My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
No i ja też niekiedy używam czasem kiepskich argumentów i mogę Was niechcący urazić ale damy sobie po kopniaku, buziaku i jedziemy dalej z tym koksem. I wcale się nie dziwię, że poupadały zakłady krawieckie. Tyle bab na raz i niech się trafi, że połowa jest przed @ albo w trakcie? Ileś w ciąży. Biedny ten co im szefuje.
T już tak będzie i wyjaśniajmy sobie takie rzeczy na bieżąco zwracając uwagę na uczucia innych i będzie dobrze a nawet lepiej!
-
marissith wrote:Czy jest na sali Anuśka?
Jak mi się nie chce, czuje niemoc okrutną
U mnie zima pełną parą, wczoraj CAŁY dzień padał śnieg...Wzywałaś o Pani????
Cóż mogę dla Ciebie dzisiaj uczynić
Właśnie wróciłam z siłki i jestem upocon i umęczonNo i czytam co tu ciekawego się dzieje
Proszę się nie kłócić bo zmarchów dostaniecie
Ania84 teścia do szamba! I to w trybie natychmiastowym!
Wiecie co... Zadzwonił do mnie mąż mojej byłej koleżanki (jest była bo za bardzo podobał jej się mój mąż) i bardzo mnie namawiał na spotkanie... Hmmm.... Oczywiście bardzo grzecznie powiedziałam żeby się turlał w inną stronę...Patologia...
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoj Cati już daj spokój. miałam gorszy dzień i akurat musiałaś na odcisk mi nadepnąć i poszło. bo widzisz kiedy komuś się zdarzyło napisać post pod postem to ok a dla mnie akurat zwróciłaś uwagę. z ta ciążą twoją to ja się ciesze że udało ci sie i sama chciałbym no ale nie jestem. Dajmy juz spokój, przepraszam głupio wyszło.
nie będe wam głowy już truć tylko jeśli pozwolicie zajrzę od czasu do czasu po poradę bo dobrze mi było z wami.
Trzymam za wszystkie kciukiKrokodylica lubi tę wiadomość