My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko
kochana Anastazja ! normalnie tak sie ucieszylm ze sobie nie wyobrazasz !!!
)) normalnie az lezka ze szczescia mi poplynela !!!!
Bede tak mocno za ciebie kciuki !!! mocno mocnozeby bylo wszystko dobrze przez cale 9 miesiecy
Duzo duzo zdrowka kochana dla was:*
Asiulka :* duzo zdrowka , Wszystkiego najlepszego !spelnienia marzen i tego wszystkiego co sobie zyczysz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 11:55
Asiula86, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywistful wrote:Misi@ a co tam u ciebie??? jak samopoczucie?
przez tydzien mialam mdlosci, ale juz minely:)
Teraz walcze z angina, domowymi sposobami. Jutro musze sie spiac na uczelnie bo mam 3 zal. Ale w niedziele juz odpuszczam zajecia bo musze to odlezec.
Po za tym jest dobrze -
nick nieaktualnyAsiula86 wrote:Hej Dziewczynki!
Aniu, ale z Ciebie ranny ptaszek
Dziewczynki, a to mój tort urodzinowy dla Was
Sto lat, sto lat...spelnienia marzen i oby jak najszybciej Twoj swiat sie zazielenilAsiula86 lubi tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Zmieniłam avatar nie mogłam się powstrzymać.
hehe avatar boskisię uśmiałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 13:16
Mona_M lubi tę wiadomość
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
gratulacje dla zafasolkowanych
dziewczyny, czy wiecie może , czy moge brać globulki dopochwowe przy staraniach? jestem 3 dzien po owu i jakoś nie jestem pewna czy mają jakiś wpływ na plemniki i ewentualną implantacje??
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Kochane!!!
Asiula spełnienia marzeń! :*
Anastazja GRATULUJE i trzymam kciuki za 9 nudnych m-cy !!! 2 Styczniowka... w końcu coś się rusza
Aniu gratuluję angielskiego!
Mona avatar powala
Blondik udanej imprezki.
no i buziaki dla reszty :*****Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 15:24
Asiula86, Anastazjaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelllo,
Udało mi się "wyżerbrać" skierowanie na badanie hormonów (będę robić w Lux Medzie w ramach abonamentu i dzięki skierowaniu będą bezpłatne). Jutro rano ide na pobranie krwi i zobaczymy co tam się u mnie zadziało.
Szkoda tylko, że weekend na zajęciach- ehh jak mi się już nie chce
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oddali mi męża
Malenq mój mąż dostał ten sam antybiotyk. Trzymam kciuki żeby wszystko szybko się zagoiło.
U mnie od kilky dni pada śnieg z deszczem na zmianę wiec jest jedna wielka chlapa. A teść mówił ze u niego zima pełną parą, a mieszka tyklko 60 km od nas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 18:39
konwalianka, marissith, Krokodylica, Misi@, Malenq, Katjaa, Asiula86 lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************