X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • cati Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde anuska bo cos mi gif nie dziala to zmienilam :P
    Anuśka wrote:
    No niestety taki lajf... :( Ja też nie jestem tutaj tak często jak kiedyś, ale bardzo miło wspominam czasy kiedy nasze ciężarówki były tu z nami. A z drugiej strony jedyną pewną rzeczą w życiu są zmiany, więc carpe diem :D
    Ja tez przestalam pisac po tym jak sie dowiedzialam o ciazy , i nie pisalam ani na g18 fioletach a ni tu ani na fb .. w powodow mozna wymieniac bez liku ;]
    moze gdyby nie fakt ze zajełam sie fb i tabelkami . To bym sie zastanawia czy wrocic ale jakos mi smutno bylo bez kobietek z ktorymi tak sie wiele przeszlo. A sprawy ciazowe jeszcze nie zapszataja mojej glowy no i druga sprawa pewnie po ciazy wroce do staraczek bo nie chce na jedyn dziecku zaprzestac ;)
    A zycie toczy sie dalej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 13:55

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w zasadzie się nie pochwaliłam; jestem na kilkudniowym urlopie. Od soboty do środy. We czwartek znów do pracy. :( Ale przynajmniej sobie odpocznę od tej tlenionej starej kur... Szefowej mojej znaczy się.

Krokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati ten ostatni jest mój!!! szarpałabym go jak reksio szynkę...

cati lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ania ja cały czas czekam.... Mam nadzieję że Twój teść już w jakiejś skrzyni mknie do mnie kurierem, bo szambo już czeka na niego :)
    hehehe :D tylko musi byc glebokie bo on wysoki :P

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani86 wrote:
    A ja w zasadzie się nie pochwaliłam; jestem na kilkudniowym urlopie. Od soboty do środy. We czwartek znów do pracy. :( Ale przynajmniej sobie odpocznę od tej tlenionej starej kur... Szefowej mojej znaczy się.
    Pakuj ją w Royal Mail i dawaj do mojego szamba :) posiedzi z Ani teściem to im się poprawi :) A ona pozna polską gościnność ;D

Aniu 12tysięcy litrów :) Pomieści wszystkie paskudy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 13:59

Ania_84, Ani86, Krokodylica lubią tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani moze ja trzeba zafarbowac na czerwono , jak alarm bedzie lazic ;D

Ania_84, Anuśka, Katjaa, Ani86 lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • Lianna Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem tu u Was króciutko, więc się nie wtrącam do tak ważkich dyskusji...

Natomiast zaklepuję drugi męski obiekt na zdjęciu... :)
    I melduję, że pseudozima dotarła i do Wielkopolski. Moje autko napędziło mi rano niezłego stracha, już myślałam, że się rozkraczy na środku drogi. Jednak stary akumulator to kiepska rzecz przy ujemnych temperaturach.

PWZJp2.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lianna wrote:
    Jestem tu u Was króciutko, więc się nie wtrącam do tak ważkich dyskusji...

Natomiast zaklepuję drugi męski obiekt na zdjęciu... :)
    I melduję, że pseudozima dotarła i do Wielkopolski. Moje autko napędziło mi rano niezłego stracha, już myślałam, że się rozkraczy na środku drogi. Jednak stary akumulator to kiepska rzecz przy ujemnych temperaturach.
    U nas w samym środku PL też śniegiem sypnęło poważnie... Kiepskawo się jeździ :)

• Arienna Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani86 to nie jest tak, ja np jestem cały czas ( o ile nie siedzę w szkole) i cały czas czytam i wiem co u Was :) pisanie kończy się głownie dlatego by nie przytłaczać Was naszym narzekaniem na kłucia, strachami przy każdorazowym pójściu do kibelka bo się boisz czy nie znajdziesz niespodzianki w postaci plamienia w majtach,albo dyskusjami kiedy jakie badania musimy zrobić, nie chcę Was tym przytłaczać bo wiem jak to boli i nie raz miałam ochotę napisać : ciężarówki nie narzekajcie bo przynajmniej jesteście w ciąży a ja nie mogę zaskoczyć a potem napisać: przynajmniej wam się ciąża utrzymała a ja swoją straciłam, nikt kochanie nie ma Was w dupie a wręcz przeciwnie, czekamy z niecierpliwością aż cały gang przeniesie się na fioletową stronę :)

Ani86, cati, Nieukowa, Krokodylica, Blondik, LaRa lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas temperatura aż +7 stopni i oczywiście żadnego śniegu. No ale zimy w UK są z reguły łagodne :)
    Przyjeżdżam w marcu do Polski i kurde nie życzę sobie żadnego śniegu w moim kraju :)

Aha, z cyklu poryte sny; śniło mi się dziś, że byłam zmuszona do seksu z Putinem i obawiałam się, że zaszłam z nim w ciążę. Trza mnie na leczenie wysłać jak najszybciej.

Krokodylica lubi tę wiadomość

• 6lama9 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani z Putinem? Ja pierd....to już pobiłaś wszystkie dotychczasowe sny chyba hahahahah

Ani86 lubi tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaha ale z Putinem? chociaż wiesz w sumie jakby się zastanowić to mogło by być to opłacalne :P

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • cati Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnei odwilz... moze to i lepiej bo lod od 2 tyg zalega na parkingach.

podpisuje sie pod tym co Ariennka napisala kośperkami i recami xD

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, z Putinem! :D Człowiek ma zryte pod kopułą i co zrobić. :D

Ale wczoraj wieczorem oglądałam z mężem ten nowy film z Denzelem Washingtonem. Equalizer się nazywa. I Denzel w tym filmie zabijał ruską mafię, bo chciał pomóc pewnej rosyjskiej prostytutce uwolnić się od tego gangu.
    No i wiadomo, Ruskie, to od razu Putin mi się przyśnił. Fuj!

6lama9, Arienna lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani86 wrote:
    A skoro już tak sobie szczerze rozmawiamy o naszym forum, to powiem szczerze, że mało tu już zaglądam i mało sie udzielam, bo nie jest tak samo jak kiedyś kiedy jeszcze jedynie Malenqa, Justa i Helenqa były w ciąży. Teraz większość już zacążyła i od razu w momencie ujrzenia dwóch kresek sobie stąd poszła. I tak jest zawsze. Wspieranie tutaj, oczekiwanie przytulasków i głaskania po główce a potem pochwalenie się testem ciążowym i wsio bez pożegnania na fioletową, pokazując przy tym jak głęboko od tego momentu ma się nas i nasze starania w dupie. O przepraszam, czasem tylko po kilku miesiącach może jakaś ciężarówka tu wejdzie 'pochwalić się' płcią dziecka, bez zapytania co tam u nas i tyle. Z powrotem powrót na fioletową. Np.takie osoby jak Malenqa, Kroko, Cati czy Konwalianka cały czas tu z nami są i czuć ich wspieranie. Sorry dziewczyny, ale nie, wcale nie jesteśmy aż tak blisko jak nam się wydaje. Po porodzie drogi każdej z nas się rozejdą prędzej czy później. I smutne to trochę, bo naprawdę tak szczerze powiedziawszy przez to, że tak dziewczyny znikają, nie chce mi się za bardzo już przyzwyczajać do tego forum. Nie będzie tutaj tak jak kiedyś.

Nastka ja Cię rozumiem i myślę że masz rację. :)
    Ja Was czytam cały czas ale rzadko się udzielam, obiecuję poprawę. ;)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka ale jaja :) Mi się śnił Bóg dzisiaj, ale nic nie robiliśmy, stał tylko obok i patrzył na mnie ... Dziwny jakiś, a wyglądał jak zwykły mężczyzna w wieku ok 70-80lat.

No dobra czas na zmianę avatara... Bogini płodności się nie sprawdziła to może optymistyczna laska mnie odstresuje :)

Krokodylica, Ani86, Lianna lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani86 wrote:
    Przyjeżdżam w marcu do Polski i kurde nie życzę sobie żadnego śniegu w moim kraju :)

O, to na mój poród? :D
    Będziesz mi mówić kiedy przeć? :D

Ani86 lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    O, to na mój poród? :D
    Będziesz mi mówić kiedy przeć? :D
    I żebyś oczy zamykała podczas parcia :) Moja kumpela nie zamykała bo jej nikt nie powiedział i jej się wylewy zrobiły, miała niebieskie tęczówki i czerwone białka, wyglądała jak jakiś wampirzy wybryk ;D

Krokodylica lubi tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska - ja nawet nie wiedzialam xD :D

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroczku ale Ty się tu udzielasz i fajnie, nie musisz nic poprawiać, bo widzę Cię u nas bardzo często. Niestety inne o nas zapomniały :(
    Anuśka piękna jesteś, przystojny laseczka :)

Edit: Kroczku to już? W marcu? Boże, jak ten czas zleciał :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 15:16

Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość

‹‹ 3456 3457 3458 3459 3460 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ