My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycati wrote:Młoda zluzuj portki
dla mnie to ty mozesz pisac na calym forum ile wlezie , zwrocilam uwage tylko na twoja wypowiedz na jednej stronie 5 postow na raz zamiast sie zastanwic co chcialas napisac. Ale nie oburzaj sie tak , bo ja ci zlego nic nie napisalam
Katjami hormony buzowaly tez przed ciaza
co nie zmienia faktu ze pokręcony to stan
a teraz to chyba zakrecona jestem dwukrotnie
Lamamamdlosci mialam na poczatku , pozniej cicho nic... a teraz znow powrocily o dziwo od paru dni. Ale sadze ze to przejsciowe i znow bedzie spokoj. 6 lutego polowkowe
izolec - na depresje najlepsza czekolada, ps. badz egoistyczna i pomysl o tym ze to ty jestes najwazniejsza we wlasnym zyciu
niech inni cie nie obchodza
to moze lepiej sie poczujesz.
A tak z dzisiejszego dnia , bylam doslownie na jakims zadupiunormalne samochodem bylo ciezko jechac az tu nagle na drodze jechal sobie jakis 12 letni chlopiec na koniu o.0 , no coz.. skoro samochodem sie nie da to jakos poruszac sie musza . JAk sie zatrzymalismy do okola stadnniny ... szkoda tylko ze ciemno juz bylo. PEwnie widoczki bomba ! Buziaki dla wszystkich owulujacych
i testujących
po pierwsze nie młoda (a to akurat szkoda) po drugie 4 posty na jednej stronie odpowiadające na posty wcześniejsze którejś z was, po trzecie fajnie że uważasz że mam coś do powiedzenia mało interesującego a podobno to takie miłe forum bo na innych to się do siebie rzucają. zresztą ty masz dzidziusia w brzuszku a forum dla staraczek (wiem byłaś tu pierwsza, uwierz mi chciałabym być na twoim miejscu w kwestii ciąży ale nie jestem i może nie będę) Lama stwierdziła że hormony u ciebie się odezwały, a u mnie okres!!! i to jest moje usprawiedliwienie na bycie w chwili obecnej wredną małpą. mało mnie to obchodzi. dzień i tak był do bani. miło że komuś się mogłam wygadać -
wistful wrote:po pierwsze nie młoda (a to akurat szkoda) po drugie 4 posty na jednej stronie odpowiadające na posty wcześniejsze którejś z was, po trzecie fajnie że uważasz że mam coś do powiedzenia mało interesującego a podobno to takie miłe forum bo na innych to się do siebie rzucają. zresztą ty masz dzidziusia w brzuszku a forum dla staraczek (wiem byłaś tu pierwsza, uwierz mi chciałabym być na twoim miejscu w kwestii ciąży ale nie jestem i może nie będę) Lama stwierdziła że hormony u ciebie się odezwały, a u mnie okres!!! i to jest moje usprawiedliwienie na bycie w chwili obecnej wredną małpą. mało mnie to obchodzi. dzień i tak był do bani. miło że komuś się mogłam wygadać
O CHRYSTE panie kobietoze zwrocilam uwage by nie robic balaganu na tym akurat forum bo lubie je czytac :]
Młoda - to akurat bylo zartobliwie bo jak bys nie zauwazyla tu wszystkie jestesmy w podobnym wieku ;] wiec nie wiem o co b..l po drugie skoro odpowiadasz na 4 posty w ciagu , na zeszle to nie lepiej jeden tak jak wyżej ktory zacytowalas? Smarta ci wyjasnila o co chodzi. Nigdzie nie napisalam ze nie piszesz nic interesujacego tylko zebys sie zastanowila co chcesz nastepnej napisac nie wciskajac przy tym za kazdym razem przycisku wyslij... czy tak trudno to zrozumiec?
A co ma do tego ze to forum dla staraczek a ja mam dziecko w brzuchu - bo tego to juz kobieto nie rozumiem ???( rozumiec mam ze ja tu nie mam prawa sie wypowiadac ? a to ciekawe.... )
No coz wytlumacze ci troche bardziej dobitnie... kazda z nas sie tu stara i stworzylysmy nasz gang i bez reguly na to czy ktoras zaszla lub sie stara trzymamy sie razem . A skoro chcesz byc wredna polecam inne forumbo tu to nie przejdzie skoro cie to nie obchodzi.
Lamama stwierdzila tez ze nie mialam nic zlego na uwadze jak widac bardzo cie to zabolało .Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 23:16
Tahlia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycati wrote:O CHRYSTE panie kobieto
ze zwrocilam uwage by nie robic balaganu na tym akurat forum bo lubie je czytac :]
Młoda - to akurat bylo zartobliwie bo jak bys nie zauwazyla tu wszystkie jestesmy w podobnym wieku ;] wiec nie wiem o co b..l po drugie skoro odpowiadasz na 4 posty w ciagu , na zeszle to nie lepiej jeden tak jak wyżej ktory zacytowalas? Smarta ci wyjasnila o co chodzi. Nigdzie nie napisalam ze nie piszesz nic interesujacego tylko zebys sie zastanowila co chcesz nastepnej napisac nie wciskajac przy tym za kazdym razem przycisku wyslij... czy tak trudno to zrozumiec?
A co ma do tego ze to forum dla staraczek a ja mam dziecko w brzuchu - bo tego to juz kobieto nie rozumiem ???( rozumiec mam ze ja tu nie mam prawa sie wypowiadac ? a to ciekawe.... )
No coz wytlumacze ci troche bardziej dobitnie... kazda z nas sie tu stara i stworzylysmy nasz gang i bez reguly na to czy ktoras zaszla lub sie stara trzymamy sie razem . A skoro chcesz byc wredna polecam inne forumbo tu to nie przejdzie skoro cie to nie obchodzi.
Lamama stwierdzila tez ze nie mialam nic zlego na uwadze jak widac bardzo cie to zabolało .
A widzisz napisałam to w żartobliwym tonie, wcale nie chcąc cię urazić czy coś. ale tu nie słychać barwy ani tonu głosu. a jak to bardzo wzięłaś do siebie że aż odsyłasz mnie na inne forum bo w zasadzie sama siebie w żartach nazwałam wredną małpą. nie obrażam się skoro nie chcesz mnie w swoim gangu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydo pracy rodacy
Ania współczuję teścia, chyba bym mu trzasnęła w gębę.
Cati, daj spokój, nikomu to nie przeszkadza, że jest kilka postów jeden pod drugim. Zobacz jak mało jest już staraczek, reszta dziewczyn siedzi na fioletowej stronie. Jak tak dalej pójdzie nikt tu nie będzie już pisałpamiętaj, że jest jeszcze kilka dziewczyn niezaciążonych i też chcemy mieć z kim pogadać i w miłej atmosferze....
Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
no wląsnie;) ja tez czasem walę jeden post pod drugim i nikt mnie za to nie beszta;)
miłego dnia dziewczynki;)
biorę dziś przedszkolaki na dór ulepimy bałwany...o ile będą mieli odpowiednie ubrania;/ bo z tym różnie. pewnie połowa będzie bez rękawiczek -
Koniec tej rozmowy zarządzam. Forum ma to do siebie, że nie widzimy mimiki i nie słyszymy tonu wypowiedzi więc z neutralnych lub zartobliwych wypowiedzi łatwo zrobić atak i rozperozpętac wojne - na tym wątku jestem rok i przez ten czas takie rzeczy się nie dzieją i dziać nie będą - koniec kropka
strony wyjaśniły co miały na myśli i nie ma co dalrj w to brnac
A w ogóle to dzień dobry, miłego członka i informuje że ovu zaznaczyło mi owulacje. Przerywana linią ale zaznaczyłokonwalianka, Blondik lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Cześć skarby,
Nie ma sensu się tak przeciągać.. Wiem co cati miała na myśli i nie widziałam w tym nic złego, a teraz zrobiła się afera i wszystkie siadly na nią, że się czepia. Osobiście samej zrobiloby mi się przykro gdybym przeczytała, że jestem w ciąży i nic mnie juz tu nie czeka i nie dotyczy, a przecież razem staralysmy się o dziecko kilka miesięcy, przeżywałam choroby, badania męża itd. A teraz co? Nie fajnie to zabrzmiało.. Bezsensowny konflikt, a przecież wystarczyło napisać ok. Od razu przypomina mi się walka a racje i jej brak.. Może przesadzam ale..
Ania jak przeczytałam o Twoim tesciu, to po prostu nie mogłam uwierzyć, że można być takim ojcem.. Naprawdę, rozumiem troskę, ale żeby proponować coś takiego.. Bosz.. Współczuję skarbie. No i z tym domem.. Ale lepiej jak się szybko wyjaśni przynajmniej będziecie wiedzieć na czym stoicie..
Nastka, a jak tam u Ciebie?
Blondik, tez dziś zerknelam za okno i pomyslalam o Bałwanie, oby się śnieg utrzymał
Mari miłego dnia
BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 06:51
marissith, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, nie kłóćmy się, bo nie ma o co
Miłego dzionka Wam wszystkim życzę!
Mnie dziś czeka popołudniu szkolenie działu sprzedaży z nowego systemu księgowego... zaplanowane jest na 3 godziny, ale coś czuję, że z nimi to może się trochę przedłużyćSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
Wistful żabko, nawet mi tu nie próbuj tak pisać. Ja też piszę czasem po kilka postów. Czasami tak bywa. Myślę, że dziewczyny w międzyczasie odpisują na poprzednie a tu dupa i czasem wychodzi monolog na całą stronę. Będziemy teraz zwyczajnie uważać i już. Przybij piąteczkę i dodam, że czytałam to, że podobają Ci się moje teksty- ale pod względem stylu wypowiedzi, długości czy może mam tu najładniejszy charakter pisma
To tak dla żartu kochana.
Idę szukać swoich postów w rzędzie i zrobię edycję. Będzie porządek jak ma być i już.
Wistful na nas gaduły nie ma rady, to zwyczajna oznaka gadulstwaWażne, że z sensem piszemy hahahha
Wistful nic nie pisałam o ciąży cati i @ twojej więc masz ode mnie pozwolenie na pisanie kilku postów pod rządJa kiedyś korzystałam z notatnika albo offica i później kopiowałam wszystko co uzbierałam ale teraz czasem tak się spieszę, by być i odpisać.Czasem nie jest możliwe by odpisać wszystkim i na wszystko, i jadę po kolei.
Jak pisała smarta odcinamy to grubą kreską!
Pisz nam Wistful jakie plany na ten nowy cykl?
Zawsze robię jakieś plany, to jedyny plus z rozpoczynania znowu kolejnego etapu w konkursie z cyklu
Zagnieźdź mnie mamo
> o Twoja fasolla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 08:14
-
Ani86 czasem tak będzie tutaj, bo burza hormonów rozsadza to fajne miejsce ale od nas zależy czy z tego wyjdziemy. To taki nasz kryzys, a jak pisała mi Cati, co nas nie zabije, to nas wzmocni.
Czy u każdej już jest zima? Myślałam, że wykręcę się od spaceru ale niestety, nie wykręciłam się i będę łazić w zaspach no ale trudno, przynajmniej pierwszy raz ubrałam śniegowce( w których komicznie wyglądam) i będą wyglądały na używane ( leżą już dwa lata)
Idę zjeść szybkie śniadanko i spadam na godzinkę, dwie połazić. Buziaki.
EDIT: Robię oczka jak kot ze Shreka---> samo tak wyszło, że post pod postem---->to Wasza wina, bo Was nie ma i nic nie piszecie hahahahahahahahahahahah KTOŚ WINNY BYĆ MUSI PRZECIEŻO!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 08:34
Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny6lama9 wrote:Czy u każdej już jest zima? Myślałam, że wykręcę się od spaceru ale niestety, nie wykręciłam się i będę łazić w zaspach no ale trudno, przynajmniej pierwszy raz ubrałam śniegowce( w których komicznie wyglądam) i będą wyglądały na używane ( leżą już dwa lata)
Bry dziewczęta, ale Wam hormony szaleją
Ja własnie wcinam pomidory z serkiem wiejskim (z Krasnegostawu - najlepszy, jak nie macie to żałujcie).
Biorę się za robotę ;( -
nick nieaktualny
-
Ania a gdzieś ty sie tak załatwiła, co? pewnie sukienka za krótka była
hihi.. a przecież to nie był czwartek noo.. kuruj się teraz skarbie..
u mnie zima jest, ale mam nadzieję, że się utrzyma, boo dziec czeka na możliwość ulepienia bałwana i pojeżdzenia na sankach..
a palec boli okrutnieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Konwalijko ..wlasnie nie wiem..ale podejrzewam ze zalapaklam od innych prychajacych
bo to takie raczej zwykle przeziebienie ..
-
Dzień dobry i miłego członka
A teraz zmykam pracować, to będzie baaaaardzo ciężki i długi tydzień u mnie. Muszę dokończyć wreszcie moją pracę magisterską na sobotę a jestem w szczerym polu. Już miałam plan rzucić to wszystko w pi*** ale mąż i przyjaciółka mi nie pozwalają.Ania_84, konwalianka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry, lepszy od wczorajszego bo nowy i wolny od pomyłek. sorry za zamieszanie.
Lama plany na nowy cykl- przestałam wierzyć że bez lekarza się obędzie wiec zaraz jak się @ skończy idę do gin w dogodnym terminie.
U mnie zimy brak. Na jedno dobrze ale co to za maj i czerwiec będzie? w zeszłym roku zimnica nieprzeciętna jak na te miesiące. Pamiętam, że kupiłam nawet kurtkę bo nie miałam w czym chodzić. Kutka zimowa byłaby przesadą
Miłego dnia
Ania_84 lubi tę wiadomość