My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
witam:) wybywam na sesję ślubną do Zawoji:) pewnie wymarznę, ale przy dobrym nastawieniu trzyma mnie myśl, że nażrę się oscypków;)
Stiffi, bardzo mi przykro, że tak się rok zaczął, mam nadzieję, że operacja się udała i mama sie juz lepiej czuje.
buziaki dla wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 07:14
-
Summerka, dlatego my odrzuciliśmy smoczek, gdy Tymek miał 8 mcy.. dwie noce i po problemie..skoro i tak nie spisz..
Sama lama.. kurcze ja się nie znam na kulinariach.. inspirację czerpię "od Was".. a co to za nalot masz?
udanego dnia Blondik, wyślij pocztą oscypka..uwielbiam na ciepło..mniam -
Blondik, fotobudka to rewelacyjna sprawa
Mieliśmy taką na Wigilii firmowej - super było
lama, na kulinariach niby trochę się znam, ale chyba Tobie nie pomogę
Ale może Wujek Google pomożeSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
Coś wymyślę. Kurcze stoi mi ta śmietana i co robić, gdyby były truskawki, to już by było po niej. Może spróbuję z tego sernik na zimno zrobić, zmieszam ją z cukrem z fixem i zobaczymy. Dodam najwyżej żelatynę ale ile?
Co by tu za sałatkę zrobić?
Jej...muszę się wyłączyć.
Spotkanie z pracy męża. Coś wymyślę.
Mam bigos zamrożony w dużej porcji. Mam wiejskie jajka, mam warzywa, swojskie samowyrobione wędliny. Tylko ta śmietana, może śledziki pod pierzynką z pora zrobię i nakryję tą śmietaną doprawioną solą i pieprzem? Przecież mogę z niej zrobić tzatzykiPieczone ziemniaczki.
No, to coś już się klaruje w mojej głowie. Teraz się zorganizować. Ale będąc tutaj się nie uda, dlatego idę z bólem serca. Idę....buuuuuuu....<ryczy>
konwalianka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry Kochane!!!
Ja mam takie nieskromnie może i głupie pytanie... otóż odnotowalam dziś wzrost temperatury więc teoretycznie u mnie to świadczy ze owulka była... Ale od rana strasznie mnie boli podbrzusze dziwny tepo- piekacy ból, krzyż i jajniki. A to może być ból owulacyjny??? Co jest bardziej wiarygodne skoki tempki czy te bóle? Test ovu był wczoraj pozytywny... kurczę pogubilam się z tym wszystkim...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 08:08
-
nick nieaktualnyBo wiecie mój zaraz ze służby wraca i nie wiem czy
czy iść smacznie spać...
bo jak są szanse na dzidzie to zedre z niego mundur a jak nie ma to mogę później go wykorzystać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 08:06
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Bo wiecie mój zaraz ze służby wraca i nie wiem czy
czy iść smacznie spać...
bo jak są szanse na dzidzie to zedre z niego mundur a jak nie ma to mogę później go wykorzystać...
Katjaa, ja na wszelki wypadek zrobiłabym to teraz
A co tam
A u mnie mój szef ma jakiegoś czuja, normalnie jakiś radar. Co miesiąc, jak mam @ pokazuje zdjęcia albo filmiki swojej córeczki... i to uwierzcie, naprawdę robi to tylko w te moje dni... ech...Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
dzień dobry dziewczyny!
Katjaa musisz sobie odpowiedzieć na pytanie co jest dla Ciebie większym priorytetem - seks czy sen?
tak, Summerka na wszystko co chciałam dostałam, o różyczkę pytałam, ale z racji tego, że miałam już w dzieciństwie to przeciwciała powinnam mieć
z tymże ja chodzę do luxmedu, tam mam złotą lekarkę i nie robi problemów, na nfz bym chyba nie poszła, szkoda mi czasu i płaszczyć się przed tymi lekarzami, jak żebrak się człowiek czuje ehh
konwalia mam fajny przepis na ciasteczka kruche ale je się później jeszcze robi z konfiturą morelową i marcepanem i taki smak znam, choć ten kruchy spód fajny jest, nie wiem tylko czy w pracy gdzieś znajdę przepis, raczej w chacie mama Tymek kucharz - super, pamiętaj, że mężczyźni to najlepsi kucharze
a ja dziś zrobię takie biedronkowe ciacho - z ichnim kremem czekoladowym wymieszanym z sucharami (spód), do tego pianka ze śmietany, owoców i serka homo (środek) a na wierzch galaretka. Całość mało zdrowa ALE mamy ochotę z lubym więc co sobie żałować będziemy, nie?
lama pomysły wymieniłaś nieziemskie więc co my Ci tu mamy jeszcze podpowiadać?podziel się jak już coś wyczarujesz z tego wiadra śmietany!
zdjęcie obiecuję, że jakieś wrzucę z urlopu
buziaki!
edit: konwalia nie robiłam jeszcze tych, ale mega prosto wyglądają, nie wiem tylko czy Tymek może miód i migdały, looknij sobie: http://smakoterapia.blogspot.com/2014/09/ciasteczka-najprostsze-migday-miod.html
ja już wiele rzeczy robiłam ze smakoterapii i wszystkie super także stronkę polecam, fantastyczne przepisy
edit 2: aa wczoraj robiłam zupkę na króliku, sos do spaghetti, naleśniki gryczane oraz tortille ze szpinakiem i kabanosem o!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 08:34
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane
Asiula moj maz ma takiegoczuja ze zawsze na max 2 dni przed @ tak mu sie chce jakby przeczuwal ze przez kilka dni ma zakazAsiula86, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeja heja.
Tym do których przyszła @ współczuję (oprócz Asiuli, bo ty chyba chciałaś nie?).
Ja czekam, źle policzyłam dni i @ mam mieć jutro.
Anuśka - popatrzyłam na ten rysunek i mi się ruszają tylko te kółka z boku.
Katjaa - dawaj działaj przynajmniej przyjemnie będzie
Marlenqa - ja nie wiem jak się diagnozje nietolerancję laktozy itp u takich maluszków. Wydaje mi się że metodą prób i błędów bo testy alergiczne do 4 roku życia moga głupoty pokazywać.
Oki spadam i życzę Miłego Członka
-
Hej
Katja gdzieś czytałam że taki piekący ogólny ból to występuje jak jest owulka, bo podobno ten płyn z pęcherzyka podrażnia coś tam w środku. Nie jest to potwierdzone niczym ale jak bym zdzierała mundur
Patrzyłam dzisiaj na rysunek i kółka nadal się ruszają ale wolniejChyba jakaś znerwicowana jestem
Summerka padłam jak przeczytałam o Twojej córci i smoczku, widać od początku tak mamy (my kobiety), że jak mamy coś to nie chcemy, a jak zniknie to jest niezbędnie koniecznie potrzebne
OF wyznaczył mi owulkę... Ale z takimi tempkami to jakoś mu nie ufię
Zmykam na kolejny zabieg tymi falami na twarz, dziewczyna która mi to robi jest w mniej więcej w naszym wieku i ma tak gładziutką buzię że nie mogę oderwać od niej oczuJak psychopatka jakaś
PS Mona mi tez tylko te kółka z boku się ruszają... Jakieś ogólne przemęczenie być musi... Dobrze że chociaż na weekend wyjeżdżam, to może odpocznęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 08:28
-
Mona_M wrote:Marlenqa - ja nie wiem jak się diagnozje nietolerancję laktozy itp u takich maluszków. Wydaje mi się że metodą prób i błędów bo testy alergiczne do 4 roku życia moga głupoty pokazywać.
ja miałam nietolerancję laktozy, mój młodszy brat też ale nie sądzę jak mona pisze, żeby to z testów wnioskowali, mogę mamę podpytać po czym to stwierdzili jeśli chcesz... wiem, że piliśmy mleko sojowe z takich niebieskich puszek, mama opowiadała, że miała odruch wymiotny jak miała tylko spróbować czy temp ok, ale nam nie przeszkadzało, wyrośliśmy ładnie, normalni jesteśmy <uwaga, opinia subiektywna> także no stresKrokodylica lubi tę wiadomość
-
ara wrote:ja miałam nietolerancję laktozy, mój młodszy brat też ale nie sądzę jak mona pisze, żeby to z testów wnioskowali, mogę mamę podpytać po czym to stwierdzili jeśli chcesz... wiem, że piliśmy mleko sojowe z takich niebieskich puszek, mama opowiadała, że miała odruch wymiotny jak miała tylko spróbować czy temp ok, ale nam nie przeszkadzało, wyrośliśmy ładnie, normalni jesteśmy <uwaga, opinia subiektywna> także no stres
Pokusiłabym się nawet o stwierdzenie, że szkoda że i ja tego mleka w dzieciństwie nie piłam
ara, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w mroźny poranek. Jak już jesteśmy przy kuchennych tematach, to któraś pisała ostatnio o pączkach bezglutenowych. Poproszę przepis
Wczoraj zmierzyłam tempke pod wieczór tak z czystej ciekawości, wynik mnie zaskoczył 34,7 drugi pomiar coś delikatnie ponad 35. Czy to znaczy że zapadam w hibernację? To by wyjaśniło moją ciągłą senność.**********************Gang 18+***********************
-
Ania_84 wrote:Dzień dobry kochane
Asiula moj maz ma takiegoczuja ze zawsze na max 2 dni przed @ tak mu sie chce jakby przeczuwal ze przez kilka dni ma zakaz
Ania, mąż to rozumiem, ale szef?Ania_84 lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
Asiula86 wrote:Ania, mąż to rozumiem, ale szef?
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Haha, moj siostrzeniec wychował się na mleku sojowym..a tak teraz trąbią, żee chłopcy nie powinni jeść soi..no ale 17 lat temu, to było mleko na nietolerancję..
dzięki Ara..miodu niestety nie może ;/ no ale cóz.. cukier niezdrowy, ale co poradzić.. czasem trzeba wybrać mniejsze zło.. zaraz obejrzę..
Anuśka, hehe.. mój też ma/miał radar..zawsze był seks w noc poprzedzającą @
haha, dobre..
nie pamiętam już czy ja czułam jakoś owulkę.. ale Katja..zrywaj mundur i do dzieła.. a wieczorem poprawiny!
Ania_84, Asiula86 lubią tę wiadomość