oprózniam moja jedna szafe, zeby bylo gdzie kurtki wieszac i skladam ubrania na kupke. buty, ktore sie nie pomieszca do przedpokoju ulokuje do wanny... niby mam zastawe na tyle osob, talerzyki an tort itp ale dokupilam tez papierowe. zrobilam trzy mega wielkie salatki, nakupowalam roznych zagryzek...zamowimy chyba 10 pizz... no i wódeczka;) kupilismy okazyjnie finlandie w butelkach 1,75l
za 89 zł flaszka. mamy trzy;)juz się mrożą
jak to się mówi będzie grubo;)
Malenq lubi tę wiadomość
-
MALENq
Niech Ci zapisze na receptę srebro koloidalne na takiej siateczce, atrauman jak nie to ja Ci wyślę szybciutko kurierem jakby coś. To srebro można wkładać do środka ( nawet w głębokie rany) i powoduje szybkie oczyszczanie się i ziarninowanie. Argosulfan na już jak coś możesz użyć tylko czy przenika do mleka matki nie wiem. Trzeba to sprawdzić, dziś spróbuj to wypłukać solą fizjologiczną albo jak masz to octaniseptem. Bez żadnych obaw, że coś sobie narobisz. Lekarz zrobi najpierw to samo. Nic się nie martw, nikt Cie nie będzie na nowo kroił kochana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 19:33
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny