My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wrrrrryyyyy właśnie przeczytałam skład tego augmentinu, ktory przypisano mojemu mężowi po wyjściu ze szpitala. No i... to jest amoksycylina!!!! Na którą mój mąż jest uczulony. Na własne uszy słyszałam jak mówił o tym lekarzowi na izbie przyjęć ale co tam, pani doktor widocznie nie pofatygowała sie przeczytać dokymentacji. Wrrrr. Juz jedną zdążył wypić zanim dorwałam pudełko. Nie wiecie gdzie tanio kałacha można kupić? Bo muszę jutro jechać pogadać z panią dokturką.
Dobra już wam nie marudze.**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć kobietki, mam do was mase pytań. chcę się wybrac na gruntowne badanbia do gin. ale nie wiem od czego zacząc. jak to wszystko wygląda. czy lekarz sam decyduje czy monitoring czy jak? a jak zbadac drożność jajowodów? czy to prywatnie? o matko, normalnie na sama myśl o tym wszystkim mam dreszcze i taki lęk.
pomocy......
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wsitful, chodzę do gina na nfz i owszem, sam podjął decyzję o badaniach. A jeśli dalej potrzebne jest hsg czy laparoskopia - to najlepiej, żeby Twój lekarz pracował też w szpitalu albo miał inną możliwość położenia Cię tam na zabieg. Wówczas niekoniecznie prywatnie.
wistful lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Choco ... ci lekarze.. ja jestem uczulona na ampicyline.. na karcie na glownej jest jak wol napisane czerwnonym.. lekarz oczywiscie juz kilka razy mi wypisywal leki a ampi ;/
za kazdym razem n=jak miprzepisuja to sie pytam.. bo juz nie wierze ze pamietaja ;/ -
Choco teraz trzeba patrzec lekarzom na rece niestety... Chyba za duzo maja na glowach i nie ogarniaja tego co powinno byc dla nich najwazniejsze, PACJENTA
Asiula ja tez ci zycze spelnienia marzen, silnych zolnierzykow u meza, produktywnych jajnikow i przede wszystkim szcszescia i radosnych chwiltorcik ze az slinka cieknie!
Ja dzis mialam dzien pelen wrazen. Wlazlam po sprochnialym stropie na wieze katedry 100m wysokosci, a wieczorem doeiedzialam sie ze ojciec ma nieslubne dziecko. Ech, nie ma to jak emocjonujacy dzien w ciazy
A mialam odpoczac u rodzicow psychicznieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 22:10
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Nieukowa ..no to mialas niezly dzien
ja tez dzis sie dowiedzialam ze moja kochana babcia.. przez jakis czas pomagala rodzicom tzn placila im czynsz.. ale odkada "biedny" wujek w stanach powiedzial ze jemu tak ciezko.. to nie dosc ze oplaca puste mieszkanie tu w pL im to jeszcze zaczela wysylac im dolary do stanow <zalamka> a moich rodzicow olala..tyle ze nie pwoeidziala ze przestala placic- tak to rodzice by sobie placili.. a on nic.i dzis dostali pismo...ze od wrzesnia nie jest zaplacone.. prawie 2 tys ..no zesz kurwosci.. jakbym o tym wiedziala to bym do neij nawet nie zadzownila na dzien babci.. tak mnie wkurwila ze sozk..jak ojciec ne zadzwoni i jej o tym nie powie to ja to zrobie..b w koncu babe trzeba usadzic.. a wczoraj tak biadolila ze moj tata ma wysokie cisnienie.. a dzis mu taki skok zapewnila.. ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 23:14
-
konwalianka wrote:Asiula, chciałam Ciebie zapytać.. czy słyszałaś o metodzie mokrych opatrunków przy AZS-ie?
Nie, nie słyszałam. A Ty wiesz coś więcej?Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0