My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Summerka wrote:Na nic już nie sikaj kochana, wysyłam fluidy,na bank fasolka sie wygrzewa i zostanie z Tobą na 9 miechow;)
Tak w ogóle dzien dobytek dziewczęta, ja mam chyba jakaś niestrawność, bo cholera wczoraj biegunka, dziś mnie mdli cały dzien (nie, to nie fasola, bo serduchujemy z zabezpieczeniem;))
pekalaSummerka lubi tę wiadomość
-
Aniu nie płacz, nie czytaj takich rzeczy teraz, nie ma co sobie dokładać do pms'u
w internecie jest tyle bzdur, że masakra, poczekaj na opinię jakiejś kompetentnej osoby
Asiula ja miałam HSG z RTG i gin zaznaczał, żeby ten cykl odpuścić, od kolejnego miałam zielone światło na starania, ale nie wiem czy chodziło tylko o RTG czy raczej o kontrast...
Anuśka na pewno jest ok, dziś piąteczek i weekend, cieszmy się życiemAnuśka lubi tę wiadomość
-
Summerka wrote:Na nic już nie sikaj kochana, wysyłam fluidy,na bank fasolka sie wygrzewa i zostanie z Tobą na 9 miechow;)
Tak w ogóle dzien dobytek dziewczęta, ja mam chyba jakaś niestrawność, bo cholera wczoraj biegunka, dziś mnie mdli cały dzien (nie, to nie fasola, bo serduchujemy z zabezpieczeniem;))
Ha ha ja serduchowałam po dniach płodnych więc wiesz... Nigdy nie wiadomo -
Aniu, ale zawsze jest jakieś ryzyko wad genetycznych, więc nie martw się na zapas
Ara, no właśnie opinie są sprzeczne, bo lekarz chciał mi w tym samym cyklu zrobić HSG i kilka dni później inseminację... więc ja już głupia się z tego wszystkiego zrobiłam...Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyHej,
ja się chciałam z wami podzielić taką obserwacją.
Zaczęłam kolejny cykl- oczywiście z ketonalem bo u mnie inaczej sie nie da ale....
Zwykle już w nocy czuję, że rano będę musiała od razu brać następny. Tym razem włączylam tez Infolik- i wyobrazcie sobie mam pierwszy od chyba 15 lat (nie licząc tych na tabsach anty) bez ketonalu, bólu itp.
Czy Infolik może mieć takie działanie czy coś sobie uroiłam? -
Asiula86 wrote:Ara, no właśnie opinie są sprzeczne, bo lekarz chciał mi w tym samym cyklu zrobić HSG i kilka dni później inseminację... więc ja już głupia się z tego wszystkiego zrobiłam...
Asiula wiem właśnie, że sprzeczne, mój gin jest wyznawcą tej teorii, że lepiej nie ryzykować i zabronił mi współżyć, inseminacji tym bardziej by nie zrobił ale wiem, że niektórzy nie mają nic przeciwko więc tu decyzja chyba do Ciebie należy...
Izoleccc u mnie raz muszę brać jakieś proszki a innym razem nie, nie wiem od czego to zależy, ale faktycznie po inofolicu akurat nie musiałam więc coś w tym może byćale mi na ogół apap wystarcza, więc nie uważam się za wiarygodne źródło
-
Moje kocie chyba wyczuwa ze sie martiw bo przyszl polozyla m i sie na brzuszku i mruczy
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ara wrote:Asiula wiem właśnie, że sprzeczne, mój gin jest wyznawcą tej teorii, że lepiej nie ryzykować i zabronił mi współżyć, inseminacji tym bardziej by nie zrobił ale wiem, że niektórzy nie mają nic przeciwko więc tu decyzja chyba do Ciebie należy...
Ara, zdam się na lekarza, ale będę chciała, żeby wytłumaczył mi wszelkie za i przeciw.
Trochę szkoda mi marnować kolejny cyklOczywiście pod warunkiem, że torbiel mi się wchłonie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 11:44
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyDziewczyny umieram.
Gardło mnie boli coraz bardziej... chyba jak wczoraj poszłam do przychodni po receptę na migrenę to złapałam jakąś cholerę
Edit: Anuśka szykuj studnię..... ale mnie małż wkurzył. Gadamy o mojej siostrze, że nie spoieszy jej się do porodu a on wyskoczył z tekstem "a Tobie by się spieszyło?... A nie Tobie to nie grozi"No nie grozi bo się małpa bzykać nie chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 12:26
-
Mona_M wrote:Dziewczyny umieram.
Gardło mnie boli coraz bardziej... chyba jak wczoraj poszłam do przychodni po receptę na migrenę to złapałam jakąś cholerę
Edit: Anuśka szykuj studnię..... ale mnie małż wkurzył. Gadamy o mojej siostrze, że nie spoieszy jej się do porodu a on wyskoczył z tekstem "a Tobie by się spieszyło?... A nie Tobie to nie grozi"No nie grozi bo się małpa bzykać nie chce
Posiedzi w studni trzy dni to odechce mu sie takich tekstów...a zachce bzykanka;) Cha cha
-
nick nieaktualnyMona krzesłem Go!!! Może mądrości do głowy nabierze
Znowu mój to wczoraj jak wrócił o 21 że strzelania klekl przede mną i zaczął płakać żebyśmy się już tak długo nie nieodzywali bo on tak bardzo za mną tęsknił...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 13:39
Misi@, Summerka, Karolucha, konwalianka, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Dziewczyny umieram.
O rzesz Ty... Pakuj go w karton i FedExem dawaj szybciutko do mnie... Jak go będę wrzucała to powiem mu jeszcze że do Ciebie na czas zamiany wysyłam zamiennik : model Adonis, dobrze bzykającyA co niech Twój małż poczuje na własnej skórze jak to miło słuchać takich rzeczy... Wrrrr..... Faceci czasami to wsze paskudne...
Mona_M, Summerka, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
ehhh faceci ;/
Mona powiedz ze bez bzykania dziecka nie zrobisz..i jak trzeba to bedzies zmu dosypywac cos do szklaneczki a jak nie to wyszlesz go do studniMona_M, Summerka lubią tę wiadomość
-
Anuska, ja bym n twoim miejscu poszła na bete i z wynikiem szybko do lekarza...
Ania84, z tym kariotypem to naprawdę musicie się skonsultowac z genetykiem...niech Tobie tez zrobi badania kariotypu i wtedy moga dopiero chyba oszacunkować jakie jest prawdopodobienstwo jakich wad -
Blondik wrote:Anuska, ja bym n twoim miejscu poszła na bete i z wynikiem szybko do lekarza...
Ania84, z tym kariotypem to naprawdę musicie się skonsultowac z genetykiem...niech Tobie tez zrobi badania kariotypu i wtedy moga dopiero chyba oszacunkować jakie jest prawdopodobienstwo jakich wad -
nick nieaktualny