X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • bąbel Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6lama9, u nas jest problem po mojej stronie. Ovulacja występuje tylko ze wspomaganiem tzn, clo, menopur i pregnyl na pęknięcie, a po ovu luteina. Oprócz tego mam wysoką prolaktynę na zbicie której zażywam bromergon. Męża żołnierzyki bez problemu.

20101016580117.png
  • 6lama9 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    o matko;) a ja spie tylko na boku;)

jak mówicie, że moje jajo pęknie, to Wam wierzę, ale póxniej Wam się oberwie za torbiel jakby co, hehe;)

jutro mamy kolejna imprezkę z okazji urodzin męża;) bedzie tort supermen i 22 osoby...na naszym małym M o wielkości 34m2... extra co;)

O raaaany :-) 22 osoby?! Będzie wesoło i oby nikt nie próbował zapalić papieroska w takim tłumie bo uszy natrę, naszą blondiczkę truć. Nie pozwól kochana, a będziecie się przemieszczać ruchem okrężnym wokoło stołu, by każdy miał szansę trafić do toalety hi hi hi taką miałam wizję ale już u kogoś z moich znajomych też gęsto było i chyba taki pomysł padł :-)

Udanej imprezy a jak wszyscy wyjdą.....:p O.o. z mężem Ty zatańczysz solo :-) <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 18:42

• 6lama9 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brałam bromergon, świństwo, do tego brałam jednocześnie metforminę i dianę i powiem Ci mix wybuchowy, nigdy się tak źle nie czułam! No i nic ten akurat zestaw nie pomógł. Mam więcej włosia na sobie niż przed tym leczeniem pożal się Boże.

• 6lama9 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa81 później się dziewczyna zorientowała, że głupota to jest, dziewczyny jej to wytłumaczyły. Na koniec przyznała, że miała guza ileś tam cm i to przez to. Mniejsza ale fajnie się czyta , jak opowieści z ciemnogrodu :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmieniłam avatar nie mogłam się powstrzymać.

Malenq, Izoleccc lubią tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik milej imprezki ;) i niech ktoś z tego tłumu pomoże ci posprzątać po ;)

Babel tyle już przeszłas, nie poddawaj się a nóż jesteś już prawie na mecie. Wspieram i walcz dalej

bąbel lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Buziaki skarby.................:)
    I jak się ma słodki kosialek?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Zmieniłam avatar nie mogłam się powstrzymać.
    Straszny i zabawny zarazem, podziwiam za odwagę ale nie wróżę mu długiej przyszłości ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu?

cati lubi tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo w ciąży trzeba patrzeć na ładne rzeczy a nie straszne, wiec trzymam kciuki za zmienienie avatara ;)

konwalianka, Lianna, Blondik, Mona_M lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Lianna Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbel, odpocznij trochę, jeśli czujecie taką potrzebę. A potem konsultacja z lekarzami, Wasz instynkt i... do celu... <3

PWZJp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona oplułam monitor buhahahahahahahahah dzięki za poprawę humorku...awatar świetny...

Anast.......mała ma się coraz lepiej, gorzej ze mną...szwy tydzień temu zdjęte, a ja wczoraj zauważyłam ropę i siup lusterkiem i co??? jeden się rozszedł i jest dziura....jutro mam gina......boję się ponownego cięcia, szycia i antybiotyku....
    wtedy mleko będę ściągać i wylewać............
    ech wyć się chce..............

cati lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bąbel wrote:
    Hej Kochane,
    dawno nie pisałam. Dzisiaj odebrałam betę po drugiej inseminacji ... niestety znowu się nie udało :-(. Nie wiem co robić dalej, czy iść za ciosem, czy odpocząć trochę ... dół na maksa.
    Przykro mi Bąbel
    Chyba chodzimy do tego samego gina...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona co za avatar stylowy...
    Anastazja trzymam mocno kciuki!!!
    Malenq :( oby zagoiło się samo, a jak Kosia?

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari samo raczej się nie zrośnie....zobaczymy co na to gin jutro powie....
    Dziękujemy skarby....Konstancja rośnie, dokazuje i dzisiaj odpadł pępuszek..:)
    ja padam na pyszczek, mała spała sama w łóżeczku w nocy, a ja co 10min się budziłam sprawdzać czy wszystko ok.....oczka mi się zamykają...

kochane 3 mam kciuki za styczniowo-lutowe cykle:)

Blondik, Misi@ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Czemu?

ale piękny avatar... no nie mogę hahaha super

• Blondik Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie robie reorganizację mieszania pod jutrzejsze party;) oprózniam moja jedna szafe, zeby bylo gdzie kurtki wieszac i skladam ubrania na kupke. buty, ktore sie nie pomieszca do przedpokoju ulokuje do wanny... niby mam zastawe na tyle osob, talerzyki an tort itp ale dokupilam tez papierowe. zrobilam trzy mega wielkie salatki, nakupowalam roznych zagryzek...zamowimy chyba 10 pizz... no i wódeczka;) kupilismy okazyjnie finlandie w butelkach 1,75l :) za 89 zł flaszka. mamy trzy;)juz się mrożą:) jak to się mówi będzie grubo;)

Malenq lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • 6lama9 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MALENq <3

Niech Ci zapisze na receptę srebro koloidalne na takiej siateczce, atrauman jak nie to ja Ci wyślę szybciutko kurierem jakby coś. To srebro można wkładać do środka ( nawet w głębokie rany) i powoduje szybkie oczyszczanie się i ziarninowanie. Argosulfan na już jak coś możesz użyć tylko czy przenika do mleka matki nie wiem. Trzeba to sprawdzić, dziś spróbuj to wypłukać solą fizjologiczną albo jak masz to octaniseptem. Bez żadnych obaw, że coś sobie narobisz. Lekarz zrobi najpierw to samo. Nic się nie martw, nikt Cie nie będzie na nowo kroił kochana.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 19:33

Malenq lubi tę wiadomość

• 6lama9 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik jesteś super! Wszystko masz obcykane co i gdzie będzie, niech się dzieje! :-)

Blondik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Testuje jutro jeśli @ dziś nie przyjdzie

Trzymam kciuki :) ładnie to u ciebie wygląda

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

‹‹ 3440 3441 3442 3443 3444 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ