My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ależ wy dziś rozgadane
ja znowu padnięta. Nie wiem czy zaraz spać nie pójdę... okolice lewego jajnika ciągną mnie okrutnie tak że mam ochotę zwinąć się w kulkę i wyć z bólu. Temperatura 37.3, ale poranna oczywiście spadła. Nie mogę się zdecydować czy sie dolowac czy nie. Jakoś mam wrażenie że to ten moment kiedy wszystko jest do dupy, codziennie jakieś info które mnie dobija, nawet mi sie nie chce pisać.
Z fajnych rzeczy dotarły dziś do nas do apteki herbatki firmy pukka - znacie? Nie są najtańsze - 20zl za opakowanie, ale całkowicie naturalne, a nawet z eko upraw, aromatyczne i pyszne. I dużo próbek przyszło, dzis juz trzy wypilam i zastanawiam się czy się nie skuszę na którąś
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualnysmarta wrote:Z fajnych rzeczy dotarły dziś do nas do apteki herbatki firmy pukka - znacie? Nie są najtańsze - 20zl za opakowanie, ale całkowicie naturalne, a nawet z eko upraw, aromatyczne i pyszne. I dużo próbek przyszło, dzis juz trzy wypilam i zastanawiam się czy się nie skuszę na którąś
ps mąż nigdy nie zapomina o środach :p
Aniu, ale ten Twój mężczyzna namieszał
Mój o żadnej dacie nie pamięta, ale o środzie zawszeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 20:04
-
nick nieaktualny
-
Cześć Lasencje
Pamiętacie mnie jeszcze? Eh, wcale mi bez Was lepiej nie jest, a nawet gorzej... w żadną ciążę nie zaszłam, a do tego tęsknię jak cholera... no i przez te prawie 2 miechy nieobecności wykres mi się rozregulował... więc wracam!
Tym które nie pamiętają i nowym gangsterkom, bo widzę takowe przedstawię się:
Momo 32 lata i ... tego... staram się o dziecko
Ania_84, ara, Katjaa, LaRa, Asiula86, Mona_M, Misi@, maryf20, Krokodylica lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Momo my tu cały czas czekałyśmy. Spoko spoko. Zatrzymałam na marzec wirusy a tylko lekko niuchnęłam przez lekko otwarte pudełko
Lizałyście tak zawzięcie, że nie można było pisać, kapiszi.
Choco witaj, wszystkim dobry wieczór
Jak nie zasnę to wrócę a tymczasem dobrej, spokojnej ili niespokojnej nocki :-*momo1009 lubi tę wiadomość
-
Wczorajszu tekst meza środa vzas na loda patrze a tam 23:57 mowieu niestety to jeszcze wtorek
S ob na to aaa dobra to czas wyjąć z piczki korek :-o i poobijac o mia worekWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 20:57
momo1009, konwalianka, 6lama9, Summerka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Katjja, widzisz.. kurcze.. to nie sesić się powinnaś dzis a działaś inaczej..
momo witaj ponownie.. wreszcie.. forum jest jak nałóg.. jak raz wdepniesz to zawsze zostaniesz uzależnionym..
lece spać.. buziaki6lama9, momo1009, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Cześć Momo
miło że wróciłaś
Dziewczyny najpierw wylizywalyły monitory z czekolady a później przypomniałam im że dziś środa to wszystkie wywiało
Tak Lama przybrała nowe wcielenie takie 69 bardziej wyzwolonemomo1009 lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Mój m się uśmiał.
Momo to ja, lamamamamamamamamamamam.
Ania popłakałam się ze śmiechu. Wtorek
Momo będziesz zaglądać teraz często? W jakich godzinach?
No i ja zapomniałam o środzie, wszak sex był po przebudzeniu w nocy, od ok wpół do drugiej. M. o 3-ciej stwierdził, że kończymy , bo rano do pracy hahahhah
A loda niet, to może niech mu się dziś dobrze śpi za to.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 21:07
-
Ara
To ja Ci własnie pod wykresem nie mogę odpisać bo nie masz albo ukrywasz...
Kochana jak ten niedźwiedź okaże się szczęśliwy to ja Ci go nawet sklonuję żebyś od razu w bliźniaki szła, chcesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 21:07
6lama9, ara lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Lama jak Ty schudłaś!
No i 69 nie sposób nie zauważyć
Dawaj dietę, bo ja ostatnio jak ten niedźwiedź. A może to właśnie dieta "69".....
Będę zaglądać, pewnie że będę tak często jak tylko dam radę, pewnie głównie wieczorem, a w ciągu dnia to tak z doskokuNo muszę nadrobić co tam u Was
Choco witaj :* Wszystkie witajcie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 21:07
Ania_84, 6lama9, Katjaa lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Summerka wrote:A co w czwartek...zdarcie majtek...,ha!
Piateczek dzien calowania/lizania/grzmocenia/dopieszczania. Cipeczek
Momo witaj poniwnie zrob wejscie smoczka
momo1009, 6lama9 lubią tę wiadomość