My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
momo jaki urlop, gdzie urlop? mogę też?
ja niestety nie ze Ślunska, ale jakbyś kiedyś miała służbowy wyjazd do krainy podziemnej pomarańczy to nawet się wpraszać nie musisz, bo ja zapraszam
Smarta nie smutaj, jutro będzie lepiej i tylko trzy dni do weekendu
Ana świetne wieści, więcej tu takich!
ja spadam, czuje się dziś jak wypluta, marzę o poduszce, do jutra babki aaa owulantki do pracy na nocnej zmianie hehemomo1009 lubi tę wiadomość
-
ara wrote:momo jaki urlop, gdzie urlop? mogę też?
ja niestety nie ze Ślunska, ale jakbyś kiedyś miała służbowy wyjazd do krainy podziemnej pomarańczy to nawet się wpraszać nie musisz, bo ja zapraszamCo prawda tylko na 3 dni (urlop mam od czwartku do poniedziałku),
ale dobre i to. W planach głównie bieganie z psem, no i może narty ale to będzie zależało od tego czy nas pies puści, bo to pierwszy nasz taki wspólny wyjazd w obce miejsce
A w zeszły wtorek byłam we Wrocku, ale jakoś żadna nie podjęła tematu kawki.......Tak na serio to bardzo dziękuję za zaproszenie, będę pamiętać i przy okazji jakiegoś wypadu w Twoje okolice chętnie skorzystam
ara wrote:aaa owulantki do pracy na nocnej zmianie hehe. Ale dziś to chyba w pozycji na śpiocha
Katjaa wrote:A ja mówię DOBRANOC pijana jak bela ale to z racji nadchodzącej @
Dobranoc!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 00:01
ara, Katjaa lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Hej, miłego członka wszystkim. Ja dziś mniej zdołowana za to ostro wkur...iona się obudziłam - także różnicy nie ma. Również bez powodu. Niedługo sam nie będę w stanie ze sobą wytrzymać. Weekend mało mnie pociesza bo w sobotę pracuję. Generalnie nie mam na nic siły, zorientowałam się dziś że dong mi się skończył, a owulki nie ma. Temperatura skacze jak żaba, generalnie dupa dupa dupa.
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Witam sie z kawkadzis dzien pracy w domku a pozniej goraca czekolada na miescie
z bita smietana
a co
Musze sie pochawalić mój mąz dostał I zlecenie .. zrobienie kuchni na wymiar..chodzi cały w skowronkachi co najważniejsze nie u rodziny ani znajomych
Katja - kochana tulam
Smarta.. ehhh to wszytsko wina pogody
Blondik.. mnie wczoraj tak napierdzielal łebek .. wzielam az apapa .. choc ja generalni e rzadko biore cokolwiek ;/
Mona niech mezu rozgrzejeara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa może nie powinnaś czekać i zrobić test albo betę. Temperatura wysoko. Było już tak w poprzednich cyklach? Bo ja nie bardzo wiem. Może w notatkach powinno się wpisywać np. że plamiłam krwią czerwoną, na różowo, czy brązowo. Wówczas miałoby sie obraz i porównanie do poprzednich cykli. Moja pamięć jest krótka i przyznam, że notatki z ciążowych cykli dużo mi pomagają a z nieciążowych też.Wczoraj Dzień Kota- moja kotka uczyła się latać, tak długo mierzyła z lodówki na szafkę, że w końcu wylądowała w zlewozmywaku, wpadła na sztućce ale nic się nie stało, bo leżały płasko. Akurat jedliśmy wtedy kolację, mówię patrzcie, nie wyrobi i zjedzie do zlewu a ona "dups" i równo zjechała. Oczy zrobiła zdziwione moja mała szalona koteczka:-) A syn pokładał się ze śmiechu hihi
Wniosek: Brudne gary i naczynia w zlewie skracają kotu życie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 09:30
-
Dobryyyy...
Witam się z roboty. Kawa homeopatyczna (1/2 łyżeczki na duży kubek) mi nie pomaga... jeszcze niecałe 6 tygodni do upragnionego L4... po co ja w ogóle obiecywałam w pracy że zostanę do końca marca? ;( Ech błędy młodości...
Ania twoja kota ma jakiś zdefiniowany kolor tego futra? Bo po zdjęciu sama nie wiem czy ono brązowe, czy czarne, czy w ciapki
Wczoraj był dzień kota i z tej okazji mój kot sprawił sobie kołtuna. Wyczesywania pół godziny + szrama na dłoni bo się zwierzęciu czesanie i wycinanie nie spodobało... ;(
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
kochana ona ten kolor zmienia jak kameleon..nie jest typowym czarnym kotem .. zalezy pod jakim katem padnie swiatlo.. jest czarna/ czekoladowa
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Mina w domu szału nie ma dupy nie urywa. Jest dialog ale tak trochę chłodno do tego jak to przed @ wszystko mnie wkurza i krzyczę
Więcej nie piję... wypilam 3 lampki wina i mnie zcielo z nóg...
Dziewuszki nie testuje bo @ na pewno przyjdzie!!! Szyjka mi się już otwiera (Cati nici z dziewictwa), bóle @ mam tak mocne ze aż mam mdłościa temperatura zawsze jest tak wysoko... spada następnego dnia po @, albo dzień przed leży i kwiczy... jutro przewidywany termin @ ale naprawdę ja czuję jak co cykl więc nie chce sobie robić nadziei testem czy beta i zobaczyć wielkie zero... 2 cykle temu ciężko przeżyłam pozytywne testy i negatywną betę... Nie korci mnie nawet by testować.
-
nick nieaktualny
-
Czesc kobitki, troche mnie nie bylo, bo moj dziec daje mi niezle popalic;( nie nadrobię...widzę tylko, ze Katjaa smutna, tulam, bo ja też juz w desperacje popadam, wszystko sie, ze tak powiem pierdo*i.
Smarta, to chyba jakis wirus wkurwieniowo- depresyjny...