X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem wiem, niestety nie pierwszy taki długi chociaz w poprzednim miałam 2 miesiaczki a dokladniej krwawienie srodcykliczne a potem dopiero własciwa miesiaczka i wszystko sie pochrza..ło. Ciążowy zrobiłam bo owulacyjny wychodzi mi ciemniejszy niz testowa i to z 3 moczu więc nie za bardzo "bogatego"

• Blondik Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo owulacyjnych sie ie robi z pierwszego moczu. najlepiej je robić po południu

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale napisałam ze z 3 moczu zrobiłam ten owulacyjny

• Blondik Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czemu masz takie długie cykle?

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kilkukrotne podejscia do owu az w koncu jej brak i tak od jakis hm 2 lat, po urodzeniu pierwszego dziecka i po rozpoczęciu dosc stresującej pracy wszystko zaczeło sie psuc

• Blondik Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co lekarz na to?

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • cati Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Ja też często piszę post pod postem bo niestety edytowanie na tel słabo działa i czasem niemożliwe jest przejść na koniec wiadomości :)My to się nawet nie klpcilismy - nawet nie komentuje tego dzisiaj :)
    pewnie ze tak , ale jak ma taka mozliwosc to niech to robi , bo napisac post pod postem , a zapelnic strone na forum tylko swoimi wypowiedziami to jest roznica :)

katdud - a mozna wiedziec w jakim wieku rodzilas pierwsze dziecko ?

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) ale mi się pospalo... :) miłego dnia :)

• choco Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-D
    Co tu taka cisza? Wstajemy dziewczyny, ile można spać.
    Ja się lenie na kanapie:-D

**********************Gang 18+***********************
  • Lianna Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Przynajmniej trochę nadgoniłam lekturę wątku.
    Śnieg ledwo prószy, ale nic z niego nie zostaje...
    Mam mnóstwo pracy i muszę się przygotować dobrze na ten tydzień, więc życzę Wam spokojnej niedzieli i znikam.

PWZJp2.png
  • 6lama9 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robię sałatkę i teraz wpadłam by zobaczyć co u Was. Ziemniaki mi się już trzeci raz gotują, bo jakieś nierówne wychodzą. Tak jakby coś im się stało, troszkę miękkie, troszkę twarde miejscami. Włożyłam teraz inna odmianę, bo te sałatkowe do d.

Zachciało się chłopcom sałatki domowej z ziemniakami i tym wszystkim poza nimi.
    Dalej mam szmery po metforminie. Podobno ma minąć za jakiś czas. Może dam radę się przyzwyczaić.

Coś mi się poruszyło za firanką a to kotka nasza łobuziara leży na kaloryferze i właśnie wystawiła do przodu dwie proste łapki przez sen :-) Śmiesznie to wygląda.

Nie mogę pisać, bo mi się oczy plączą :-)
    Mam regularny helikopter :-)

Buziaki i zajrzę później.

Misi@ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    pewnie ze tak , ale jak ma taka mozliwosc to niech to robi , bo napisac post pod postem , a zapelnic strone na forum tylko swoimi wypowiedziami to jest roznica :)

katdud - a mozna wiedziec w jakim wieku rodzilas pierwsze dziecko ?

Wielkie przepraszam... juz więcej nie napiszę jak tak ci szkoda miejsca na forum

• 6lama9 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wistful żabko, nawet mi tu nie próbuj tak pisać. Ja też piszę czasem po kilka postów. Czasami tak bywa. Myślę, że dziewczyny w międzyczasie odpisują na poprzednie a tu dupa i czasem wychodzi monolog na całą stronę. Będziemy teraz zwyczajnie uważać i już. Przybij piąteczkę i dodam, że czytałam to, że podobają Ci się moje teksty- ale pod względem stylu wypowiedzi, długości czy może mam tu najładniejszy charakter pisma :-P To tak dla żartu kochana.
    Idę szukać swoich postów w rzędzie i zrobię edycję. Będzie porządek jak ma być i już.

Wistful na nas gaduły nie ma rady, to zwyczajna oznaka gadulstwa :-) Ważne, że z sensem piszemy hahahha

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wistful wrote:
    Wielkie przepraszam... juz więcej nie napiszę jak tak ci szkoda miejsca na forum

No co ty Wistful, pisz nawet i po 100 postów na raz. Ostatnio jest tu taka stagnacja, że nawet to i lepiej jak jest kilka postów do przeczytania ;)

• smarta Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik no wygląda to u mnie jak na owulke tyle ze martwi mnie brak wyzszych temperatur w drugiej fazie. Jak na razie tez sie trzymają raczej poziomu na którym były przed skokiem.
    Wistful ty się kochana nie obrażaj, bo to nie miało być wredne - rozumiem o co cati chodzi bo fakt że gorzej sie czyta jak są pod rząd posty od jednej osoby - lepiej jak kilka odpowiedzi w jednym edytowanym - nie zawsze tak się da - tak jak pisałam wcześniej ale jak można to była to moim zdaniem była to prośba żeby edytować i tyle - to nie ten wątek co na siebie najezdzamy ;) więc nie odbieraj tego tak ;) tu jesteśmy dla siebie miłe i wspierające ;)

Lianna, cati lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Lama uwielbiam salatke mniam...normalnie chyba podpowiem mamie, zeby mi na za tydzien zrobila, bo robi najlepsza na swiecie:)
    Ja dzis lozkuje, choc powiem szczerze, ze mam juz tego dosc :p
    Milej niedzieli !

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wistful daj spokój... jest ok ;) pisz ile wlezie... Nasza Kochana Cati na pewno nie miała nic złego na myśli :) przecież ona w ciąży to hormoniki buzuja!!!

No nic zbieram się do kościółka :)

P.S. Wypije dziś piwko za Wasze zdrówko :)
    Buziaki Kocham Was!!! <3

Mona_M lubi tę wiadomość

• katdud Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rodziłam w wieku 26 lat, lekarz przede mną na tą chwilę bo chcę na swieżo zrobić badania na tarczyce i prolaktyne

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lama a jak stosunki z mężczyznami? Ogarneli się i coś pomogli? Zaproszenie cie na troche do siebie, może byś mi zapasów zrobiła, bo te cuda które wyczyniasz w kuchni.. Ślinka leci..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 17:59

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)

my wczoraj pobalowalismy, dzis w trase, d babci .do rodzinki :)

wczoraj oddalsmy Ciapusia w dobre rece ..okolo godziny 19... strasznie mi smutno..ale wiem ze bedzie mial tam dobrze :)
    pls tego jesttaki .ze chyba dobrze sie stalo ze trfil do kogos innego ..bo dzis bylismy u babci.. i powiedziala namze chyba tament dziadek pislal.i tamci podobno go maja.. hmm..wiec bedzie ciekawie.. moze za miesiac dwa napisze ze nie mamy domu .... fakt sa rodzice..ale..no coz widac wszystko musi sie spieprzyc zeby kiedysi sie ulylo..

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 3450 3451 3452 3453 3454 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ