X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj tez mnie wkurzyl...okazalo sie ze na wczorajszej imprezie robil zdjecia wszystkim i z kazdym tylko nie ze mna...:(

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tam czepiacie sie hehehe :)
    mój pomył podłogi odśniezył 3 razy auto był ze mną na zakupach, i u babci na urodzinach i jeszcze wyjął 2 pudła z malusimi ubrankami :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    moj tez mnie wkurzyl...okazalo sie ze na wczorajszej imprezie robil zdjecia wszystkim i z kazdym tylko nie ze mna...:(

EEEE tym się kochana nie przejmuj, po prostu chciał aby każdy po imprezce pochwalił się jakiego fajnego gospodarza miał :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podczytuję was, ja dziś nie narzekam na swojego. mimo wszystko umie mnie zrozumieć pod wieloma względami. teraz pod tym najważniejszym czyli ciązy tudzież braku bardzo mnie wspiera. póki co to mi wystarczy

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lianna wrote:
    U mnie to samo. Zawsze było jak w zegarku, a kiedy to mierzenie temperatury i wyszukiwanie objawów bardzo mnie zajmowało, wszystko się popsuło.
    Teraz jednak traktuję to z przymrużeniem oka. Dzięki pomiarom temperatury wstaję sobie wcześnie i mam stały rytm dnia. Nie mam psa, to chociaż tyle dla siebie zrobię ;)

:) a ja mam psa. dziś pomiar miałam o 4 rano bo przeciez obudził mnie na siusiu :P chyba pójdę w twoje ślady i przestanę tak nerwowo wpatrywac się w wykres bo to do niczego nie prowadzi. nawet mój Ł stwierdził dziś że cos ja ostatnio rozregulowana jakas. a jak juz facet zauważył to cos nie teges.

Lianna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wistful wrote:
    A właśnie Mona_M a skad ty jestes??
    Lublin

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Ja właśnie wchodzę w czas mierzenia którego nie znoszę -szyjka i śluz wskazują że już po owulcowulce, a temperatura jak zawsze leży na ziwmi i kwiczy - stresuje mnie bo nie wiem czy owulka była czy nie i codziennie rano ze strachem oglądam termometr.

ostatnie dwa dni bałam sie rano spojrzeć na temp. żeby nie spadła. tylko się nadenerwowałam. oj wiem co masz na mysli przynajmniej w tej kwestii

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Lublin

Lublin zielone miasto :) mój wujek kochał to miejsce i po szkole niegdzie indziej nie chciał mieszkac

Mona_M lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6lama9 wrote:
    Co to dziś jakiś feralny dzień? Ja też wilkiem dziś na mojego patrzę ale on zasłużył. Niech nie liczy, że pójdę pracować z nim znowu w kurzu i pyle. Figa z makiem o! Od 8:00 do 15:00 pracowałam w syfie i kurzu, moje dłonie w stanie opłakanym, wysuszone i szorstkie. Młody spał do 10:30, wpadł na moment i go nie było. Sama walczyłam ze śrubkami i innymi częściami w piachu i pyle, nie że jestem jakaś delikatna dama ale to nie było miłe, włosy jak druty w tym kurzu i w ogóle syf. M. sobie pojechał i wrócił ok 14:00. Zjedliśmy szybki obiadek i po obiedzie zabrałam się na chwilkę jeszcze za pracę by sprzątnąć chociaż ten syf co zaczęłam od rana. O 15:00 skończyłam, wzięłam prysznic, zabrałam się za sprzątanie domu, bo w domu tez nadeptane, piachu, ziemi czarnej, kot powywracał donice z kwiatami, wszystko wszędzie pomieszane było z ziemią. W kuchni podłoga się kleiła. Gary wszystkie możliwe wyciągnięte i brudne. Szklanek i kubków czystych niet. Jak ja nie ruszyłam wczoraj to reszta olała i powiem Wam zacisnęłam zęby i zajęłam się tym syfem w domu. No i jak usłyszałam, że moi faceci skończyli pracę wcześniej a ja dalek tkwię przy garach i reszcie sprzątania poprosiłam, by mi pomogli. No i co? Jedne poszedł do pokoju do kompa i mnie olał. Zdążył tylko przynieść duży worek na plastiki i przekładając z małego kosza w połowie drogi się zatrzymał i uciekł, duży poszedł się umyć i powiedział zaglądając do kuchni, że nie przypomina sobie, żeby mówił, że mi będzie pomagał, że o 17:00 pójdzie pod prysznic i jedziemy na zakupy. No i!
    Duży dalej śpi, telewizor włączony bez sensu, ja jeszcze mam pranie do powieszenia, do tego zaczął padać śnieg. Po zakupy skoczę sama pieszo w ramach spacerku za chwilkę i mam ich w poważaniu. Ciasta nie będzie( miałam piec), od rana włączę rabarbar na kompot, syn bardzo nie lubi tego zapachu. Zamknę się z książką w kuchni i nie poświęcę im ani chwili. Pewnie nawet nie zauważą. Mało mnie to obchodzi.
    Zła jestem na nich.
    Rozczarowałam się tym, że m. olał pomoc, a szybko byśmy ogarnęli.
    Teraz nie poproszę go już o nic, wezmę firmę jak coś do przykręcenia gniazdka, lub zmiany lampy na nową. A co!?

Uwielbiam twoje teksty :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i gdzie wy wszystkie jesteście?? wymiotło i sama mam to wino pic?? przeciez mówiłyscie że na endo najlepsze lekarstwo więc stosuję :)

6lama9, Lianna, Izoleccc lubią tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wistful - nie pisz postow pod postem tylko edytuj juz te ktore napisalas.

ps. moj sie ze mna pogodzil ;)
    Dobranoc.

6lama9 lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • smarta Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 01:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Wistful - nie pisz postow pod postem tylko edytuj juz te ktore napisalas.

ps. moj sie ze mna pogodzil ;)
    Dobranoc.
    Ja też często piszę post pod postem bo niestety edytowanie na tel słabo działa i czasem niemożliwe jest przejść na koniec wiadomości :)My to się nawet nie klpcilismy - nawet nie komentuje tego dzisiaj :)

Blondik, Mona_M lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry.....

Noc nieprzespana, córka dla popis, a teraz smacznie i słodko śpi....

Miłej niedzieli...

Anuskowa studnia pomieści wszystkich:-D

• Blondik Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, witam,ale sniegu napadało! pięknie!

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • smarta Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śniegu? Jakiego śniegu? U mnie praktycznie odwilż.

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta, jaka piękna owulka;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    witam, witam,ale sniegu napadało! pięknie!
    u mnie ciągle pada, coraz mocniej....
    cześć dziewczęta, psica mnie rano z łóżka ściągnęła, bo chciała się w śniegu pobawić.... wrrrrr

• Blondik Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj tez szalał na sniegu;) uwielbiam takie spacery;)

LaRa lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/5067f2a0315d69ec7ee12fea6785d2e0.jpg

na 10000% negatywny prawda?

• Blondik Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba negatyw. masz strasznie długi cykl. idz do lekarza może...

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
‹‹ 3449 3450 3451 3452 3453 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ