X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czemu? <tuli>

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona, ale chlapnal ten chłop.. Naprawde aż człowiek się dziwi ze faceci to takie padalce..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama ma dziś urodzin... gdyby żyła skonczylaby dziś 51 lat :( A w czerwcu miną 3 lata jak nie ma jej... A ja czuję się jakby nie było Jej od wczoraj :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 16:49

• Blondik Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    straszne;( bardzo mi przykro;(

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wspolczuje. :(
    Koniecznie dzis przytul sie do meza!

Ale mnie dzis mdli i piersi swedza szalu dostane zaraz...

Blondik jak sie czujesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 17:16

• zgredka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Dr House: Masz pasożyta.
    Pacjentka: Tasiemca?
    Dr House: Połóż się i podciągnij bluzkę. Opuść ręce.
    Pacjentka: Można coś na to poradzić?
    Dr House: Tylko przez miesiąc, a potem usunięcie jest nielegalne.
    Pacjentka: Nielegalne?
    Dr House: Bez obaw. Wiele kobiet przywiązuje się do swojego pasożyta. Daje mu imię, ubiera i pozwala się bawić z innymi pasożytami. Ma twoje oczy.

Źródło: sez. I, odc. 4, Macierzyństwo

nooo dobre :D mi z jackiem sparrow nie wyszło to może house da radę, w końcu to lekarz, nie?

Mari: to moj jeden z ulubienszych cytatoe z House'a

Wlasnie Blondik jak sie czujesz

Katjaa tulam!! Mi tez kiedys odszedl ktos bliski w tym roku minie 10 Lat a ja sie boje, ze kiedys wspomnienia zaczna blaknac

Malenq lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja bidulko wiem co czujesz... Ja nie mam obojga rodziców już i moja mama umarła gdy byłam akurat w 4tyg ciąży z Zuzią a mój tata kilka lat później się powiesił... To nie są miłe przeżycia... Tym bardziej tulę mocno...

Blondiku, czemu sugerujesz żeby szybko lecieć do gina? Mój mąż też ciśnie żeby od razu iść, a ja jakoś nie widzę sensu... Przecież i tak nic nie widać na tym etapie...

Nieukowa lubi tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie chce żebys się martwiła, po prostu zawsze lepiej zrobic druga bete i wiedziec;)

co d mojego samopoczucia: rzygam i spie, i tak na zmiane...piersi tez mnie bola raz mocniej raz mniej...ogolnie mam o wiele intensywniejsze objawy niz ostatnio...oby to dobrze wróżyło

Anuśka, Misi@ lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja wspołczuje :( i tulamm mega mocno <3

Dziewczyny rozmawiałam z Michałem .. powiedziałąm mu ze mam metlik i on sam przyznał że musimy isc do genetyka zeby dowiedziec sie dokladnie co i jak .. dodatkowo napisalam do siostry ktora jest lekarzem..jelsi potwierdza ze dodatkowy gen u Michala bedzie znaczaco wplwal na mozliwosc zespolu Downa , Zespolu Kilterferta i innych .. to Michał powiedział ze woli dawce.. niz obarczac genetycznie swoje dziecko ..

Karolucha lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:

co d mojego samopoczucia: rzygam i spie, i tak na zmiane...piersi tez mnie bola raz mocniej raz mniej...ogolnie mam o wiele intensywniejsze objawy niz ostatnio...oby to dobrze wróżyło
    To napewno dobry objaw:) masz duzo progesteronu pewnie dlatego masz mocne objawy :) trzymaj sie kochana <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Katja wspołczuje :( i tulamm mega mocno <3

Dziewczyny rozmawiałam z Michałem .. powiedziałąm mu ze mam metlik i on sam przyznał że musimy isc do genetyka zeby dowiedziec sie dokladnie co i jak .. dodatkowo napisalam do siostry ktora jest lekarzem..jelsi potwierdza ze dodatkowy gen u Michala bedzie znaczaco wplwal na mozliwosc zespolu Downa , Zespolu Kilterferta i innych .. to Michał powiedział ze woli dawce.. niz obarczac genetycznie swoje dziecko ..
    Rozumiem, ja tez sie denerwuje czy wszystko jest w porzadku. 5.03 mam prenetalne moze czegos sie dowiem i uspokoje :)

• zgredka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez uwazam, ze rzyganie to objawy zdrowej ciazy, progesteron ladnie trzyma malucha na swoim miejscu.

Ja zrobilam tylko 1 bete i w sumie zalowalam, ze rzucilam na to kase, bo sie nie martwilam specjalnie. Ja do gin poszlam dopiero jak juz bylo slychac serducho. Jesli ktos sie nie denerwuje nie ma co.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Tez uwazam, ze rzyganie to objawy zdrowej ciazy, progesteron ladnie trzyma malucha na swoim miejscu.

Ja zrobilam tylko 1 bete i w sumie zalowalam, ze rzucilam na to kase, bo sie nie martwilam specjalnie. Ja do gin poszlam dopiero jak juz bylo slychac serducho. Jesli ktos sie nie denerwuje nie ma co.

O to to :)
    I taki zamiar mam też ja :) Na spokojnie i bez spiny :) A swoją drogą będę sie oszczędzać i uważać na siebie :)

• LaRa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez nie powtarzalabym bety bo to niepotrzebny stres :( a na tym etapie stres nie jest potrzebny, wiec luzzzzzzz
    A czy wymioty to objaw zdrowej ciazy??? Eee to chyba jakies brednie...
    Ja nie miałam z tym problemów a dziec jest zdrowy, wiec z ta teoria to miedzy bajki, bo każdy organizm tak jak i każda ciaza są inne :)

Anuska, luz, luz i jeszcze raz luzzzzzz :)

Anuśka lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • ara Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam od gina, jajniki czyste, od poniedziałku jadę na clo ;)
    uprzedziłam, że z racji 2 dnia cyklu jest ryzyko, że zabrudzę podłogę w drodze do fotela, powiedział, że mam się nie przejmować :P
    dziewczyny mam pytanie z innej beczki - strasznie mnie dziś plecy bolą, tak w górnej części po prawej stronie - chyba na wysokości płuc czy łopatki, ból nasilił się parę godzin temu i zwłaszcza przy oddychaniu, jak próbuję mocniej wciągnąć powietrze to mam wrażenie jakby mnie ktoś skopał po plecach... wiecie co to może być? gruźlica jakaś czy umieram kurde? fuck nie lubię sobie chorób wyszukiwać no ale boli mnie no

Ania_84, cati lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze przeciazylas meisnie..albo ja takie objawy mialam przed atakiem woreczka ;/

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • ara Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze ale chyba nie miałam ich gdzie przeciążyć, przy mocniejszym wdechu mi się kaszel załącza no i ten ból :/ fuck może jakieś dziadostwo mi się przyplątało, pół firmy teraz choruje, może mi ktoś jakąś zarazę sprzedał

• LaRa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    wróciłam od gina, jajniki czyste, od poniedziałku jadę na clo ;)
    uprzedziłam, że z racji 2 dnia cyklu jest ryzyko, że zabrudzę podłogę w drodze do fotela, powiedział, że mam się nie przejmować :P
    dziewczyny mam pytanie z innej beczki - strasznie mnie dziś plecy bolą, tak w górnej części po prawej stronie - chyba na wysokości płuc czy łopatki, ból nasilił się parę godzin temu i zwłaszcza przy oddychaniu, jak próbuję mocniej wciągnąć powietrze to mam wrażenie jakby mnie ktoś skopał po plecach... wiecie co to może być? gruźlica jakaś czy umieram kurde? fuck nie lubię sobie chorób wyszukiwać no ale boli mnie no

Stawiam na nerwoból, płuca nie bola wiec to nie to, a nerwobóle potrafią sie ulokować w żebrach, łopatce i mięśniach :) weź magnez :) powinien rozluźnić miesnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 21:04

Ania_84 lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • ara Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczynki, łyknę se coś na rozluźnienie jak dokończę winiacza a najwyżej jutro po badaniach wbiję się na jakiś dyżur internisty w luxmedzie ;)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku, Anuska post polubilam omylkowo... Ale popieram twoje podejscie, zeby poczekac, bo nerwowe ruchy nic nie zmienia.

Ania jaki dodatkowy gen? To nie tylko klinefelter u meza ale cos dodatkowo?

Mari tez lubie Housea, moj ulubiony motyw to ten z inhalatorem :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 21:11

Ania_84, Anuśka lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
‹‹ 3578 3579 3580 3581 3582 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ