My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
cati wrote:Anuska - ja nawet nie wiedzialam xD
Trzeba pamiętać bo niby to nic poważnego ale kilka tygodni się utrzymuje
Kroko widzę że skorupka za młodu nasiąknie i motocyklowa laseczka będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 15:30
Krokodylica, cati lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
6lama9 wrote:Czy przy ovu bolą oba jajniki czy tylko jeden? Mnie bolą teraz oba, jak na @ trochę ale bardziej aż do pachwin ciągnie. U mnie tak mało owulacji było, że ja w tym temacie baaardzo niedouczona!
i traf tu kobieto za nimi
6lama9 lubi tę wiadomość
-
aaaaaaaaaaaaaaaa...to takie buty? Może ovu tuż tuż, wieczorem musimy zaszaleć z m. hahahha jeszcze tak m\nie miałam by czuć owulację, brawo inofolic i metformina!
Muszę iść pracować w zakurzone gospodarcze pomieszczenia ale w końcu zrobi się porządek, no nie i będzie spokój i nie będzie się tak nosić. Nigdy nie miałam takiego plaskatego wykresu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:17
-
nick nieaktualny6lama9 wrote:Czy przy ovu bolą oba jajniki czy tylko jeden? Mnie bolą teraz oba, jak na @ trochę ale bardziej aż do pachwin ciągnie. U mnie tak mało owulacji było, że ja w tym temacie baaardzo niedouczona!
-
6lama9 wrote:Czy przy ovu bolą oba jajniki czy tylko jeden? Mnie bolą teraz oba, jak na @ trochę ale bardziej aż do pachwin ciągnie. U mnie tak mało owulacji było, że ja w tym temacie baaardzo niedouczona!
Może być naprawdę różnieTak jak Anuśka pisała.
Ja w sumie z owulacją nie miałam kłopotów, ale przed staraniami nic mnie nie bolałoA teraz im bardziej się w mój organizm wsłuchuję....
Lama, szaleć zawsze dobrzeBól może się pojawić przed owulacją, w trakcie lub nawet po niej. Więc najlepiej po prostu szaleć na ile siły Wam pozwalają
-
Gdzieś czytałam, że płodny śluz może być przy samej szyjce macicy i wówczas trudno go u siebie wykryć.
Nie chcę Cię na siłę pocieszać, ale naprawdę były dziewczyny, które twierdziły, że śluzu nie mają, owulacja nie stwierdzona - a efekt końcowy zielony
Po prostu trzeba działać!
Ps a od dawna bierzesz ten wiesiołek? Może przyniesie jakiś efekt... mi w sumie pomaga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 16:28
-
witam;) obżarłam się kanapkami z pomidorkiem;) gotuje rosołek i popijam kawkę, jutro idę do gina. ciekawe co z moim pęcherzykiem. w kazdym cyklu mam pieknie wyznaczoną prze tempkę owulację, a teraz lipa...nigdy też tak szybko nie mialam takiego dużego pęcherzyka...eh...gdybanie nic nie pomoże;) jedynie bzykanie, heh;)
-
Lianna wrote:Może być naprawdę różnie
Tak jak Anuśka pisała.
Ja w sumie z owulacją nie miałam kłopotów, ale przed staraniami nic mnie nie bolałoA teraz im bardziej się w mój organizm wsłuchuję....
**********************Gang 18+***********************
-
ja odkad przestalam mierzyc temp nie ma wogole objawow owu
chyba przestalam na to zwracac uwage
Lianna - niby nic wielkiego ale katar to dla mnie gorsza udreka niz grypa
Blondik zjadlabym takiego tlustego wiejskiego rosolkuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 17:07