My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://wypisz-wymaaaluj.blogspot.com/2015/02/fale-dunaju-bezglutenowe-owsiane.html
podrzucam dla zainteresowanych smakoszów bezglutenowców
http://wypisz-wymaaaluj.blogspot.com/p/bez-glutenu.html link do stronki ale pewnie już korzystacie z tego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 13:45
Misi@, Karolucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny! nie wiem czy pisze w dobrym dziale ale mam taki problem, który mnie dośś nurtuje i spędza sen z powiek. W marcu kończe 30 lat. Od września ubiegłego roku staramy się z mężem o dziecko. W zasadzie od tego miesiąca co miesiąc na 3 lub 4 dni przed miesiączką mam brazowe dośc spore upławy, a po nich dopiero przychodzi miesiączka. Byłam z tym u ginekologa, okazało się że mam polipy , zrobiłam poziom hormonów, okazało sie za mam za wysoka prolaktynę i dostałam bromergon, naczytałam sie o okropnych skutkach ubocznych, na szczęście żadnych nie mam, teraz zbliza mi się miesiączka i juz na 3 dni mam jeszce większe brązowe plamienia takie że musze zadkładać podpaskę. Nie wiem co z tymi polipami, czy je sie leczy tymi tabletkami, miałam jakieś zacmienie i nie zapytałam, mam wrażenie że pani doktor zajeła sie tylko zbiciem prolaktyny a co z polipami?Idę na wizyte za 3 tygodnie bo minie 1,5 miesiąca odkąd biore bromergon.Mam sie zapisać na usg w celu określenia czy wystepuje u mnie owulacja....
-
Hej laseczki powróciłam cała i zdrowa i wiecie co?????? Jeszcze nie ma @
Ale czuję ją za rogiem już
Benia cześćPowiem Ci że nie wiem zbyt dużo o polipach ale plamienia przed okresem mogą byc spowodowane zbyt niskim progesteronem. Badałaś poziomy hormonów?
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Hej laseczki powróciłam cała i zdrowa i wiecie co?????? Jeszcze nie ma @
Benia cześćPowiem Ci że nie wiem zbyt dużo o polipach ale plamienia przed okresem mogą byc spowodowane zbyt niskim progesteronem. Badałaś poziomy hormonów?
I jak Ci tam było na tym szkoleniu? Ty nie przeczuwaj, pamiętaj: "dopóki nie ma @, jest nadzieja"
Anuśka, Malenq lubią tę wiadomość
-
Summerka wrote:I jak Ci tam było na tym szkoleniu? Ty nie przeczuwaj, pamiętaj: "dopóki nie ma @, jest nadzieja"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczęta,
j wpadam tylko się przywitać bo jakoś mało czasu mam na wszystko ostatnio.
U mnie wygląda na to, że zaczyna się @ więc mamy przed sobą kolejny cykl starań.
Odstawiam zioła Sroki a zaczynam Infolic bo widzę, że nie do końca u mnie wszystko działa tak, jak powinno ;/
Póki co polewam winko, szamam bezglutenowe brownie
zainteresowanym podrzucam przepis...
http://www.jadlonomia.com/2015/02/bezglutenowe-brownie-z-ciecierzycy.html
Życzę spokojnego wieczora Gaduły
-
Katja tulam jeszce raz...
Anuska trzymam kciuki
Benia.. robilas badania hormonow - a co do polipow tp roznie czesc sie usuwa a czesc obserwuje czy nie rosnie
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Hej laseczki powróciłam cała i zdrowa i wiecie co?????? Jeszcze nie ma @