My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej hola, ja was regularnie czytam! Nigdzie nie ucieklam, ale tak jak Ari glupio mi pisac o sobie, kiedy jedyne co sie dzieje to kilogramy mi ida w gore
Za ro wasze staranka obserwuje na biezaco nawet jesli tylko lajka zapodam...
U mnie generalnie dolina bo sie poklocilam z ojcem... tak na mnie naskoczyl w weekend i mnie zwyzywal, ze powiedzialam ze nie mam zamiaru do niego wnuka przywozic, zeby takiej bestii nie musial ogladac... cos ojcu gorzej z glowa po udarze. Niby w 100% inteligencja bez zmian, ale jakby mu ktos podkrecil agresje
co zrobic, za tydzien chcac niechcac znowu do rodzicow jade to moze sie pogodzimy...
Blondik a potem tacy dorosli z tych dzieciakow wyrosna co beda sie wybierac w klapkach na Giewont
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 17:19
Ania_84, Blondik lubią tę wiadomość
-
Lianna wrote:Blondik, ja też pracuję z dzieciakami i nie zapomnę, jak na majową wycieczkę w góry dziecko dostało jedynie cienką bluzę z długim rękawem :o
-
Chipsy, cola, całe kieszonkowe wydane na pierwszym postoju... eh.
Jasne, że są! Ot, tacy dorośli ich pakują. Im się udało rozmnożyć
Inny przypadek: ta sama trzydniowa wycieczka - dziecko bez butów. Telefon 10 minut przed zbiórką: Może pani mu te buty kupić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 17:26
Ania_84, Blondik lubią tę wiadomość
-
Hej kochane, dobrze że już bez spinki
wróciłam z Pracy - nie wiem jak sie nazywam. ZaczZaczęłam brać furaginke dziś bo chyba mam cos z pęcherzem - cały czas czuje jakieś parcie na pecherz i mogłabym w kółko sikac- koleżanka w pracy dziś stwierdziła ze jej ostatnie takie zapalenie pęcherza bbyło fasolka - ale to byłby chyba najwcześniejszy objaw ever
Krokodylica lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:Hej kochane, dobrze że już bez spinki
wróciłam z Pracy - nie wiem jak sie nazywam. ZaczZaczęłam brać furaginke dziś bo chyba mam cos z pęcherzem - cały czas czuje jakieś parcie na pecherz i mogłabym w kółko sikac- koleżanka w pracy dziś stwierdziła ze jej ostatnie takie zapalenie pęcherza bbyło fasolka - ale to byłby chyba najwcześniejszy objaw ever
ja natomiast parcie na pecherz mam w czasie owulki -
Blondik wrote:ja się nie lekam;) walcze o bliźniaki...pierwszy raz w życiu mam takie uderzenie goraca jak teraz, aż sobie zdjęcie zrobiłam, cała czerwona jestem...a temperatury nie mam.
za blizniaki
-
Ee to jestem raczej z tych mam, które dają za dużo
ogólnie mój Tymek to azs-owiec i nosi luźne, przewiewne ciuchy, wiec w przedszkolu śmiga w takich, ale mówię paniom, że zostawiam rajtuzy, sweter czy skarpety.. A później boje się czy na pewno mu założyły, bo jednak chłodno
hehe
Dziewczyny, umrę.. Tak mnie rwie palec, cały napuchniety, boję się czy oby nie doszło do jakiegoś stanu zapalnego.. Jutro zdjęcie szwów..
Nastka to odpoczywaj ile wlezie..
U mnie rosół, prawdziwy robiło się z wołowiny i kury i gotuje z 4h, ale w domu żadko kiedy taki gotuje..Ania_84 lubi tę wiadomość