My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
prosze jaki zbiorowy odzew na mój pościk, hehe;)
komu to ja się śniłam,co to za sen??
ja znowu miałam drzemkę, to ciśnienie mnie wykańcza po kilku godzinach na nogach jestem skonana i padam spać
kupiłam sobie w deichmanie zajefajne buty z długim futrem, takie jakby emu z futrem;) hehSmoczyca1, Malenq lubią tę wiadomość
-
Kroki smoko
Luz luz, tylko odezwijcie się choć raz w tygodniu.
Jestem, żyję i pamiętam o Was. Kroko lub Smoko
Nawet nie wiecie jakie to ważne dla nas.
Nie sapiemy tutaj na pewno tylko nam tęskno.
Tak za Wami jak za czarnulą i innymi dziewczynami. Obojętny jest powód nieobecności. Pati obiecała zajrzeć , wrócić ale jej też potrzeba odpoczynku, z Sebkiem dobrze, Sebek jest u niej. Wiem co tam się może dziać, bo dieta aplazyjna, zero konserwantów, żadnych serów, serków, kiszonych owoców, przetworów i generalnie sterylnie. Pati ma pewnie urwanie głowy. My to rozumiemy ale czekamy na każdą nawet najmniejszą wieść, widać to chyba po lajkach. Byłam na usg- wszystko super i 10 lajków pod tym. Niby nic a jak wiele to dla nas znaczy.
Pewnie dostanę teraz po głowie za wtrącanie się i wypowiadanie za ogół, za nas wszystkie lub większość ale myślę, że każda Was rozumie i czeka na wieści.
Idę czytać książkę, wygrzać się i oczywiście zasnę przy tym jak to bywa ostatnio - taka aura no. Znów śniegu napadało.Blondik, konwalianka, Katjaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
ja już tu zadawałam pytanie.. co to seks.. nikt nie chciał mi wytłumaczyć.. za to wczoraj mąż mi masował stopy i tak mi się wyrwało, że to chyba lepsze od seksu, bo nie pamiętam,jak to było.. zaczął się śmiać
Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Ano Blondik nie mogłam się nie odezwać, co miałabym być chora
U mnie też prawie nie ma dnia bez drzemki
może te moje drzemki to nie objaw mojego zimowego lenistwa heh;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 15:44
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
6lama9 wrote:Wy dziewczyny jak bliźniaczki:-) Termin prawie równy, tak? Zakaz sexiora? Oj ciężko dać upust energii i emocjom jak nie wolno sexić się tyle czasu
Ale czego się dla bejbika nie robi.
Tak my ze Smokiem równiutko, tylko ja mam suwaczek źle ustawiony, przesunięty o jeden dzień. Ja też zaczynam dziś 33tc -
Normalnie wzięły i mnie obgadują.
Anastazja się nie odzywa bo zaczęło jej sie plamienie i napisała że się boi i nie ma siły i zniknęła z forum.Mam ogromną nadzieję że u niej jednak dobrze.
PS. Czy tylko mi sie coś zdupcyło na forum? Widzicie avatary? Bo ja tylko białe kwadraty.