My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mona_M wrote:Buhahahaha no to teraz dałaś
Wróciłaaaam
Ile razy mam powtarzać, no to nie zwykły avatar to moje zdjęcie. Mam problemy z hormonami i owłosieniem na twarzyObie seksownie wystawiamy języczki
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ze tak powiem jak dwie krople wody;) ale zaraz...zaraz...mona, skoro Ty tak wyglądasz i ja tez...to znaczy, ze jesteś moja zaginiona bliźniaczka!
EDIT: albo co gorsza to jakaś hormonalna choroba zakaźna..,Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 17:34
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahahahahhaah Ania, no co Ty?! Ale dziewczyny cały dzień o tym basenie, szukaniu innych potencjalnych, że nie mogłam się oprzeć :-)Ja to tylko postawiłabym gdyby w środku był monitoring
hahaaha i zrzut do kuchni na monitory
Kuchnia stałaby się tylko moim królestwem
-
plem,niki w basenie..kuwa czemu na to nie wpdalam :p moze one tam sie konserwuja jakos
Mona_M lubi tę wiadomość
-
cati wrote:Lama -kfaaaa
czekolada oplulam laptopa ... od 15 min go czyszcze ! Dzieki wiesz dzieki !!!!!!!!!!
nie stracisz a sama przyjemnosc w czyszczeniu
cati lubi tę wiadomość
-
6lama9 wrote:Ja tam nie ryzykuję, lepiej mieć nastolatka genotypowo podobnego do swojego małża, bynajmniej wiadomo jak z nim postępować a tak? Nie wiesz co to za nasienie
racja
-
6lama9 wrote:Zniknęłyście znienacka
. dobra, idę odpakować pudło z pigułkami a w pudełku cała masa wirusów , cała masa wirusów ciążowych. Chciałam się podzielić ale czy ja wiem?
Oj Lama, daj zesz trochępytałaś o lizanie laptopa...zawsze...jak mi sie sprzątać nie chce!!! Cha Cha hrhe;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny